• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    HODNA_HOLKA: Ta plesnivka, co se našla v autě?
    HODNA_HOLKA
    HODNA_HOLKA --- ---
    ZLOKOCKA: Podle posledních zpráv z dnešního rána už je kotě někde v útulku v Mladý Boleslavi.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ZLOKOCKA: v téhle chvíli bohužel smůla. všichni mají hrozně plno. ale řešíme to a Lenkou už od včera, dá vědět.
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    Mam takovy trochu neobvykly dotaz. Znamy nasel kote (odhadem 2-3 mesice), potrebuje ho udat a mne by se zrovna hodilo :). Jenze nedokazu vyresit karantenu a mam dve kocky. Je nejaka sance, ze by mi ho nejake depozitum vzalo do karanteny - klidne i za nejakou uplatu - s tim, ze si ho pak stopro vezmu? Nebo me s tim vsichni poslou nekam?
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    MIAPAKA: Já už to mezitím nabídla Lanthal do depozit Pozor kočka, ale pokud by se jim to nakonec nehodilo, ozvu se:-)
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    HELLEJU: škrabadlo bych brala pro naši pracovní kočku, chtěli jsme jí do kanclu nějaké pořídit, protože demoluje nábytek... Kdyby nikdo z devítek nic z těch kočičích věcí nechtěl, tak to beru všechno :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    HELLEJU: tak velké škrabadlo asi nikde nepotřebujeme - zatím se mi vyjádřily dvě depozita a všude mají, takže zkuste nabídnout jinému útulku. díky
    a díky za tu skříňku :))
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    IVANA_KRTEK: Velké škrabadlo je prý v dobrém stavu. Na tu prosklenou skříňku se ti zeptám:-)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    SHÁNÍME REGÁLY do našeho nového skladu
    vzhledem k neustále narůstajícímu množství věcí do bazárků jsme byli nuceni sehnat prostor pro uskladnění. To se nám podařilo a teď bychom potřebovali regály a skříně, do kterých bychom ty věci mohly dát - aby to nebyl jen ráj krabic bez průchodu. Nevíte o nějakých? Nepředpokládáme, že od někoho seženeme krásné stejné regály, takže každý regál dobrý :)) Jen se tedy nesmí rozpadat a musí mít nějakou obstojnou nosnost - věcí je spousta.
    Předem díky
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    HELLEJU: to škrabadlo (velké) vypadá c elkem v pohodě -zjistím, jestli by se do nějakého depa nehodilo. Mně by se líbila ta prosklená skříňka :)))
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    Nechtěli byste do některého z depozit velké škrabadlo pro kočky, viz fotka? Momentálně je u známé na Barrandově, dalo by se domluvit i na tom, že by ho někam přivezla. K dispozici jsou i ty ostatní věci pro kočky.

PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    asi jsem si na pořízení nového přírůstku vybrala špatnej rok, latrsakr!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    takhle to někdydopadá, když používáte dřevitý stelivo :-D
    a Pepssina ma opět smůlu. holka je černá a teď už navíc rezervovaná:

PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    ENKATT: to mě mrzí, budu se muset poohlídnout jinde, chtěla jsem kotě od vás, fňukýs :(
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    my proste kotata nemame no
    max ty kocourky a karantena je zarvana az po strechu
    ADITU
    ADITU --- ---
    *10-20
    ADITU
    ADITU --- ---
    PEPSSI: prakticky všechna koťata jsou rakety, vždy alespoň část dne. tak 1- 20 hodin v součtu :D
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    pardooon, už mlčím :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    no co to to to :))) taková propagace konkurence :)))
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    PEPSSI: dvě mouratý holčičky jsou v nejmladším vrhu, těm bude příští týden měsíc, takže na ty by sis musela počkat ještě o něco dýl: http://pozkoc.rajce.idnes.cz/Makovice_a_kotata/

A nebo, teď mě vlastně napadlo, že v Knovízi v depozitu máme mouratýho kluka (Sandálek) a mouratou holku (Bačkůrka), ty jsou nejstarší, měla by být k odběru už za dva týdny: http://pozkoc.rajce.idnes.cz/Botickova_kotata_-_Sandalek%2C_Botaska%2C_Teniska_a_Backurka/ ... povahu ti nepovím, co nemám u sebe o tom nic moc nevím, ale můžu předat kontakt
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    LANTHAL: kotátka máš pěkný, ale já hledám pokud možno mourovatou a hlavně kočičku a co nejlínější, žádnou raketu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam