• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ALDEMIK: Ahoj, mám to i v mailu, jen musím zjistit kdo může, díky za pozvání.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Ahoj,
    hlásím se opět po nějaké době s nabídkou místa na roztockém blešáku.
    Pokud vím, byli jste u nás, když jsme začínali s nějakými 50 stánky, teď jich je 200 a možná to rozšíříme na 250, protože zájemci jsou, návštěvnost veliká.
    Kdybyste měli zájem, termín je 23. 5., stánky nezajišťujeme, peníze nechceme, je to v příjemném parku, jídla, pití, všeho dosti. Potřebuju to buď vědět do 23. 4., abych vám bookla dobré místo, než se spustí online rezervace, nebo se můžete přihlásit přes net od toho 23. 4. na www.blesak-roztoky.cz
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TRAMIN: to si pis - urcite na hracky a co tak vim, ze mate, bych rekla, ze ze sukni muzeme udelat zaclonky do kleci
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Mám tady hromadu věcí co se nějak neprodávají a plánujeme je hodit někam do sběru oblečení. Nehodilo by se vám něco třeba na rozstříhání na hračky atd?
    Asi osm bavlnenych sukni, nejaka tilka, saty...plus poškozené šperky.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Díky všem. Jedu vyzvednout jednu kočku, kterou dnes přijímáme a pak odepíšu.
    INCUBUS
    INCUBUS --- ---
    ENKATT: 20 kousků je připraveno k odběru.... :o)
    MIMA
    MIMA --- ---
    ENKATT: Taky bych nějaké množství vytisknout mohla.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    ENKATT: pošli na mail antigona@seznam.cz
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nemate nekdo moznost vetisho objemu cb tisku zdarma?
    dosly nam navody na kocku, ktere davame novym majitelum
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    ENKATT: toš ja. aji tak jí přeju hodně štěstí!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    CHIMERA: pristi tyden cestuje do Kutne hory k mainskymu myvalimu
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    ENKATT: Morénka je ještě volná? velice mě láká, ale dosud jsem nevymyslela způsob, jak ji sem dostat...
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    BODY_SUIT: mrkni se prosím tady - https://www.facebook.com/...8724939159852.1073741827.799166973448982/841510022548010/?type=1&theater

hendikepované jsou nabízeny společně s nehendi. najdeš v popiskách.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BODY_SUIT: posilam do posty
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ENKATT: brr, tfuj, ještě máme plný depozita loňských koťat, ještě nee ...

ale je teplá zima no, já už před pár týdny v ulici taky slyšela nějaký kočky ječet :/ tak hlavně ať jsou zdravý, bubliny
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    letos asi trhnem rekordy - mame vysoce brezi kocku. jo, koncem ledna....
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    Tak vaše rady částečně zabraly.
    Bobek jsem ráno našla v nekrytém záchůdku, ale čurání bylo opět na lino... na jiné místo :-D
    Ale ono to časem pude...
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    CHIMERA: já se v tom moc neorientuju, ale (pokud takové nejsou všechny) vybírala bych takový, který se dá použít jako krytý i otevřený - a časem uvidíš, čemu by dala Ponožka přednost
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    BALAENA: to je taky nápad, když už pořídit druhý záchůdek, tak krytý. zkusím.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    NIGHTFURY: vystrašená je velice, navíc asi má za sebou velice nemilé zkušenosti s lidma, takže já to beru jako normálka v pohodě, nějaké to hovínko mě nerozhází :)
    už se nechá ode mě mazlit a vrní! ostatních se ještě bojí, ale zbytek rodiny má zakázáno se přibližovat, musí počkat, až micka sama.
    Našla si v předsíni v rožku svoje místečko, na takovém plyšovém taburetu, co jsme měli na přezouvání... tak jsme jí ho přenechali.
    steliva vyzkouším různá, ale když chodila půl roku do Mikešem, myslela jsem, že bude nejlíp začít tím, na co je zvyklá... zásoby jsem ale udělala všeho možného.... na výběr :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    NIGHTFURY: a nepomohlo by jí tedy naopak ten druhý záchůdek dát krytý? jestli by se v něm necítila podobně bezpečně jako v kleci a nechodila radši tam. a pokud by si ho zvykla používat, je to plus, že to nebude vyhazovat jako z otevřeného, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam