• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    MIMA
    MIMA --- ---
    Budu se vám v neděli na Vyšehradě hodit ? Počítám s tím.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ENKATT: budu rada za cokoliv, chapu, dik.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GUDRUN: muzu ti to datna kocici prani, ale na nas uz nedavame. chodi nam toho tolik, ze nase kocky by se vubec nestihaly propagovat a uz nas to tim padem krapet neba
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    da se prosim nejak pres vas FB sdilet info o kotatcich, co hledaji domov? Neumim vam to nasharovat, ale ocenili by pomoc, dve z peti jsou udana uz, jsou trimesicni.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202083262148533&set=p.10202083262148533&type=1&theater
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    a co si nasadit svyho robota ?
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    EVILMIND: Spíš jsem myslela, jestli by to trochu nešlo využít i k propagaci, ale to je asi blbost.. No nic. :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ENKATT: hlavne je to jen dalsi soutez robotu, jelikoz muzes poslat ze stejnyho pc 10 hlasu za hodinu... a nevim jestli ma cenu zavodit s jinejma robotama kdyz cena je jen 30k
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja myslim, ze tam je uz strasne mco zvirat..co jsem sledovala odzacatku
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Bylo by toto nějak užitečné - http://hobby.blesk.cz/soutez/kocka-ceska/2013 ? Třeba k fotce kočky nějak vpašovat devítkové logo..
    BRINA
    BRINA --- ---
    NELUSHE: tyjo, na prepravku jsem uz uplne zapomnela!
    muzete ji vzit ke mne a pri te prilezitosti dovezt Pedryskovi Baghirku nabo Komenia :)
    ale protoze to asi uplne nevyjde, mohla bych si ji nekdy vyzvednout u vas, jezdim kolem z prace kazdy den
    NELUSHE
    NELUSHE --- ---
    BRINA: Je to naše zlatíčko :) což mi ještě připomíná, že musíme vrátit přepravku :)
    BRINA
    BRINA --- ---
    NELUSHE: on se chodi nechat hladit? to je super :)
    ale mate teda kralovskou trpelivost, klobouk dolu! :)
    NELUSHE
    NELUSHE --- ---
    Křehký :) to je přesné. Je horší než holka, takové nálady nemám ani já :D Pořád je hodně plachý, ale bojuje s tím... už se občas přijde i nechat pohladit, a nebo pro ňamku.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    RAINBOF: to vis, slozita kocici duse :-) navic kluk, takze krehky... :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ENKATT: my to vzdat nechcem :) proste spis jde o to ze zene se nelepsi alergie nicmene ani nehorsi.
    dokonce po tom co si zvykl na prostredi si zvyka i na naseho docasneho spolubydlu kteryho uz taky smiruje.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    RAINBOF: jajsem si rikala, ze ho nejak nevracite, i kdyz se to resilo. takze jste si rkeli, ze to nevzdate a ukecae ho ke spoluziti? :-)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    LENDULIK: no moc už ne. dělá špionážní výpady hlavně tedy v podvečer. oblíbené jsou u něj pózy kdy stojí přistižen při špionáži ve dveřích jiné místnosti nehnutě a dělá že tam neni.
    No a v noci dělá bordel :)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    RAINBOF: porad zije v utajeni??
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    pedro vás pozdavuje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam