• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    napisu mu. diky. Kdyby mel nekdo volnou stredu a chtel se stavit (treba dat kratkou rec o vas), tak 17.12.2014 od 19hod Hudební kavárna Dadap
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Tady a kdyztak VXP ma taky, neb to vyrabi :-)
    diky

TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Holky prosím máte nějaký ucelený leták ke stažení o vás a jak je možné vás podpořit? Pořádám opět po půl roce taneční večírek a byla bych ráda, kdyby se zadařilo vybrat nějaké peníze a poslat vám je. Ale hlavně bych dala na každý stůl info-leták.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    diky :-)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ENKATT: klidne ji nech u VXP. tam se otocim nejmin jednou tydne. poslu ti do posty kod jak mi prijde
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TRAMIN: obcas jo, Brina je ma u domu. posli :-)
    hele a mas u me porad tu plysovou fretku, jsi nekdy v centru?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    kupujete stelivo nebo neco pres Mall.cz? mám tam stovku slevu a už u nich nemíním nakupovat (jednou prošlé konzervy a podruhé chybná cena. nemám nervy si s nima furt dopisovat)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    jestli jsem koukala na jedno oko spravne, tak Brina byla na Nove uplne na konci s cernou kočkou :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BVLGARI: pokud muzes, dones si je domu az kolem 10.-12. tydne zivota a ne drive, jinak na to doplati vsechny zucastnene strany. Ve chvili, kdy si je prineses domu uz maji davno jist pevnou stravu, byt socializovana, zvykla na kocici wc a plne samostatna. V 7 tydnech potrebuji mamu a nebudou mit ani dobrou imunitu.
    BVLGARI
    BVLGARI --- ---
    Mam par otazek, jsem kocici absolutni neznalec, muzete mi rict kdy asi zacinaji kotata jist pevnou stravu a jak s malinkatyma kotatama kdyz si je prinesu domu ve veku cca7 tydnu kdyz uz je maminka nekoji..vsechny rady a zasady predem ocenuji. Dekuju.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    letos máme zatím kolem 90 umístěných a 3 zemřelé. jednou to bylo FeLV a dvakrát zraněné nalezené zvíře, podvyživené, dehydrované, s minimálními vyhlídkami na přežití.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    JANA4U: ve vyrockach.

kapacita je max 50 v sezóně.

2013
    Přijato zvířat 156
    Umístěno 125
    Dočasné péče (veterinární) 23
    Úhyn nebo uspání 7

2012
    Přijato zvířat 138
    Umístěno 119
    Dočasné péče (veterinární) 16
    Zůstalo u nálezců 1
    Úhyn a uspání 12

2011
    Přijato zvířat 115
    Umístěno 88
    Vypuštěno zpět do původní lokality 1
    Úhyn nebo uspání 5

2010
    Přijato zvířat 98
    Umístěno 83
    Vypuštěno zpět do původní lokality 1
    Úhyn nebo uspání 13
    Vráceno původním majitelům 1
    JANA4U
    JANA4U --- ---
    Můžu se zeptat, jestli máte nějaké statistiky ohledně toho kolik kočiček umístíte, kolik jich zemře atp.? Nejlépe v porovnání s tím jakou máte kapacitu. (Klidně do pošty.)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    JANA4U: jo jo - byli jsme tam :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    mala umistovaci statistika :-)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    WENDIGO: normalne jo, ale nebyl cas, takze dik za upozorneni. posta
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    Zdravím, netuším jestli sledujete i vedlejší diskuzi tak jen odkazem jednu kocouří poptávku:
    [ WENDIGO @ Sophia a její kamarádi ->> nabidka opustenych ctvernozcu vseho druhu ]
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Měl by někdo chuť pomoct v říjnu na jedné ne úplně oficiální akci, kde si dáváme brigádku a vše co vyděláme jde kočkám? Jde o výpomoc v bufetu, info pošta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam