• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LANTHAL: ale prosimte, vy si neco najdete do ty doby :-)))
    BRINA
    BRINA --- ---
    MOUNTBATTEN: v patek 6.12. odpoledne a v sobotu 7.12. dopoledne se bude vystava pripravovat, v nedeli po pate odpo pak bourat, tak kdybys chtela prijit pomoct, dej vedet :)
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ENKATT: gratuluju! My jsme dopadli úplně stejně, taky 5 ze sedmi umístěno, nečekaný úspěch! To do toho kočičího přání ani nebudem mít co dát :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    dneska byla velmi uspesna umistovacka - 5 zvirat ze sedmi. :-)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    a příští pondělí tu máme další blešák - tentokrát nejen oblečení - aby se daly nakoupit i nějaké ty dárky na vánoce. A večer bude divadlo :o)
    [ Vánoční bleší trh / ostatniother / 9.12.2013 / CR - Praha - Bar Bílá vrána, Kodymova 4, Praha 13 ]
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ENKATT: supr! Tendle vikend asi nedam, tak pristi. Muzu poprosit info, nic jsem nevyguglila:-( A myslim, ze bych i mela vic casu, kdybyste tam potrebovali s necim helpnout? Doma nam budou bourat okna, tak planuju se tam moc nezdrzovat;-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MOUNTBATTEN: sobota modrany umistovaci výstava a další víkend umistovaci výstava na senovaznem náměstí.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Devitko, mam dotaz, zda vas nekde zastihnu s kramkem?
    Mam zajem jak o kalendar, tak o nejaka tricka ruznych velikosti a barev, nebot vanocni darky:-))

Jinak jsem, lemra lina fotot apod.,ale kdybyste porad chteli ty sklenky-zavarovacky, tak je muzu donest.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    PEPSSI: to me tesi, byl to zas porod ho vydat ))))
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    Právě jsem se vrátila od Ivany s kalendářem a pořádně si ho prohlídla a musím říct, že se letos opravdu povedl! :) Myslím, že udělá pod stromečkem velkou radost
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    a diky dobrovolnikum na prani - uz mame :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    opět se nám blíží Kočičí přání, tak si zapište do deníčků :-)
    [ Strom splněných kočičích přání / ostatniother / 15.12.2013 / Zbytek sveta - internety ]
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GUDRUN: má :)))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nasel by se tu nekdo ochotny stat se clenem tymu Kociciho prani a pomoct nam letos se zadavanim kocek?

pozadujeme:
    cit pro cesky jazyk
    schopnost zmensovat a pripadne trosku upravit fotky
    pocitac a pristup k internetu....coz asi ma kazdy :-)

nabizime:
    jenom dobry pocit :-)

GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    IVANA_KRTEK: ma smysl neco vozit primo tam vam?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tak v neděli je zase blešák
    tentokrát tam potáhnu dva kufry navíc :o) a Jarka přiveze adventní věnce a já ještě i kalendáře a nějaké drobnosti z krámku jestli se mi vejdou :)
    tak neváhejte a přijďte - výběr bohatý, ceny lidové :o)
    [ Kočky a Blechy - blešák pro opuštěné kočky / ostatniother / 24.11.2013 / CR - Praha - Cafe-Bar PROPAGANDA Pštrossova 29, Praha 1 ]
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ZLAJA: tu previtu jste teda vypiplali uzasne!
    ZLAJA
    ZLAJA --- ---
    Nejspíš už jste viděli vedle, ale kdyby ne, tak moc děkujem za super pelech. Treat v něm leží právě teď, Prevíta se snaží dostat do ikeatašky :)
    [ ZLAJA @ KočkoImages - aneb auditko které vám zaručeně zvedne náladu a vykouzlí úsměv na rtech :))) ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam