Ahoj. Mam velikou prosbu o pomoc. Hledam novou rodinku pro naseho Kubicka. Uz si s nim nevim rady, ma 7 let alergicky problemy a psychosomaticou strasnou vyrazku. Po 7 letech se snazilo o lecbu pres 10 lekaru, nepomaha z dlouhodobyho hlediska vubec nic. Vzdy jen na chvili.. Ted mu bylo pres pul roku dobre, dali jsme ho ke kamaradum na hlidani, kteri maji kocoura mladyho a on se tam najednou uzdravil a byl konecne spokojenej, tak jsme jim ho tam nechali a ted se mu to zase z niceho nic vratilo.. Je to autista nebo neco takovyho, ma to psychicky ... Kazdopadne chceme zkusit ho dat poprve nekam ven. Tzn hledame idealne babicku v domku se zahradou, ktera ma maximalne jednu kocicku, nebo psa a je hodne doma. Kuba se rad mazli a ma rad lidskou spolecnost. Treba mu prospeje, ze bude moci ven, to jediny jsme zatim nezkusili... Nic jinyho uz nevidim, vyzkouseli jsme uplne vsechno a u nas doma je ocividne nespokojenej, tady mu nebylo lip uz leta,nevim cim to je... Prikladam letak. Urcite jen do dobrych rukou, nekomu, komu budeme verit. Vsechny naklady dozivotne hradime. Blizsi info posta. Diky a snad me tu nebudete kamenovat, ze sezbavuju kocky, snazim se delat pro nej to nejlepsi. Diky!