• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTREVORLegendární kecálisti - pohádkáři - slibotechny
    "Absolvoval jsem 40 seskoků a 50 z toho nočních!"

Ano, tohle je klub o různých Ramirézech, Páscích a jim podobných hrdinech více, či méně neuvěřitelných příběhů, čili prostě klub o lidech, kteří stihli věci téměř bájné v časech téměř zázračných. A o setkáních s těmito lidmi. A v neposlední řadě i o samotných jejich "bájných činech". Podělte se i vy, ať jsme všichni moudřejší! ;)

UPOZORNĚNÍ SPRÁVCE: Diskuze měla být původně o různých 'baronech Prášilech', tzn. ne o tom, kdo-komu-co dluží. Ale protože jsem na nyxu klub o slibotechnách nenašel, asi to tu nechám. Ale zkuste to rozvést. Tzn, příspěvky tipu: 'von(a) mi něco dluží a já mu to nezapoměl' začnu koncem týdne promazávat. Chceme maso, ale chceme i tu šťávu okolo!B
    Howgh.
    rozbalit záhlaví
    VILA
    VILA --- ---
    LODBROG: jo tak to byla ta co si jí odemne půjčil aby si jí přehrál a už mi jí nikdy nevrátil protože mu jí ukradli i s autem....
    jinak ještě ted po cca 6 letech u něj mám žíně a kůži na sporan....prachy jsem mu na štěstí nikdy nepůjčila protože sem žádný neměla :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Jo, takovejch storek mám taky... jak mi Ramiréz vyrobí pochvu a závěs na meč... nebo aspoň ten závěs, protože umí pracovat s kůží a dělá to... i poté co jsme mu to zapltil... a pak mu na to sehnal kůži... a pak mu na to sehnal nejtky... a furt nic.

Ale jednou jsem z něj vymlátil 500,- z těch 1500,- co několik let dlužil Kamče.
    A taky tu kazetu Afrokeltů, co taky dlužil strašně dlouho.
    Sice to nebyla ona, ale pirátká kopie té mojí, a neměla obal, ale aspoň něco....
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    nbo me treba ramirez i sherry nakecali, ze mi ty pujčený peníze vrátej v co nejkratší době :)
    sherry .... 7 let cca +-
    ramirez 4 roky

:)
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    No, tak já někoho přidám.
    Jsem rád že jsou i jiní zde přítomní co Ing. Šlégra znají a potvrdí že jsem si historky nevymyslil, ale opravdu my byli vyprávěny.

Tak jednu řidičskou.

To si takhle Ing. Šlégr jel autem, myslím že to bylo v noci a najednou srna.
    Tak šlápnul na brzdu, ale nepodařilo se mu katastrofje zabránit.
    Nicméně situace se vyvinula opravdu překvapivě.
    Auto srně podrazilo nohy a ona se po plechu řítila proti přednímu sklu Ing. naštěstí stihl sklonit hlavu a jen o kousek ji minulo rozeklané kopýtko.
    Srážka prohodila srnu předním sklem pod střechou až na zadní sedadlo.
    Ducha neztrativšího Ing. Šlégr vyskočil z již stojícího auta, otevřel zadní dvéře, chvíli na sebo se srnou vyvaleně koukaj a pak se srna oklepala, vystoupila a odběhla do lesa.
    LIONA
    LIONA --- ---
    Já si z nich moc nepamatuju. Šeráka jsem viděla v době, kdy se mi měli narodit dvojčata, o to už je 3,5 let zpět. Ramiréze jsem viděla poprvé a naposledy po potopě v Praze na Staromáku. Hlídal tenkráte nějakou budovu a byla jsem tam z Kachny. Ta od něj něco dostala. Páska znám jen od vidění.:c)

A já budu spíše kochat číst o nich to neuvěřitelné.:)
    AKKASHA
    AKKASHA --- ---
    To je náhodička, zrovna včera jsem měla společnou cestu tramvají s Ramirezem
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    SHADDIE: Šery? Šerák????
    EETEE
    EETEE --- ---
    Ok, do třetice...

baron prasil.doc (1316352 B)
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    a počet střelných zranění, protéz, a absolvovaných válečných konfliktů? Třeba Sherry nedávno ohromil účastí v Libanonsko-Izraelské válce 2006 (na straně izraele, samozřejmě :-))) a absolvováním výcvikového kurzu v !hahaha! Čečensku :-)))
    AKISALT
    AKISALT --- ---
    A taky počet seskoků padákem a kolik z toho nočních:-)
    ULJANA
    ULJANA --- ---
    MRTREVOR: Napíšeš seznam hrdinských činů a let odsloužených v cizinecké legii na nástěnku? ;)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    No v prvý řadě sem přepište všechno z Fotek z akcí, než to E.T. promaže! :D :D :D
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    Zdravas :-) Tak kým začneme? Co kdo z nich komu z vás nakecal? ;-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam