• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    nevim jak moc to zapadne do predstav, ale v televizi bezi reklama na nejaky novy dokument na ktery hledaji neziskovky

Příběhy neobyčejné energie — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/porady/10719485001-pribehy-neobycejne-energie/
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ELFIN: tak pošli další :-) už jsem to psala všem utulkum. kdo pošle pozdě, ma smůlu. proto pak mají ti pohotovi víc obdarovanych.
    ELFIN
    ELFIN --- ---
    ENKATT: já u toho skoro plakala, už jsem asi moooc unavená z práce a naměkko :-D. Jinak teda musím pochválit, jak to frčí! Všechny kočky od nás už mají buď dárek nebo misku! Díky
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ENKATT: ... "na mě nikdy nikdo nebyl hodnej", úplně vidim tady ty rozmazlený depozitní tlustokočky ;) Ale jinak super, úplně bych toho moura poňufala.
    Půl mega za tři dny, výnosná žebrota, jste dobrý :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Kočičí přání má v tuhle chvíli pro kočky z útulků přes půl milionu a jedeme dál :-)

Kočičí přání - Mise Vánoce - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ZJZ88YOgiqk
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    no vzdyt. my nestihame vse kontrolovat a potrebujem, aby nam to utulky hlasily.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BODY_SUIT: tyjo vsude jinde to mame spravne. to je tim jak jsme na posledni chvili brali vas a neposedny tlapky
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    sak recepty jsou z me a brininy kuchyne! :-))
    sme rady, ze se libi
    a z nedelnihoo vecirku jsem byla najedena jeste v pondeli odpo
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Tak jsem podělila celé okolí kalendářema, pročež nastalo nadšení, že kočičky krásné a recepty velmi vařitelné.
    MILKOV
    MILKOV --- ---
    Vymazat cache prohlížeče :)
    BRINA
    BRINA --- ---
    v mozille to je bez Adama :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    kazdopadne ted ma prioritu 100 mailu denne a kocici prani...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    zavrit otevrit, restart, jiny prohlizec rikam ja.
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    ENKATT: taky tam mám Adama...

ENKATT
    ENKATT --- ---
    sem si to ted otevrela a :
    Bára
    Černá, krásná, úžasná. Barunka je neuvěřitelně mazlivá a kontaktní. Ukecaná a nenažraná. Prostě nej kočka s váhou přes 5 kg. Miluje drbání na bříšku a spaní v posteli. Při mazlení slintá blahem jak o závod. Díky její skvělé povaze jsme ji několik let pravidelně používali jako terapeutku v domově pro seniory, dnes už jen nárazově, zaslouží si odpočinek. Barunka je handicapovaná, chybí jí část pravé přední nohy. Po úraze jí v necelých dvou letech byla část nohy amputována. Barunka nohu používá, jakoby jí nic nechybělo, takže když jde, vypadá jako houpací koník. Tím, že byla noha odstraněna jen zčásti a ne celá, se Barunka nedokáže pohybovat pouze po jedné a pahýlek používá k podpoře. S tím je spojen i problém při používání toalety. Barunka potřebuje opravdu velký nekrytý záchůdek. V novém domově by přivítala zasíťovaný balkón, kde by mohla vegetovat a kde by umístění takové zvláštní toalety nebyl problém. Nabízíme ji pouze do bytu.
    BRINA
    BRINA --- ---
    ELWERINE: ja to vidim spravne :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    super
    ja jsem provedla osobni navstevu a obe ty kotata jsou naprosto kouzelny. porad vrni a do toho chudaci trosku kulhaji. ale strasne se chteji mazlit
    BRINA
    BRINA --- ---
    ENKATT: ty sem dala dohromady ja :)
    a Barunka je uz opravena
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BRINA: jezis ja dluzim popisky ke Kolinku a Pinnie

no tak to vidite....peklo
    BRINA
    BRINA --- ---
    ENKATT: nestihla vymenit krtek na nasem webu
    ale ja jsem jit o jeste neposlal, to je fakt