• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: já půjdu...mám být až na školení v devět na ládví
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Tento pátek jdu darovat krev - zase na Karlovo náměstí. Ale už ráno v 7h. chce se někdo přidat?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nechapu jak je to mozny, kazdopadne opraveno :-)
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ENKATT: ¨Teď jsem si všimla, že je tam špatný datum - na obrázku v pořádku, jako událost už to proběhlo. Bylo mi divný, že to najednou nemůžu nikde najít. :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ELGEMA: pisu do posty
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: se mrknu zitra vecer, na programu dneska je bedlive sledovani kocky cerstve po kastraci :)
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    Ahoj, rada bych nekomu prenechala cca 3-4kg kotecich granuli royal canin. Kdybyste nekdo mel zajem dejte mi vedet. Pracuji ve Strasnicich ve Vodafonu, pripadne rada zavezu po Praze.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: do toh, ja myslim, ze s itm starim je na tom podobne jako muj a ten je lepsi nez aleny :-)) (i kdyz zadny zazrak, novy stal 4500,- a brzo se taky zacnu poohlizet po novym, jenze ja bych rada neco poradnyho, tak musim setrit)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BOUCNER: jojo, miapaka to vcas zjisitla a ja dnes registrovala prodejni mista registrace byla odedneska
    projistotu 2 na me a 2 na ivanu, uvidime, kolik nam daji..kramu je dost
    taakze - kdo prijdete?
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    6.4. je onadnes jarmark
    ADITU
    ADITU --- ---
    MRNOUS: mno, tak s tim uz nepomuzu :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ADITU: ooo dekuji, tak ted uz jen najit kabel do elektriky a kabel na propojeni s monitorem (snad mam spravny redukce:)
    ADITU
    ADITU --- ---
    MRNOUS: prikazovou radku a lshw, mily Watsone :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    no myslim ze je to nejakej Intel Celeron, urcite jednojadro, pamet tak max 1GB, kapacitu harddisku nevim .. je na otm naistalovanej linux, tak pokud jsem to uplne nezapomnel, muzu to spustit a podivat se nekde vevnitr, coze tam vlastne je :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    hm, pekna skatule!
    alene by mozna stacil. vis parametry?
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    chm, skoda, mam doma stolni nepouzivany pocitac, asi 5-6 let stary, takze pro vas asi uz nevyhovujici ..

skoda je to proto, ze ma super skatuli :)

ENKATT
    ENKATT --- ---
    kdyby nahodou jste nekdo o necem vedel:
    Počítač pro Devět životů.
    Nejen krmení pomáhá kočkám v útulcích. Nebýt internetu, asi bychom neměli nejen dárce, ale hlavně bychom daleko hůř nacházeli domovy našim kočkám. Bohužel, naše technika už je řádně zastaralá. Jedno depozitum mám 10 let starý počítač, další vlastní přístroj zřejmě z doby kamenné. A oba přestávají fungovat. Proto se na vás obracíme s prosbou o pomoc. Nechceme peníze, pomohl by dar v podobě stolního počítače, splňujícího následující požadavky - RAM alespoň 2GB a ideálně dvoujádrový. K jakému účelu budou sloužit? První pro inzerci koček, úpravy textů a fotografií, maily, organizaci Kočičího přání. Druhý pouze na účetnictví, maily, nic náročného. Software jsme schopni si zajistit. Monitor není akutně potřeba, v případě firemního daru vystavíme smlouvu.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    a jeste fotku s cernou! :-)
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    Rani z Velvarské devítky posílá pozdravy během sobotního pohodaření

IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    a mám tu dotaz na dobrovolníky - kdo by nám chtěl pomoci s prodejem na akci Čarodějnice na Pankráci. 30.4. od 14 do 22h (nebo aspoň část času)?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam