• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    za pár dní se mi byt smrsne o jedmu místnost tj asi na rozměr bytu jako má BRINA... budu potřebovat obří síť do okna. co jste si tam dávali ?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ATUARFIK: občas mám pocit, že některé dobroty pro kočky jsou jako drogy :o)) třeba u nás takhle fungují tyčinky z DM - jen zašustím a už jsou všichni v pozoru. a nikdy nemají dost. a je fakt, že pak mi odpustí kde co, když to končí touhle tyčinkou :o)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    IVANA_KRTEK: Vitamínová pasta zapomínačka vše vyřešila. :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ATUARFIK: broučci
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    IVANA_KRTEK: U nás byli včera oba hrdinové - až do chvíle, kdy do vedlejšího domu uhodilo (nedivila bych se, kdyby jim tam vletěl kulovej blesk nebo tak něco). Jeden byl u mističky, ten nadskočil, že se mistička rozletěla na kusy, a druhý zaplul pod pohovku a tam začal usedavě plakat.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    RAINBOF: to se bojí dost koček. My mívali na chatě jistou Mourinku, která před bouřkou (dost dlouho před ní, takže fungovala jako předpověď počasí) vždy zmizela pod schody a odmítala vylézt :)))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BRINA: momentálně zápasíme s penězma časem, prostorem a tak vůbec...
    jinak pedro se bál nejspíš bouřky.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    IVANA_KRTEK: jistě :) je to naše prdelka chlupatá....
    BRINA
    BRINA --- ---
    RAINBOF: a o tom druhym zvireti uz neuvazujete? Pedro by byl vic v pohode a vy taky :)
    mam ted spoustu kotat!! :))
    ale idealni by asi byl fakt ten Malibu, je klidnej, pohodovej, rychle si zvyka na nove prostredi a Pedro ho zna
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    RAINBOF: milující majitel :o)))
    tak mu fakt pořidte partáka :o))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    IVANA_KRTEK:
    možná to má souvislost s tím že (dnes už) žena ho v pátek poněkud násilně poňufala v náručí což jí oplatil láskyplným podrápáním hrudníku... jo a pochcal asi zase pohovku...
    asi dostane nakládačku s tim chcaním to dělá naprosto schválně.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    RAINBOF: :o)))
    tyhle jejich nálady já moc nechápu - minulý týden se nechala pohladit i Montana, která mi žije pod gaučem a vůbec nevylézá (pouze přebíhá do druhé místnosti, když luxuji). Od té doby zase nic :o) Ale v pátek jde trucovat do nové domácnosti, tak se mi pod gauč asi nastěhuje zase jiná kočka :o)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    průběžnej pedro report:
    minulej tejden se nechal pohladit teď na nás syčí jak husa
    pořád se schovává ale už ne tak intenzivně.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    jako kdyz se se mnou zadna nebude potreboval mazlit, tak me to neva... hlavne v noci....:)

ale Batulda je smutnej... dokonce zacal mnoukat... sedi kouka na me a mnouka.... se z nej picnu
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BRINA: myslím, že jde hlavně o Batulka :)o)) Lendulik je až druhá v pořadí :o)
    BRINA
    BRINA --- ---
    mica se ale asi nebude mazlit
    colette a meggie jo
    takze vybirej i podle toho, jak se kocka ma chovat k tobe :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    LENDULIK: to ti nikdo nikdy předem nezaručí, že si ty kočky sednou. Je velká pravděpodobnost, že jo, ale jistý to není. Nevím jak by se Míca tvářila na možnost jít ven. Raději bych zasítovala
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    A bude si hrat s batulkem?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    mica ti nikam skakat nebude
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    hele a nejakou co vubec nechce ven... :-) jako Batulda..... at nemusim sitovat ten balkon (nekamenujte me....)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam