• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BRINA: stelivo davame to hrudkujici co jste mi doporucili, problem s tim nema chodi tam od zacatku teda s jednou vyjimkou kdy jsme tam dali ty dvirka.

IVANA_KRTEK: jasne dvirka jsme sundali a od te doby tam chodi 1x obcas i 2x denne
    BRINA
    BRINA --- ---
    a jake mate stelivo? kaminky, drevite nebo silikon? uz si nepamatuju, jeslti jsme se o tom bavili
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    a jak jste to vyřešili s tím záchodem? sundali jste dvířka?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    tak nás asi nemá rád. chodí nám ochcávat postel :(
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ENKATT: ne :) prisel jsem pozde tak mel smulu v masne bylo zavreno a v albertu meli hnus ze bych to ani ja nejedl natoz kocicak.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    diky VXP za samolepku :-)
    BRINA
    BRINA --- ---
    RAINBOF: dava si na cas
    ale jednou budete s laskou vzpominat na cas, kdy byl za skrini a nemotal se vam porad pod nohama :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Našel by se někdo schopnej předělat jednu samolepku předělat do kvalitnější verze pro tisk? Je to jednoduchý obrázek s naším logem.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Ocenil to?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Tak jsme nasli kde se pedro skryva schovava se za skrini a prokazatelne vyleza pouze za tmy kdyz ma pocit ze spime. :(
    musi mu za tou skrini byt fakt smutno. dneska mu koupim kousek zadniho hoveziho (ma totiz narozeniny) nakrajim mu to na kosticky snad si da rict kdyz ma ty narozeniny :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jo ja uricte a nedoslo mi, ze ot je tak brzo
    ibex doporucuje bosorku, jenze ta je v kralupech
    BRINA
    BRINA --- ---
    LENDULIK: pristi nedeli (9.6.) jedeme do zvolenevsi fotit kalendar, nevim, jestli i frantiska, ale ja urcite jo, autem z prahy, klidne se pridej a muzes okouknout kocky
    jen to bude skoro na cely den, ale da se odtamtud odjet vlakem :)
    ZLAJA
    ZLAJA --- ---
    IVANA_KRTEK: Já vím, četla jsem. Je to škoda. Ale raději tomu dám ještě přes léto prostor. Oproti tomu jak se Treat chovala po příchodu k nám je to teď mnohem lepší, ale třeba pořád reaguje dost plaše na přítele. Já pracuju z domova, tak jsem s ní pořád, ale na něj moc zvyklá není a nenechá se od něj ani pohladit. Ale teď budou spolu sami, jedu na týden pryč, tak snad se to zlepší.
    Až udělám nějaký další fotky, pošlu:)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ZLAJA: vrátila se nám Or :o) tak by mohly být holky zase spolu
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ZLAJA: dobre ti prepadava :-) nekdy pomuze mazliva kamoska. bojacnejsi kocka jde k cloveku pres ni - hladis kocku a o ni se vzadu otira ta stydliva a pak jakoze nic najednou hladis stydlivou
    ZLAJA
    ZLAJA --- ---
    ENKATT: Na Strygu koukám už tři večery. Ale myslím si, že bude lepší, když Treat bude ještě chvíli sama. Už se začíná kamarádit, je ochotná se nechat chytit a dnes mi usnula na klíně, když jsem si četla. Večer ale řádí a kočičí kamarádka by jí rozhodně vyhovovala víc než lidi:) Tak třeba časem..
    A jedna její oblíbená spací poloha
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    u nás jsou v kurzu heroinový tyčinky - Tobiáš taky dokáže rozpohybovat tělo, když se jedná o tyčinku. Lendulik viděla na vlastní oči. Dokud se na stole neobjevilo žrádlo, tak tam nebyl ani Tobiáš. :o))))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MOUNTBATTEN: ne dávám mu vaničky :) jen díky tomu že to tlačí v noci tak nevim co mu vlastně chutná.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    RAINBOF: no to jsou prave ty heroinovy tycinky
    ja mam kocku zavislou na whiskas temptations syrovych - takova ta plastova krabicka ve tvaru kocici hlavy
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    RAINBOF: moje kocka taky pohrda heroinovou tycinkou. Dein bestes granule taky jist odmita, ale zas z konzerv nejmin pohrda pastikama dein bestes 60% masa.
    Co mu davas? Eslis este nezkousel pasticky, zkusila bych uplacet tim.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MOUNTBATTEN: dein bestes mu davame :) ale je fakt že teď jak potrestal tu pohovku tak jsme mu šoupli granulky :) Nevíte který ty Dein bestes má nejradši ? že by se třeba nechal vylákat ? (jinak tyčinky dein bestes nechce dal jsem mu to do granulí a vyhodil to z misky že jako ne)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam