• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ENKATT: ta cena je krásná ... já teď nechávala testovat jen na FIV+FeLV a bylo to za tisícovku :/
    Ale pro nové majitele podle mého neprodejné - prostě proto, že ani netuší, že by to mohli potřebovat, a pokud jim to budou útulky doporučovat, tak si noví zájemci budou myslet, že jim prostě cpou nemocný kočky.
    Jako nabídka pro útulky by to ale bylo myslím moc pěkné.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Já určitě, a ta sleva je velkorysá, ale souhlasím s BRINA, nejsem si jistá, kolik zájemců bude.
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: Já určitě, po zkušenostech s Charliem, když se mi napodzim sesypal, kdybych ho nechala vyšetřit už jako kotě, když jsem ho brala z ulice, tak by se přišlo na to že má ty "breberky v močáku" a zaléčilo by se to včas. FIV a FeLV jsem tehdy uvažovala, že bych nechala vyšetřit, když si pořizuju novou kočku k těm stávajícím, ale nakonec k tomu nedošlo právě z finančních důvodů. Ale kdybych si brala kočku z útulku, tak těch 500až800 + 750 je přijatelná částka.
    ADITU
    ADITU --- ---
    ENKATT: Ja urcite, ale ja nejsem obvykly zajemce o kocky, ze :)
    Se Sevaronem mam ale dobre zkusenosti a doporucuju, kudy chodim :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    tak sme se dohodli s laboratori sevaron na spolupraci
    nejen pro devitku ale i kocici prani, budou slevy na testy :-) uz jenom ladime detaily
    chteli by, aby utulky testovaly kocky na ruzny veci, ktery se zanedbavaji. jenze podle me na to bezne nebudou mit utulky penize
    tohle je treba zajimavy vysetreni, ktery by si mohl majitel objednat u nas, nez by si vzal vybranou kocku..ale musel by si to teda zaplatit
    Vyšetření pro ukončení karantény nebo při adopci (kompletní bakteriologický rozbor - gastrointestinální trakt, respirační trakt, infekce FIV, FeLV...)
    1500, po sleve 750 pri kocicim prani
    prijde vam to zajimavy? nechali byste si to pro svoji kocku delat?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ENKATT: parááda :o)))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    priste pry mame cekat vetsi nvstevnost ze Santy kocici - bude druzba :-))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    díky všem, kteří přišli (které přišly) na včerejší blešák. bylo to fakt super - takového lidu, prima nové prostory a srandy kopec :o) tak zase za měsíc - jdu plánovat datum
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    ATUARFIK: awww, tak ty jsem tam nejak nezahlidla. ale v te zadni mistnosti jsem poradne okukovala jen kocky, pak me nekam odvolal muz a myslim, ze uz jsem se nevratila. Tak snad se mi postesti nekdy jindy a jinde. kocky uz si ten svuj stihly pozvracet :(
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LADY_LEIA: (To "po nějaké době ochlupacená a oslizlá" ovšem většinou sedí.)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LADY_LEIA: Nene, ty od Devíti životů jsou z barevných bavlněných látek (různé vzory) a ocásek má na konci plstěný "trojzubec". Teď v Diplomatu byly za 45Kč.
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    ty hracky s ocasky - byly to takove plysove se zvirecimi vzory zhruba za 75kc uvnitr se santou? Prodaval je nejaky pan. Svym kockam jsem ji koupila a jsou uplne nadseny. Akorat uz zdaleka nevypada nove :) Je oslizla a ochlupacena.
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    ENKATT: tak super .)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    DOMINIQUE01: u me o samy))
    a big ben bydli
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    Já si domů odnesla taky jednu šantovku a slavila velkej úspěch :) během dvou minut byla celá proslintaná blahem
    BRINA
    BRINA --- ---
    ATUARFIK: moc dekujeme za hracky, jako obvykle nam je lidi trhali z rukou :)
    a prodaly se i vsechny ty kyticky, skvelej napad! :)
    ARIA
    ARIA --- ---
    Díky za super odpoledne v DIPLOMATU. :))) Těším se na zítra.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Umistili sme Zipka :-)

zitra tam budem opet cely den, prijdte se podivat. dneska prislo hrozne moc znamych, takze super :-) kdo chce santove hracky neb si pospisi, uz dlouho nevydrzi
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Jo to byla ta věc po který se posel sháněl. Už prodáváme. Jde to vsechno na dračku. A máme i hluboký rohový záchody v krámku a další novinky!
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ATUARFIK: super díky
    přeci jen bych asi trochu té cupaniny vzala, protože nevíme v jakém stavu ta vlna bude :o)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    IVANA_KRTEK: Atu asi přijde i zítra, chce vidět Topinku. Ale jde mi poštou vlna (hurá!), takže jestli cupaninu využijete jinak, tak vám ji ani nebudu brát.

Jinak touhle dobou už by na stánku měla být hromada hraček s ocáskem (poslala jsem posla), a několik dárkovně zabalených zelenců na zakořenění (možná je to blbost, možná si ho někdo koupí - je u něho i návod k použití :)).

IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    EVILMIND: díky - jsem si říkala, proč je do sebe pořád cpe - a ona má závislost... no potěš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam