• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    BRINA
    BRINA --- ---
    RAINBOF: ja to vzdycky vydrbu vodou s jarem, vysusim rucnikem, a kdyz to uschne, dam na to takovou specialni penu, která ten zapach ma likvidovat
    takze byt pak "voni" tou penou :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    RAINBOF: blbe
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    WENDIGO: skvela spoluprace pri kradezi, to mi je sympaticky!
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    Tak slibila jsem fotky Harleye ale zatim se povedla jen jedna, fotil kamarad ktery trval na tom, ze se potrebuje ucit ovladat fotak bez automatu a tak vetsina fotek vysla presvetlena, zcela cerna nebo rozmazana (nebo kombinace vyse zminenych) vcera se mi povedlo nafotit par peknych takze az se dostanout k tomu je stahnout tak nahodim celou galerku.
    Jinak kastrace probehla naprosto bez problemu, Harley prestal znackovat takze ted se rozmezi jeho destrukce omezilo jen na veci ktere dokaze odnekud (odkudkoli) schodit. Maji to kluci pekne vychytane Harley ma tendenci schazovat veci ze stolu a policek a Zababa je odnaset a schovavat. Pred par dny jsem dumala proc nemuzu najit zadnou lzicku a vcera jsem jich nasla za gaucem sest.

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    aha :)
    a technicka jak odsmradit matraci ?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    na dvirka u nas neni zvykla zadna kocka. vyndavame je, protze jak se kocky stridaj, nestihaly by se to porad ucit
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tak vyndat dvířka a mělo by to být v pohodě. tuším, že u Aleny ve Zvoleněvsi ty lítačky taky nejsou, takže na ně není zvyklý. Mají boudičku, ale bez dvířek.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    IVANA_KRTEK: nechali.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    RAINBOF: mohlo - nechali jste dvířka nebo byla boudička bez těch "lítaček"?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    tak nam pedro v noci pochcal pohovku lump... mohlo by to mit souvislost s tim ze jsme mu dali na zachod tu boudicku ?
    ADITU
    ADITU --- ---
    RAINBOF: mne na moji plachou kocku zabiraji pamlsky ze susenyho masa (Brit care Lets bite - kure, ryba nebo i kureci sendvic) a metoda cukru - "tady mas poloznej pamlske, pojd si ho vzit, ja jenom postupne budu zkracovat vzdalenost, na kterou ho k sobe polozim a az budes dost blizko, pohladim te a za to dostanes nasup" :) celkem to na ni funguje, protoze pres svoji stihlost je vazne pazrava :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BRINA: alergie vcera zlehka ale jen trosku dneska dobry. Jinak zase zahajil skryvani :) myslim ze dela zagorku. vyfotit nejde leze do tmavych rohu nebudu ho trapit bleskem
    BRINA
    BRINA --- ---
    RAINBOF: tedaa, to je mnohem rychlejsi nez jsem cekala :)
    a alergie zatim nic?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    takze ot zanmena, ze uz jste ho nasli? :-)) pics or didnt happen
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    pedro se dneska "milostivě" nechal pohladit.
    BRINA
    BRINA --- ---
    RAINBOF: do stolniho PC
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    to je do noťáku ?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    V ty firmě co nám dala notebooky pan říkal, ze tu bohužel zadarmo nemá.

Mimochodem právě sedíme s Triadou v taxíku cestou na natáčeni nějaký reklamy. Bude trosilinku hvězda snad.
    BRINA
    BRINA --- ---
    do pocitace, ktery jsme nedavno dostali, shanime lepsi pamet
    neprebyva vam nekomu nahodou doma 1 kousek tohoto? DDR2 800MHz (též PC6400) 2GB
    dekujeme :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam