• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    PEPSSI: už se to blíží, jen zatím máme samý kluky

PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    a ty koťátka!! Kdy budou? :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MARKYSHA: díky :-)
    naše kolegyně ho má zatím v práci na veterině, ale končí tam a pro Barona se chystá voliéra v Hospozíně v našem hlavním depu na zahradě na léto.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ENKATT: tak jsem si vybrala Barona, chudinka, co nemůže sám vylučovat
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MARKYSHA: teď tam je Kešmeš a Bun Bo Nam Bo. což mi připomíná, že jsem měla napsat všem sponzorům Koule a kvůli práci zapomněla :-(
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ENKATT: :-( Máte nějakou kočičku, která potřebuje sponzora, která to nejvíc potřebuje?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MARKYSHA: nechali jsme ji minulý týden uspat, několik dní nechtěla jíst. my to tady na nyxu moc neaktualizujeme, všechno je na webu a fb, web je teda přehlednější.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Tak co ta Koule?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MARKYSHA: podle mě ne. skáče ještě pořád na okno, kde se celý den vyhřívala, mazlí se, i zavrní, otře se o nohy. jen chuť jíst a žít pomalu odchází a energie má málo.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ENKATT: a má bolesti? :-(
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MARKYSHA: ona je už dlouho hubená, ale dokud mlátila občas moje kočky a hrála si, tak ok. jenže teď jí ukecávám ke každému soustu. a to diety nežere, takže grilovaný kuře, vařený maso, teď už jedině syrový, který by správně neměla...a dnes si dala jen ráno něco a večer tři kousky.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ENKATT: :-((((((((((( ach jo
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    njn, i tak vám holky děkuju za všechno co jste pro ně udělaly a daly jste jim alespoň šanci na život, ikdyž spousta lidí si o tom myslela svoje...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    PEPSSI: Koule vlastně presluhuje. Měla v prosinci šílený hodnoty, na veterinářka nechápala, že ta kočka ještě žije, když u mě před pár týdny byla na návštěvě.
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    doufala jsem, že to dá, to je smutný :/ a ted ještě Koule..achjo
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    bože :((
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    PEPSSI: umřel, ale to už je dýl, psali jsme to na fb i webu. a tenhle tejden nejspíš odejde kočka Koule. pár dní už nechce vůbec jíst, jestli se nezlepší, jdeme ve středu na veterinu, protože by se jen trápila.
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    jak to vypadá z Hrůzou?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LEFTY: dík :-).Máme teď i dost dobrovolnic na kontrolu koček, tak je to míň náročný než dříve.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Kočičí přání je geniální počin. Palce nahoru všem, co to organizují a angažují se v tom.
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    já si počkám :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam