• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    LENDULIK: jojo to je on. (a žil za skříní a následně za bednou pod stolem).
    On teda jako doteď utíká když se lekne (a že se leká pořád) ale už nás má rád.
    Taky se schová když přijde někdo na návštěvu.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    RAINBOF: pedlo ziju za linkou????? :-)) super!
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    MOUNTBATTEN: ja bych to resila tak, ze ji pujcim na den nekomu na hlidani. Pokud zmeny tezce nese, bude sice stresovana taky, ale ty se aspon nebudes bat, ze ti zdrhne dirou ve zdi. A mozna to bude lepsi i pro ni, nez hluk od zedniku.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BRINA: jasně - každá granule dobrá :o)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MOUNTBATTEN: výtěžek z divadla jde na tu kavárnu, kde to je - bar Bílá vrána www.barbilavrana.cz. Já totiž taky hraju ochotnicky divadlo a tohle je můj spolek :o) Takže oni hrají zdarma a těch 35,- za vstup jde té kavárně, kde budeme celý den prodávat :o) dobrý obchod
    BRINA
    BRINA --- ---
    my je klidne berem pro toulavky :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BRINA: diky! Pokusim se! Jako uvidim teda podle patku a oken a jak nam z toho rupnou nervy apod:-)) Ale v zasade pocitam,ze bych tam na 10 dorazila a helpla.
    btw:volal mi tata, ze ma nekolik pulkilovych pytliku Whiskas granuli, ktere jejich kocky nezerou (se jim nediviom:-)) )- najde se upotrebeni? Ja mu teda rikala o vystave,esli to nechce tam nanidnout utulkum.
    BRINA
    BRINA --- ---
    MOUNTBATTEN: na te jindrisske je v planu pomoc s pripravou vystavy od 10:00 zhruba do 12, pak uz vse musi byt ready
    tak kdybys tam mohla dorazit, budou poradatele velmi radi :)
    ja to mam v planu taky, pokud nebudu umistovat kote
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    TRAMIN: ale můžou mě je vyndali v lednu :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ENKATT: tak nemuzu mluvit za soubor, ptam se, ze bych jim to navrhla.
    U nas je to tak, ze rezientujem ve Spektru a tam nevim, zda 1)by se moh pred predstavenim udelat stanek 2)vybrane vstupne nam nejde do kapsy, musime to Spektru odevzdat a oni nam to vrati oproti uctenkam za (divadelni) zbozi v hodnote vybraneho. Takze by to slo, jakoze vytezek pro vas, ale oklikou
    To spis mne napadlo, kdyz budete delat nejakou devitkovou akci v nejakem "kulturaku" (cimz myslim i podnik typu Bila vrana) a chtit tam kulturni program, tak na ten. Opet ale mluvim zatim jen za sebe. Jako chut hrat mame, technicke pozadavky taky nejsou extra narocne (nejaky divadelni svetlo na nasviceni lesa a podklad zvuk by to asi chtelo, ale zjistila bych od rejzi), nejvic u nas je problem casove skloubeni:-))
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    TRAMIN: ja vubec netusim, fakt je, ze mam pocit, ze kdyz jdu vecer domu, doury v baraku nemame (jinejm partajim je uz vymenili,delaj na tom od pondeli) a v to doufam, ze jsou ty tri dny prace nadsazene. Ale proste pry nejdriv (v prvni hodine, dvou) vyndaj vsechna okna a pak....a rezervovat si nas byt ma tri dny. Fakt si to nedovedu predstavit:-D
    Vam kdyztak v sobotu na kramku povypravim:-D
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MOUNTBATTEN: v tomhle pocasi ti prece nemuzou na dva dny vyndat okna, ne?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MOUNTBATTEN: vytezek z divadla pokud vim nam nejde. jen z blesaku. ale jestli mas chut neco udelat pro nas, budem radi :-)
    okna - mne je delali vloni a mela jsem z toho taky dost nervy. nakonec to delaji tak, ze nejdriv vymeni vnejsi a pak vnitrni -ale mne nevybouravali, jenom repasovali ramy.
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    MOUNTBATTEN: no to je ale blbý.. dva dny bez oken a ještě v přízemí..
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MIAPAKA: ja z toho zacinam bejt poplasena, v rozpisu mame patek a cely vikend a ted jsme se ptali, co delaj jako prvni a oni, ze nejdriv vyndaj mala okna,coz je za pulhodky a pak jdou na velka!! Takze nejdriv VSECHNA vybouraj a pak den dva (v lepsim pripade) je budou zasazovat? Navic bydlime v prizemi, takze strach z corkaru a pak o kocicku, asi chudera to bude muset stravit v koupelne:-(
    Uz to vidim, jak budu zozfale v byte hledat, kam se nas plasanek schoval, abych ji mohla chuderu zavrit do koupelny:-(
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    MOUNTBATTEN: Nám když dělali okna, tak to měli hotový za jeden den, naštěstí, s kočkama jsem se na ten den přestěhovala do kočárkárny. Kdyby to trvalo víc dní, tak to teda nevím no..
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    IVANA_KRTEK: to mne zaujalo, to divadlo;-)
    Ja teda asi v pondeli na druhou stranu Prahy nepojedu a budu zachranovat pohromu po oknarich (btw:mate s tim nekdo zkusenost, jak to udelat s kocickou, kdyz oknari vybouraj v prvni hodine VSECHNA okna v byte? A na vymenu-praci maj tri dny?), ale ...vytezek z divadla jde Devitce? Uvazuju, protoze hraju ochotnicky, minuly tyden jsme meli premcu (Sen noci svatojansky) a aktivni lidi v souboru jsou kockomilci, tak jim navrhnout nejakou charitu....?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    RAINBOF: panleuko, kalicivirus, chlamydie/kočičí rýma.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ENKATT: a proti cemu se vlastně ockuje ?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    RAINBOF: co se dohodnout s veterinarem, aby prisel k vam?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ENKATT: to jo :) ženu úplně miluje.
    řešíme zda ho očkovat či ne.
    Už se mu to blíží. když ho budem očkovat zas ho půl roku neuvidíme teď stačí když dostane vynadáno (!) za to že něco provedl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam