• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ATUARFIK: pres leto mame nejaky akce, ale bazarek zatim zadny
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Zdravím - vytřídila jsem šatník, nebude výhledově nějaký bazárek? Nebo je přes léto mrtvo?
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    ENKATT: Díky:-) Mrně mi to naštěstí usnadňuje alespoň tím, že s chutí žere, tak to snad zvládneme:-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    HELLEJU: drzim palce s piplanim :-)
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    ENKATT: Jasný, díky. Zkusím tam zavolat, až otevřou.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    HELLEJU: nejak dlouho nebyl duvod. vetsinu veteriny resime ve veltrusech a mistech, kde prijimame zvirata. navic prazsky depozita to maji na jarov daleko a chodi spis smer Praha 13 nebo Vrsovice
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    Prosím vás, chodíte ještě s kočkama na veterinu Jarov? Nevíte, jestli si účtují přes víkend příplatek za pohotovost? Na jejich stránkách jsem nic nenašla.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    to je slecna, ktera uz nejakou dobu kupuje darky na Kocicim prani pro ruzny utulky a tak napadlo Glaciera ji oslovit a udelat tvari jarniho kola
    no a Tramin nafotila :-)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    LEFTY: Zuzana Štastná a kočka Sofie.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Jinak jedna z černých kočiček devítky obdarována, hned jsem si spravil den.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Jiná otázka - kdo je ta modelka na FB titulce devíti životů? Myslím tu vlevo :-)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    ENKATT: proto říkám, abyste na to prděli :-D
    stěžovatelé budou mít výbornou možnost útulku přispět - a kdo to s ním myslí vážně, ten přispěje.
    na ostatní bych fakt nebrala ohled, na netu se vždycky pindalo a pidnat bude :-D
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    CHIMERA: to je tak, když je slabý den v práci a žádné jiné aktivity a mám čas se vztekat nad internetem :)

ENKATT: zase to dokazuje, že akce je braná jako TOP, protože jinak by se nad tím nikdo nepozastavil. Takhle je to otázkou prestiže :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    btw. nás taky nezvou na všechny akce a přijde nám to normální.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nějak mi nesedělo, co to vlastně bylo za reakci, protože já jsem veřejně v posledních dnech nic neřešila. no a už sem to v notifikacích dohledala. někdo vzal mojí soukromou odpověď v poště a vrazil ji tam bez mého vědomí. výborný.

ještě k tomu všemu - pani Knyttlová vyřazení přijala v klidu a normálně. jestli si má někdo stěžovat a argumentovat, tak ten útulek, ne úplně cizí lidi.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    TRAMIN: tak to dál nečti, pak už je to nekonstruktivní a nemá to smysl podporovat. Že někdo nesouhlasí se stanoviskem druhého, tak to vždycky bude a točit diskusi dokola je horší než ukončit vesmír :-D
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    Ono je to stejně jedno, protože je to soukromá akce a soukromníci si sami rozhodnou, koho vezmou a koho ne.
    Nemyslím, že všichni vyřazení citově vydírají, jen jsou zklamaní, protože se cítí označení za horší útulky.
    Metoda vyřazování na základě nějaké velké protiskupiny na FB taky podle mého není pravé ořechové, ale je to vaše volba, vaše práce, vaše starosti, a proto taky vaše právo.
    Kdo chce pomoct vyřazenému útulku, ten má pořád šanci. K tomu není nutná účast na Kočičích přáních.

ENKATT: Asi nejlíp doporučit, ať založí Kočičí přání 2 (nebo obdobu), a tam si mohou nastavit svoje pravidla. Až lidi pochopí, co to stojí práce, přestanou psát :-D
    Poslat podporu útulku můžou přece i rovnou na jeho účet, nechat poslat zásilku krmiva taky, navštívit taky :-D
    Mám připravenou možnost, jak těm aktivním stěžovačům umožnit, aby dali najevo svůj zájem o útulek prakticky, nikoli stížnostmi na Kočičí přání :-D Hyn sa hukáže :-D
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TRAMIN: myslis, ze mne se libi resit nastvany maily lidi? nikdo jinej to resit nechce a mne pisou pravidelne ruzny lidi a srdceryvne mi vysvetluji, pripadne nadavaji a vycitaji proc jsme nekoho vzali a nekoho ne a ze to delame spatne a proc sme nekoho vyradili a proc chceme po utulcich fotky...nojo
    mimochodem letos vyrazena organizace byla vyrazena na zaklade podnetu ze strany velky kocici skupiny na fb.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Dostala jsem se pres Chimeru k hysterii kolem vyřazování z Kočičího přání. a docela se mi to nelíbí. Rozumějte, nelíbí se mi jak citově vydírají na FB. Četla jsem odpověď Františky a má hlavu a patu. a tam se dokola mele o kočkách v kleci.... :( dost se mi to nelíbí
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    CHIMERA: nebo jsou pak ti majitelé tak vděční, že si tu chlupatou věc po roce konečně můžou pohladit :D
    Tak já si nepořizuju nikdy snadná zvířata a pak z nich mám prostě radost, že si třeba lehnou vedle. I když na sebe nenechá sahat, tak mi dává tu lásku znát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam