• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CH4MISSZáhady,magie, mystika a okultismus Třetí říše
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    Spolu, s téměř okultním dogmatem árijské nadřazené rasy, se v nacistickém Německu také objevuje obrovská snaha, trumfnout celý svět ve všech odvětvích. Architekturou počínaje a tajnými zbraněmi konče. Hitler a jeho administrativa se zajímá i o okultizmus a neváhá všemožně podporovat veškeré iniciativy, které snad vypadají v té době směšně, avšak ženou vědce k stále novým objevům. Z historie víme, že výsměchu se vystavovali vědci ve všech érách dějin lidstva a díky jejich víře, že konají správně, lidstvo občas poskočilo kupředu tím správným směrem. Nacisté využívali naplno německý i neněmecký vědecký potenciál k uskutečnění svých cílů. Hitlera samozřejmě víc zajímali zbraně, ale mezi plány budoucnosti byla i ambiciózní kolonizace Měsíce. V té době rakety V-2 nedolétly dál, než na britské ostrovy, a proto se vědci zaměřili na vývoj nového létajícího stroje, schopného vyvinout rychlost až 5000 km/h a létat na prahu vesmírného prostoru s doletem kolem 4000 mil. Zasvěcení asi pochopili, že se jedná o projekt HAUNEBU.

    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Mezi zasvěcenými je poměrně známý fakt, že Adolf Hitler velmi podrobně studoval knihu rosekruciánského velmistra E. Bulwera Lyttona. Uvedený spis má velmi prozaický název: "Přicházející rasa". Že vám jméno tohoto spisovatele není neznámé ? Zcela určitě ne náhodou. Příznivcům filozofie Františka Bardona jistě není neznámá publikace od stejnojmenného autora pod názvem "Zanoni". Lytton v několika svých románech opětovně zmiňuje existenci tajemné humanoidní rasy žijící pod zemským povrchem. Tato spirituální civilizace prý vlastní pro nás pohádkově nadpřirozenou technologii. Staré texty sdělují, že až astrologická konstelace bude příznivá, ovládne tato rasa zemský povrch v jednom nekonečně malém okamžiku. Celá řada především východních filozofických systémů zmiňuje rozsáhlé podzemní prostory Agharty a Shambally. Všechny tyto informace Adolfa Hitlera nesmírně fascinovaly. Odkud dostával rozsáhlé varovné signály o hrozící pozemní invazi nepřátel z podzemí ? Proč v sobě držel utkvělou představu uzavřít dohodu s touto nepřirozenou rasou kohosi? Hitlerova vnitřní oddanost k teorii "dutosvětosti" nabývala hrozivých rozměrů. Je znám případ, kdy zcela první nové prototypy německých radarů během světové války nebyly využity pro válečné účely, ale naopak k experimentům potvrzující zmíněnou hypotézu !! Přístupné materiály hovoří o tom, že podzemní záhadná rasa se v zásadě skládá ze tří variací vzájemně asimilovaných entit:

    1) Slepé duchovní větve adamické kasty čarodějů.

    2) Větve humanoidů sauroidního charakteru, která tak vytváří vlastní odchylnou linii druhohorních sauroidních dravců, kteří unikem do rozsáhlých podzemních labyrintů jeskyních komplexů se zachraňují před neodvratnou smrtí v důsledku jedné z mnoha cyklicky se opakujících kolizních stavů Země a planety Nibiru. S tím ovšem, že zde za mnoha miliony let prošly vlastní identickou evoluční spirálou, která je obdařila faktickým koeficientem inteligence.

    3) Třetím prvkem je pak variace malých našedlých bytostí, kteří podle všech skutečností více či méně zosobňují bio kybernetický nástroj. Ale v rukou koho ?

    zdroj:http://www.matrix-2012.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=165:tajne-vladni-projekty&catid=78:nmecko-iisv&Itemid=95
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---

    Středověký hrad Wewelsburg, který měl být pro SS obdobou Artušova Camelotu. Heinrich Himmler zde plánoval obřady jeho rytířů. V hlavní věži je místnost s klenbou, kde se konaly obřady. Na hradě byla také kruhová místnost s kulatým stolem. V obřadní jámě se spalovala těla padlých hrdinů, popel se sypal do dvanácti schránek podél zdi okolo kruhové jámy, kde měl zůstat po věčnost.
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam