• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTREVORLegendární kecálisti - pohádkáři - slibotechny
    "Absolvoval jsem 40 seskoků a 50 z toho nočních!"

Ano, tohle je klub o různých Ramirézech, Páscích a jim podobných hrdinech více, či méně neuvěřitelných příběhů, čili prostě klub o lidech, kteří stihli věci téměř bájné v časech téměř zázračných. A o setkáních s těmito lidmi. A v neposlední řadě i o samotných jejich "bájných činech". Podělte se i vy, ať jsme všichni moudřejší! ;)

UPOZORNĚNÍ SPRÁVCE: Diskuze měla být původně o různých 'baronech Prášilech', tzn. ne o tom, kdo-komu-co dluží. Ale protože jsem na nyxu klub o slibotechnách nenašel, asi to tu nechám. Ale zkuste to rozvést. Tzn, příspěvky tipu: 'von(a) mi něco dluží a já mu to nezapoměl' začnu koncem týdne promazávat. Chceme maso, ale chceme i tu šťávu okolo!B
    Howgh.
    rozbalit záhlaví
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    FOLCWINE:
    KACHNY:

BOŽE PROČ!!!! JAK JSEM MOHL BÝT TAK HLOUPÝ!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :-))))
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    SHADDIE: uz ti nikdy nezachrani dyku!
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SHADDIE: no to teda !!!
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    GORGLIN: to sem si asi pořádně posral, co? :-)))
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    SHADDIE:
    Se ale pak nediv, když ti příště nehelfne.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    KACHNY: No sorry no...chudák, já ho vlastně jen špatně pochopil.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SHADDIE: no tak nejak se ty hrdinsky metaly ziskavat musej ne??? trocha pochopeni alespon se snazil....
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    Tady je jeden zajmavej příběh, co se mi stal s Ramirézem osobně. Měl jsem kdysi s Lazarem a Gustaffe(offnyx) brigádu na zřícenině hradu Hlefneburg u Bavorova. Celkem pohoda měsíc, prodávali jsme vstupný a podávali občerstvení v krčmě.
    Ramiréz tehdy ještě chodil s Annie a Tuffy (mnozí ji znají) jezdila všude s nima. Ramiréze jsme ještě moc neznali,ale už jsme tušili co je zač. Nějak nám říkal v Praze že se staví na hradě, tak jsme ho požádali dát nám předem vědě, než tam pojede. Což udělal, ale ne že jede, nebo chce jet, ale že už je na místě pod kopcem :-))), to byla první věc co nás poněkud rozhodila. Dorazil s Georgem, tím blbečkem, co mu dělal nárazníka a patolízala, a tehdy nezbytnou Tuffinou a Annie.
    No a pak se tam všelijak flákal, machroval a většinou nám překážel při práci. Tuffina se s námi bavila, ale Annie a George nás měli za póvl a moc nekomunikovali. Pak se Ramiréz rozhodl, že ukove na bránu hradu petlici, která tam chyběla. Takže vysockoval nářadí a jal se kovat. George se svlíkl do trenek a kanad (dost děsný pohled) a pak na rameni jako Rambo přines z lesa !čerstvej! mačetou useklej strom, na kterým chtěl rozdělat oheň na kování (z čerstvýho stromu...hahaha). Pak se smrtelně urazil, když jsme ho seřvali, že to složil v půli cesty a překáží.
    Ramirézovi se nepodařilo rozfajrovat dost oheň (hm, kdo by to čekal, že čerstvě useklej listantej strom bude blbě hořet), tak zvohejbal kus plechu za studena a prej, že je to petlice :-D hehehe.To vše ovšem v kiltu, steelech po kolena, skotský čapce, s camelbackem a střepinovou vestou,což byla jeho běžná výbava, kterou nosil za všech okolností. Pak se tam nahej koupal, pak si dával siestu, pak zase se musel jít "pochystat" (jeho výraz na ověšení se různejma taktickejma a jinejma prvkama) protože de do lesa a tam jeden nikdy neví. Takhle to trvalo celej den. Pak to vše korunoval nočním zážitkem.
    Spali jsme s Gustaffem, Lazarem a Tuffy, která se k nám přidala v krčmě, roubený chajdě. Vedl tam jeden vchod a měla malý okna, takže v noci na hradě v lese na kopci nebylo v tý chajdě vůůůůbec vidět (pokud se zhaslo). Leželi jsme tam my kluci s tuffinou a hráli slovní fotbal a kecali a všelijak kravili v absolutní tmě do asi dvou nebo tří ráno.Ramiréz, George a Annie spali někde na nádvoří. My jsme měli v chajdě meče, složený na lavici, protože jsme si ve volnu občas cinkli. Jo a byl tam Tuffiin pes, co štěkal na všechny cizí, takže do tý krčmy s těží mohl někdo cizí bez povšimnutí vlézt.Pak jsme usli. Ráno přišel Ramiréz, my jsme už přijímali první turisty, a s hrdinným výrazem nám na stůl hodil naše meče a ohromil nás storkou, že v noci sem přijelo auto, nějaký cizáci nám chodili po hradě, on je sledoval, oni vešli do chajdy (kde se nikdo, kromě nás a těch co tam už byli před tím, ve tmě neorientoval) tam najisto sebrali jenom naše meče! a aniž by vzbudili uštěkanýho čokla se pokusili zdrhnout. Ramiréz je zbil distančním obuškem a promáčk jim kapotu auta. George znalecky prozkoumal obušek a prohlásil, že je na něm opravdu nový zásek a tudíž to musí bejt pravda.Tuffy radši nekomentovala, my tři kluci jsme se mu otevřeně vysmáli a Annie mi odmítla tuhle jeho hrdinnou storku odtajnit i v dobách, kdy jsem s ní už delší dobu chodil. Ovšem jasný je, že ty meče mohl vzít leda on.
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    GORGLIN: nj, jenze ... znas me, nesoudim dvakrat podle vzhledu, mela jsem takovy kamarady, ze i matka se me ptala kam na ne chodim ... vis co, beru to tak, ze kazdy z nas je nejaky, tady slo o to, co vypoustela z pusy :X
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    Jo taky mám jednu kamarádku, která si vylahala snad úpně všechno. Nicméně osud (a to vím jistě) k ní nebyl zrovna milosrdný. Myslím, že to je pramen jejích lží a sebeklamů. Je od 11 let oboustraným sirotkem. Touha obhájit vlastní existenci, když vlastní zdroj této existence už není...
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    K Tiaře bohové nebyli dvakrát milostiví, u ní mi tohle fantazírování jako únik od reality ještě dává smysl.
    Ramiréz a Shery už úplně ne.
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    a ad Tiara, co jsem obcas slychala od Davida Malecka :D nechte si od nej prevypravet, jak mu volala na mobil ohledne sveho upirskeho ja :D
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    GORGLIN: jo jo, Tiara, byla jsem u toho jak me a Yenn (neznate, neni z nyxu) bulikovala na nos v nejake cajovne srdcervouci historku o tom, jak mela naaaadherny dvojcatka, holcicky a jak jeji (ted nevim jestli rekla strejda, nebo pritel, abych nekecala... ja byla v soku tehda, protoze jsem si nedovedla predstavit jak nekdo mohl ... no ... nebudu zabihat do detailu :D) tedy jeji nekdo vezl holcicky nekam po dalnici a blbej kamion predjizdel a nedaval pozor nebo co a tak to do nich napral v plny rychlosti a obe byly na miste mrtve a ona chudak nevi co bude delat, ale ten dotycny to pry prezil.
    Pak se k tomu nachomytl Lesi, znamy to carodej, vida, ze mame s yenn totalni vyltem (coz ufnukane Tiare tehda asi nebylo divne - i kdyz jsme lezely pod stolem skoro) zacal provozovat nejakou brutalni magii nejakeho sileneho magickeho kruhu. Objednal dokonce cosi cerveneho, pichnul se do prstu a zacal pronaset nejake zaklinadlo, pry specialne pro ni. Tehda se upnula na nej a nas "nastesti" prestala tolik vnimat. Takze jsme ji prozirave objednaly kuskus a ona se do nej pustila, my vypadly, aniz by si toho Leshi nebo Tiara vsimli :D
    (fuj, zla a hnusna Folci ja vim, ale .... to fakt neslo :D)
    FOSSY
    FOSSY --- ---
    MRTREVOR: Nee, za tenhle pracovní týden. Omlouvám se za špatnou formulaci, ona se tu dušovala, že je to včera a dneska...
    GORGLIN: Drobečka znám, taky povídal spoustu věcí, ale ten alespoň nikdy po nikom nic nechtěl (co vím) a naopak sám rád pomohl (třeba zastrašit a tak :-D). Uvěřitelnost jeho povídání je jiná věc, ale je fakt, že si to uměl zpravidla podložit.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    FOSSY: nechci ti do toho kecat, ale 9(to je dnes) - 2(nejstarší uvedené datum) = 7(to JE týden;) )
    GORGLIN: Třeba se to tady dozvíš;)
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    Na libušíně jsem si povídal s jedním klíkem Dorbek se mu myslím říkalo a z něj lezly taky všeliký povídky.
    Jak jeli natajňačku v noci dva obrněné transportéry a ten první měl poruchu. Tak posádka vyskákala, nejak to tam řešili a pak přijel ten druhý.
    Páč to bylo natajňačku, tak samo se zhasnutými světli a tak to do toho prvního nabořil.
    Všichni ti co byli u zadku prvního OT samo zařvali.
    On měl štěstí, páč byl bokem a tak ho to jen tak lízlo.

Nevím jeslti si to vybájil, nebo to byla pravda, ale jizvy na hrudníku od toho líznutí by klidně mohl prphlásit za napadení žralokem, tak nevím.
    FOSSY
    FOSSY --- ---
    Ještě mám kolegyni, ale ta není pohádkář v pravým slova smyslu. Ta si jen vymejšlí, aby nebyla za debila (marně). Příklad: Nahodila mi dneska asi deset zásilek k vyřízení. Zeptal jsem se, proč mi to nedává postupně. Ona odsekla, že je to za tenhle týden (!!!) a já pak jen listuju doklady (které vystavila a podepsala!) s daty od 2.3. do dnes...
    A tak podobně.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Jo taky si v tý hospě vyprávěli o jedný, co se nechtěla nechat rozejít, tak byla těhotná a dostala i prachy na potrat, jenže jí to těhotenství vydrželo rok a ještě byli někteří "přátelé" schopni dotyčného prostě zatratit, jakej je to hajzl, že se na těhotnou vysere. Na otázku jak jí to mohli žrát rok?(!) odpověděl, že ke konci už to bylo skoro jasný, jenže nevíš... a navíc.. kdo z vás první rok po rozchodu nespal s bejvalkou? :D
    Nakonec se to vyjasnilo, přiznala se, prachy na potrat ale samozřejmě padli..
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    FOSSY: Tak tenhle má umě deset bodů :-) hlavně s tím nosem a Olgou :-D to je jak z Béčkovýho amíckýho filmu z doby studený války :-))))
    MRTREVOR: Ty si nepotřebuješ vymejšlet, jednou zakalíš a zážitky se na tebe nabalujou jen tak :-D
    FOSSY
    FOSSY --- ---
    SHADDIE:
    ZLAJA:
    Znal jsem jednu, co byla po rozchodu se mnou na potratu mého děcka. To by možná ještě šlo (kdyby tedy byla těhotná), ale ona to zvládla několikrát.
    Jinak jsem znal chlapíka, který "několik let pracoval v Afganistánu v ruským vyhlazovacím komandu, kolik zabil lidí, to ani nevěděl, protože když odpálíš raketu na vesnici nebo hodíš granát do baráku, tak to přeci nepočítáš"... Bylo mu asi 35, dělal vyhozovače v IV. cenové a dotyk na kořen nosu ho uspal, což byla památka na instruktorku Olgu (později velitelku Olgu), aby ho dokázali zastavit, když se rozjel...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam