• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ok dam ke schvaleni :-)

kotata mozna dame pojmenovat lidem, kteri jim pujdou za kmotry a prispejou na jejich krmeni a ockovani
    ale jsem zvedava kdy to bude - bzunda a cmelda vloni vypadaly na spadnuti a pak se cekalo docela dlouho
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ENKATT: konkrétně? Nevim, vyber jakoukoliv krásnou a důstojnou ženskou a její jméno použij :) ... královny, zpěvačky, co já vim - cokoliv :)
    Marion, Ellen, Colette, .. z českých se vybírá hůř, ale třeba tady: http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cesk%C3%A9_kr%C3%A1lovny (Kunhuta je trochu za trest:)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LANTHAL: tak sem s tim!
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ENKATT: já mám takovej trapnej názor, že úděl matek jakéhokoliv živočišného druhu není lehký - když pominu celou prasárnu kočičího pohlavního rozmnožování od penisu s háčkama po porod a žraní porodních obalů, pořád je tu ještě nutnost první měsíc žrát kotěcí hovna, bránit je s nasazením vlastního života a stejně přes plné nasazení matky se dospělosti venku skoro žádné nedožije... proto myslím, že by alespoň jména matek měla být krásná a důstojná :)
    Koťata ať se klidně jmenují Bláto a Louže, ale hlasuju proto, aby maminy měly právo na něco lepšího.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    zatim byly tri navrhy, ktery byly podavany s tim, ze nemaji projit)))
    rodinne baleni, xxxl a sixpack. pro matku...no mozna se pocka na porod a pak se pojmenuji vsichni
    fifty shades je uz moc desivy! horsi muze byt uz jen 100+1

nejake inteligentnejsi navrhy nez ty nase?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Fifty shades of black...
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    a mate uz jmena? :)))
    asi tak 60 do zasoby??
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    je cerna, kotata budou asi barevne nezajimavy (pro lidi, co nechapou, ze cerny kocky jsou nej), takze tak pet kousku?
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ENKATT: kolik jich tipujes? ja kvuli venu ... :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Tak debilni nebyla.. Příroda to prostě tak zařídila. Dva až tři měsíce klid, pak exploze.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: (Mně zpětně došlo, jak byla ta moje poznámka debilní, ale už jsem se nechtěla mazat.)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    No to nemáme. Ale v karanténě to přibývá
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Tak. To je boží trest za ty posty "jé, my nemáme vůbec žádný kočky k umístění."
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    Ach bóže, to si teda holka pospíšila ...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Začněte chystat vítání občanku. U bo máme kočku max. Dva týdny před porodem
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    holky nerouhejte se, že máte málo zvířat - nebo se vám jich na jaře dostane víc ne obvykle :)

jinak ovšem gratuluju k úspěšnému umístování, fakt nevím, jak to děláte, mně ty kočce leží "na skladě" vždycky děsně dlouho :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA: ještě že je máme, co? :o)))) ale taky bych jim přála už nový domov
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    IVANA_KRTEK: nojo, tak s těma počítám, to jsou moje dlouhodobý objekty inzerce...
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA: ještě tak Míca z Devíti, Samba a Sáva - takzvaní ležáci :o)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jo hlavne topinku, ale toho jsem hodila k inzerci jeste jedny slecne specialne. a jinak vlastne skoro nic nemame ))))
    Ketty ma priserny zuby chudak. Ale jinak v pohode, dneska mi pricestovala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam