• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    IVANA_KRTEK: Ani ne, díky, skelety mám taky předvyrobené - budu právě plnit a ocáskovat.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MOUNTBATTEN: diky, ja jeste nedostala zadny info
    no a na jedno kote uz je zajemkyne
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ENKATT: tak dle vseho i granule zdarne dorazily. Tak at Šnuptík zdarne pribira a roste!
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ATUARFIK: super
    já mám od kolegyně předšitých pár pytlíčků - jen skelety - neuzavřené. chceš je na naplnění a oocáskování? :o)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jupiii
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Hlásím, že dorazila vlna - děkuji Darkině a jejímu bratránkovi! Na Forpets něco dodám.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    sakra, chudak ketty ma starou popisku. je docela hodne hrava a ma rada i cizi lidi a uplne vsechny kocky vcetne tech mjch dvou netykavek. je fakt ze deti sem na ni netestovala
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    :o))
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    IVANA_KRTEK: Aha, tak v sobotu omrknu Triadu:-)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    HELLEJU: Griotka a Frisco jsou předběžně zamluvení a měli by jít do nového domova cca v květnu. Prostě až bude teplo (doufejme, že někdy opravdu bude :o)))
    Tak proto je ted moc nepropagujeme.
    Poslala jsem jen odkazy na kočky, které půjdou na Forpet :o)
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    IVANA_KRTEK: Dekuju, na Triadu uz jsem koukala, ta by mi povahove k Emicce sedla. Ketty bohuzel ne, protoze jsem tehotna, takze od srpna uz tu moc klidnou domacnost mit nebudeme. Slim vypada taky dobre, pokud by nebyl jakozto kocour moc dominantni. A co Griotka? Na tu jsem taky koukala, ze by mohla byt povahove fajn.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    Holky, budete mit pristi tyden na For pets nejaky kocicky k umisteni? Pomalu se budu muset rozhlizet po partakovi k Emicce, aby ji tu nebylo samotne smutno. Ja ted mela dva dny dovolenou, takze jsem s ni ctvrty den doma a ona se ode me ani nehnula a necha se hladit a drbat a tuli se, takze pro ni budu shanet nejakou trpelivou kamaradku nebo kamarada, ktery si necha olizovat hlavu a rad se prituli, Emicka je velky dobrak a pecovatel. Zaroven si myslim, ze to muze byt klidne i mladsi kocicka, ktera si s Emcou bude hrat, protoze i ji obcas chyta rapl a je jako maly kote.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    male cerne potvurky budou asi brzo pekne velke cerne potvorky. rostou pekne a o sotva chodi
    dik kmotre Mountbatten za sponzoring :-)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    volám SOS :o) potřebovala bych někoho na pomoc příští středu 10.4. večer (odpoledne). Jde o naložení krámku ve Vršovicích do mého auta, přejezd do Letnan a tam pomoc s vyložením krámku na veletrhu For pets a zároveň přímo na místě pomoc organizátorům se stavěním klecí.
    Všechno odřídím - není problém vysadit po akci někde na trase Letnany - Vršovice :o)
    předem díky
    Iv.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    prida se nekdo na jarmark ona dnes pristi vikend?
    pomocnici by se hodili...
    Přijďte s námi nakupovat, bavit se a pomáhat na 8. jarmark OnaDnes.cz - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/jarmark-onadnes-cz-se-kona-6-dubna-2013-duv-/styl.aspx?c=A130312_171328_styl_jup
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: No ten kocour u ní evidentně trpí. :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jojo presne ta
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: To je ta slečna, jak jí nechtěli ve státním útulku dát zvíře, protože nemá české občanství?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    zipek v novem domove..slecna vzdycky posila vyborny fotky

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam