• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    RAINBOF: to nafoukle brisko muze byt od cerviku. takze odcervovaci prasek ci pastu pro kotata. a pro jistotu pak i neco na blechy. at si to nenatahnete do domu. ze ma blechy poznas podle toho, ze se hodne drbe a v kozichu ma takove cerne tecky (blesi hovinka).
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    IVANA_KRTEK:
    krmime nafotime az bude hezky optimisticky svetlo :). zatim se jmenuje ebi na coz slysi. je cerna a ma na krku hvezdicku. ma rada deti hraje si s tondou, zrejme se snese s mensimy psiky s maltezakem/bisonkem se porovnal hezky. nejdriv mela hrozne nafoukly brisko tak jsem si rikal ze nam umre ale nic jsem nerikal. ted uz brisko splasklo (zeby od hladu ?) zmeny chovani zadny zadna ryma ani prujem zachod uz pochopila jak funguje (chystam se na jeho presun at to ma v novem bydlisti snazsi) chodi sama ven ale tak do par metru od chalupy. hrajem si "mysicku" a postreh a lov pro pripad ze by se musela sama starat. (mysi a drobnych hlodavcu je tu dost takze sance ma slusny, zimy mirny vetsinou beze snehu).

Napsal jsem do susic do spolku a pak to rozposlu :) kocice dame vybavicku (skrabadlo a dlabanec na par dni) at to ma novej majitel snazsi :) kdyby byl novej majitel prazak/plzenak/susicak tak ebi dovezeme.

verim v dobry konec sumavske toulave micky :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    RAINBOF: ahoj. To je ted vsude po CR :( Idealne ho krmte, ochocujte, odcervete, odbleste a naockujte a intenzivne mu hledejte novy domov. super, ze to resite uz ted. spousta lidi to necha treba na posledni dva dny jejich pobytu a pak se divi, ze zajemci nestoji v rade :/.
    Pekne nafot a sdilej i s pribehem a s tim, ze hleda novy domov. A nejpozdejsi termin odberu. Drzime palce, at to vyjde.
    My jsme plni az po strechu a k tomu mame dalsi kocky ve fronte, ktere cekaji az se nam uvolni misto. :(
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ahoj,

přišlo nám na chalupě kotě. vypadá to že má asi 2 měsíce a kočka nikde. (okolní koťata kočku mají). Otázka je co s ním :) zatim je u nás u chalupy ale v září jedem pryč tak jestli to koťě ve 3 měsících zvládne samo. podle mne je moc mladý ještě.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    a máme tu další blešák :)
    Od pondělí 16. 7. do středy 26. 7. - blešák v Kralupech nad Vltavou.
    http://devet-zivotu.cz/wp-content/uploads/2017/07/blesak_cervenec2017.jpg
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Jsme pyšní na to, že máme své pravidelné dárce a prodejem v našem dobročinném krámku jsme schopni pokrýt většinu nákladů na provoz organizace. Bohužel se nám v červnu sešli najednou hned čtyři finančně nároční marodi a za jejich léčbu jsme zaplatili na veterinách 25.299 Kč. S čímž samozřejmě náš obvyklý rozpočet nepočítá a nyní nemáme na našem transparentním účtě ani tolik, abychom mohli pokrýt běžné náklady na provoz.
    O jednotlivých marodech jsme informovali na našich webových stránkách a fb již v průběhu června a tady je vyčíslení.
    Zrzavý kocour Baron – 2.174 Kč.
    Bílozrzavý kocour Oresi – 13.815 Kč.
    Tříbarevná kočka Kejla a černá kočka Danae – 9.310 Kč.
    Dohromady tedy přes 25 tisíc.
    Obracíme se proto na naše příznivce s prosbou o finanční pomoc. Za jakýkoliv dar na náš účet 2800060940 / 2010 Vám budeme vděčni. Účet je transparentní a můžete se kdykoliv podívat na jeho stav přes odkaz zde.

Děkujeme dámám z facebookové skupiny Catmanie, které pro nás v reakci na tuto tísnivou situaci zorganizovaly aukci. Pokud se chcete této aukce zúčastnit, stačí mít facebookový účet a navšítivit tuto stránku – Rychloaukce pro Devět životů
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Pořádáme další charitativní blešák - veškerý výtěžek je určen pro kočky v péči organizace Devět životů :o) Přijďte, pozvěte známé, šiřte. Předem moc děkujeme za podporu.
    Akce se koná v úterý 20. června od 10 do 19h v kavárně Bílá vrána (Ve Smečkách 5, Praha 1)
    Nadcházející Akce – Letní kočičí blešák – Devět životů, o.p.s.
    http://devet-zivotu.cz/akce/letni-kocici-blesak/
    událost na FB
    Leták
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    VYHLAŠUJEME AUKCI
    Tentokrát dražíme šperk - krásnou korálkovou dutinku. Ruční práce.
    Aukce probíhá na našem facebooku https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU/
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    IVANA_KRTEK: skoro uz jsem to chtěla udavat jinde :))
    ale diky za echo, v dohledne době pojedu s kočkou na očkování, tak to vezmu s sebou. Diky
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    DOMINIQUE01: pardon za pozdní odpověď :) ano, ledvináři se u nás najdou a určitě je možné to nechat u Šulhy. Díky moc. Iv.
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    Ahoj, máte aktualne v péči nějakého ledvinare? Kolegyne z práce mě pověřila předáním krmiva po její zemřelé kočce nějakému útulku. Mohla bych to nechat u paní doktorky Šulgy, jestli bývá ještě v kontaktu s Alenou.
    Jedna se o tyhle granule a kapsičky

ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    Tak priste uz to neprosvihnu.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    jo jo Kočičí přání uzavřeno a přispívat se dá jen na projekty - zase až do Velikonoc
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    MOUNTBATTEN: Myslela jsem právě tu druhou šanci, bylo to na FB. Ale už mi to nejde.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ZLOKOCKA: kocici prani bylo jen (pokud vim) do tri kralu. Mimo obdobi k.p.(vanoce a velikonoce) jde prispivat jen na velky projekty
    (btw:myslim,ze ted k.p.bylo docasne na chvili otevreno,aby dostaly druhou sanci kocky,kterym puvodni darci nakonec nic neposlali)
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    Ahoj, na Kočičím přání už se nedá přisypávat do misek?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Hledáme posilu – někoho, kdo se bude starat o naše svěřence v rámci vlastní domácnosti/depozita. Hledáme někoho, kdo by jim otevřel své srdce a podílel se na tom, aby jejich životní příběhy měly dobré konce. Někoho, kdo zná kočky, ví, jak o ně pečovat a má pro ně doma místo. Pokud byste tedy měli zájem anebo znali někoho, kdo by mohl mít zájem o depozitování, napište nám na info@devet-zivotu.cz
    Děkujeme za přízeň, těšíme se na zprávy od vás! :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    TAMARIX: jsi nejlepší :))) díky moc
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Možnost získat finanční či materiální pomoc:

Slavíme 25 let dm!
    http://www.dm-drogeriemarkt.cz/cz_homepage/moje_dm/25-let-dm/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam