• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    SIMCIIQ: hlavne hlidej jaky kytky. nektery soujedovaty na netu vygooglis seznam. bude je ozirat i kdyz bude mti hracky
    prozacatek je dobrej korkovej spunt, zmackany papir, stuzka, hopik
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Je doma sama a zlobí :(
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Prosím, ta dylinka žere pokojový kytky. Poraďte mi, co ji mám opatřit na hraní, já jsem v životě kočku neměla a ani je moc nemusím, takže jsem se nikdy nezajímala o jejich potřeby.. něco jsem teď nastudovala, ale je lepší rada zkušených z praxe..
    Chci kouknout na nějaký bazary a něco ji pořídit.. nový to nepotřebuje, když nevíme, jestli nenajdeme majitele..
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    tak nechala otevřený okno, ale mourek se už neukázal :( čekáme jestli zas přijde.. a nebo nám má patřit jen černá no
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    IVANA_KRTEK: jo byly :( jenže mamka se natahovala po mourkovi a on začal na parapetu couvat a mamka držela černou a bála se aby nespadl, odnesla tedy zavřít černou a mourek mezitím zmizel.. asi se rozprášil do vzduchu, protože není možnost aby někam z našich parapetů zmizel.. není to možný! včera jsem to celý prozkoumala, nikdo to nechápe.. je to zázrak :D
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    no, kde je druhy?

" DVĚ MALÝ koťata, jak si hrají na sedačce"
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    SIMCIIQ: nebyly dvě ty kočky?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    [ ELFIN @ Sophia a její kamarádi ->> nabidka opustenych ctvernozcu vseho druhu ]
    kotě je hodně podobný tomu poslednímu, malou hlavičkou, velkejma ušiskama ale je o chlup větší.. kolik mu tak může být? 4 měsíce?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    SIMCIIQ: centralni distribuce))) a holka stropro kdyz je zelva. by me fakt zajimalo, kde se tam vzala. domaci je urcite, ale jeslti ztracena nebo vyhozena...
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Hlásím, že jsem kočku včera viděla, je to kočka, pindíka jsem nenašla :) je fakt živá a opravdu je to pravda :D (bála jsem se, že tam přijdu a mamka bude hladit polštář :DDD)
    kočka je neuvěřitelná, je děsně milá a přítulná, hravá, nemá už modrý oči, je taková vytáhlá, velký packy, dlouhý ocas, ale hlava nepoměrně malá k tělu :)
    má (jsem se teď naučila :D) želvovinový zbarvení.. děkuji ID Aditu, která nás vybavila záchůdkem a taštičkama.. máma donesla záchůdek a kóča šla hned trůnit.. celý den držela čůrání a kakání, je to kočka čistotná :) hrála jsem si s ní s klubíčkem vlny, děsná sranda, mám pár fotek na mobilu, ale to šídlo se nedalo chytit, vezmu nějak o víkendu velký foťák a dojdu ji nafotit lépe :)
    no táta ten s ní chtěl vyrazit dveře, ale řekli jsme mu, že ta kočka je posvátný dar z nebe a prostě ji nesmí vyhodit a že je to možná vtělená bára (umřel nám pes před necelým rokem a byl to zrzavej kokřík, kočka ma zrzavej melír a mamku miluje) no tak to na nás začal hudrovat, ať tohle neříkáme, že jsme příšerný manipulátorky :D jak to dopadlo??? máma šla ráno okolo spícího táty a kočka vedle něj a chrápali spolu :D
    dneska ji prej půjde hledat majitele, jakože jestli se neztratila někomu z baráku, obejde všechny a zazvoní a poptá se..
    já bych tomu dala týden a ze řvoucího táty bude milující kočičí táta :D musíme dělat, že hledáme majitele a držet čas, aby měli možnost se seznámit a s kamarádit :)))
    jinak kočka pořád chodí za mamkou, je na ní závislá, mamka si sedne a kočka hupne do klínu stočí se do klubka a pacičkou obejme mamky ruku, asi aby ji nikam nezdrhla a normálně v klídku vrní a usne.. no chápete to? na to, že se neznají, je to moc důvěrný ne?

je to tak, kočka si vybrala majitele :D
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tak včerejší rozlučkový blešák byl fajn - opravdu spousta oblečení :o)
    do charity jsme jeli nadvakrát a odvezli tam hlavně věci, které už u nás "leží" dlouho. Jejich nadšení bylo velké. Je to azylový dům pro ženy, takže si hned udělaly soukromou hrabárnu :o)))
    Další blešák bude tedy již jinde - jakmile budeme mít leták, tak se dozvíte všechny informace o novém místě.
    Děkuji všem, kteří nás přišli podpořit :o) A těším se na další.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    Tak jako to je nejlepsi story z rady "jak se kocka rozhodla, ze u nas bude bydlet" :))
    Hlasuji pro umisteni kamery z venku okna!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    pic or didn't happen! tzn fotky sem
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ENKATT: právě to budu řešit až skončím v práci.. omrknu to a než je dáme na inzerci (nebo si je necháme, ani jednu tuto variantu neopouštím), tak projdu sousedy a poptám se..
    no já si nejdřív o mamce chvíli fakt myslela, že se zbláznila, ale ona mi říká símo dojeď hned po práci, držím je tu jako rukojmí, musíš je vidět, že opravdu nejsem blázen.. :)))
    je díky moc za info..
    MIAPAKA: dvakrát po sobě? máma je vyrazí dveřma a oni přijdou oknem :D hrozný ďáblíci.. rodiče fakt bydlí úplně v centru ve Valentinský ulici, chodí tam miliarda turistů by někdo viděl lézt kočky, kdyby jedna, ale dvě!
    MOUNTBATTEN: :))
    ADITU: jo billu tu mám, pro mikeše skočím!!! díky

fakt teď je nám každá rada cenná :)
    ADITU
    ADITU --- ---
    SIMCIIQ: písek spíš kup hrudkující v nějakym zveráči - nehrudkující "z pískoviště" ti udělá strašně smradlavý bahínko. doporučila bych zverlit (myslim, že růžovej je extra jemnej pro koťata, ale stačí i "obyč. modrej nebo zelenej), kdyby neměli, tak si nech doporučit něco jinýho hrudkujícího. v případě nouze třeba Mikeše z Billy nebo Molly ze Sparu nebo tak něco - ale jsou to obvykle větší pytle. menší pytel dělá tušim DM, ale nemám osobně vyzkoušené...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SIMCIIQ: zkontrolujte jim hrbety, jestli tam nemaji kridylka!! :-))
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    a nemohly vylézt po omítce??... jak na netu běhala fotka kočky na baráku na omítce jak šplhá :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    SIMCIIQ: sousedum fakt nechybej?
    ale story neskutecna teda)))))
    nejaky info: http://www.cici.cz/pro_kocku.php
    a at mi maminka klidne zavola, poradim, jen dneska az po pul paty -tel ti poslu
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ENKATT: poptám přítele, jestli by mě k tobě nezavezl večer :) ty woe to je mooooc :D oknem nám v centru prahy přilítly dvě kočky
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    SIMCIIQ: ona u koček prakticky žádná výchova stejně nefunguje, takže v klidu. já měla taky vždycky psa a pak si pořídila kotata a nechala jim volný průběh a maximálně se snažila o to jim něco zakázat, ale ony mají svojí hlavu.. když jsou dvě tak je péče méně náročná.. zavřít do jedný místnosti, kde mohou napáchat co nejmenší škody (odstanit padající a rozbitné věci, kytky apod.) a vydrží osamotě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam