• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    rozjizdim pestovani santy kocici, dnes dostanu 1000 seminek - plan je rostlinky pak prodavat na akcich a i pres net. ma nekdo chut se zapojit? hledam nekoho s balkonem nebo jinym prostorem na predpestovani, shanim prebytecne korenace a truhliky
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MOUNTBATTEN: super. díky
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    IVANA_KRTEK: jo, mame jeden prebytecny klicek, ale je od Vodafone. Tak to je otazka, jestli bude kompatibilni s O2 simkou....muzem pujcit na vyzkouseni (a pak kdyztak teda dat).
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Nebo ideálně novější výkonnější model, který si bude rozumět s O2 simkou
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    umřel mi doma mobilní internet - resp. ta bílá věc, ve které je zastrčená simka. Viz. obrázek
    http://www.internet-adsl-profi.cz/wp-content/uploads/2010/04/USB-Modem1.jpg

Neválí se vám to náhodou doma? Nová stojí 700,- tak zkouším jestli to třeba někdo nemá a nepoužívá :o))
    předem díky.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tak vyřešeno - místa na trhu jsou vyprodaná :o(
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    trh je od devíti a můžeme tam být už od osmi
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    v sobotu je blešák na náplavce - já můžu - kdo se ke mně přidá? :o))) Věcí mám doma dost, hledám společnost, abych tam neseděla sama
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    KOPRETKA: my sme vto zrusily, protze nas bylo malo a u tebe jsme pocitlaa, ze si odstehovana z prahy
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    IVANA_KRTEK: holky v kolik kde mám být? kdyžtak do pošty, jen abych se podle toho už nějak zařídila.. díky
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    koberec se lip cisti a vic vydrzi zas
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    Ja cekam trpelive spolu s Emickou:-) Na pulku kvetna mame domluveny zasitovani druheho balkonu, tak budou mit kocky vetsi moznosti venkovniho vyhrivani se na slunicku a do te doby snad budeme mit znovu zprovozneny skrabaci strom. Truhlar, co nam mel uriznout nove odpocivaci desky, se zranil, tak se to trosku protahne, ale myslim, ze nez bude Malibu pripraveny k nam prijit, bude uz strom stat:-) Premyslime, co jim na ty drevene plochy nalepit, aby se jim prijemne lezelo, koberec se nam tam moc davat nechce, tak jestli koupit plys nebo nastrihat nejakou starsi deku?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    my teda cekali, ze tak dlouho cekat nebude.
    zato ty doufam, jeste trpelive na svuj novy kocici prirustek cekas :-)
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    On vedel, ze se vyplati pockat:-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nene, Belize bohuzel uz umrela. je sam a ta slecna je takovej spis domaci klidnej typ a navic zdravotni sestricka. takze luxusni pece :-)
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    Tak to je skvela zprava a nakonec je teda v domacnosti s dalsi kockou?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ma ho slecna, ktera si ode me kdysi brala kocku Belize a jsme s ni v pravidelnym kontaktu, obcas neco napise na fb. ma se mc dobree, jen mu trvalo to osmelovani, sice se mazlil, ale kdyz se lek utikal
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    Holky, jak se vlastne ma Topinka? Koukala jsem, ze novy domov uz ma, mate nejake zpravy, jak se mu dari?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Právě začalo jarní Kočičí přání. Odteď můžete pomoct kočkám v útulcích velmi snadno - stačí si vybrat kočku, párkrát kliknout, poslat peníze a pak už jen čekat na fotku obdarované kočky s dárkem. Když si vyberete nějakou mícu od nás, budeme jedině rádi.
    Je tu i pár novinek včetně zdravotních balíčků a poprvé máme opravdu všechny kraje ČR. Tak do toho :-)
    Kočičí přání - Nabídka koček
    http://kociciprani.cz/
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    aha ja myslela, ze to je u toulcaku divny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam