• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTREVORLegendární kecálisti - pohádkáři - slibotechny
    LO_
    LO_ --- ---
    LIONA: Cechomor zpiva hodne podobne v jedne pisni.. takze to bude spis slovanska moudrost.
    TROGLODYT
    TROGLODYT --- ---
    OMI: ...a němí po hospodach vyprávějí ;-))
    OMI
    OMI --- ---
    ...nebo moje oblíbené zakončení líčení hrdinských činů a moudrosti a velkoleposti : Hluší vidí, slepí slyší!
    :_)
    Zatím to nikdo nereklamoval.
    LIONA
    LIONA --- ---
    jo mám krásné ruské přísloví na lež, třeba by se to hodilo do záhlaví.

"Bezruký hrušek narval, holobřichému je za košily nasypal, slepý to zpoza stromu pozoroval, němý hlídače volal, hluchý to slyšel a beznohý utíkal."

Krásné že?:cD
    OMI
    OMI --- ---
    Však to byl machr nedocenitelných kvalit.
    Jeho hrdinství bylo pnenápadně a bez ovací prokazatelné na každém kroku.
    Kupříkladu když fáral, utrhla se s nima klec.
    V každém patře z té padající klece vyhodil jednoho chlapa a v posledním vyskočil sám.
    Tím se nám zachránil pro další generace.
    (Pro ty co znaj šachtu jenom od Kabátů: klecové dveře jsou dvojřadé, stejně jako teď musí bejt na výtahu. Fyziku pohybu tělesa a setrvačnost s balistikou ignorujme z piety.)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    OMI: :DDD zacouval zpatky :DDD dobre on
    OMI
    OMI --- ---
    Tak to mi připomíná našeho profesora, taky takovej McGyver.
    Ten když byl na vojně, a to je jedna z těch uvěřitelnějších historek, kterými nás budil z usínání při jeho neskonale nudných hodinách, byl samozřejmě v ostré akci a sestřeloval kdesi jakási letadla, to jsem zaspal.
    Každopádně si to hasí svojí úplně vystřílenou stíhačkou na základnu, vyletí z mraků... a před ním čtyři nepřátelské stíhačky.
    Nedal se překvapit... a rychle zacouval zpárky do mraků, aby si ho nevšimly.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    :D Ježiš jó! Za tyhle kecy sem ho měl vlastně dycky rád :)
    LO_
    LO_ --- ---
    LODBROG: To je vyyborny.. :-)
    To uz si ani nepamatuju.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    A pak ještě "a ta mu dala takovej napůl pomrd a napůl nic - jak to ty Španělky dělávaj"...
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    EETEE: "Hen ten oný bazmek"? :)
    EETEE
    EETEE --- ---
    LO_: To jo, a ještě "He-hee, tady sem měl takovej bazmek?! Kam sem to...(zapískal si místo sprostého slova)...sakra dal?!".
    LO_
    LO_ --- ---
    GORGLIN: Rikalo to vic lidi, ale spojene to mam s nim.. nikdo jiny to neumel tak podat!
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    GORGLIN: Do hrudní dutiny? Spodem přes břicho?!?
    Bránice je po výdechu na úrovni prsních bradavek, což je nějaké 5. - 6. žebro!!!
    Jak se dostat do hrudní dutiny přeš břišní dutinu a přitom nejít přes bránici?

To je opravdu machr..

GORGLIN: Běhounek? Ten měl taky nějaké příběhy? :)
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    LODBROG:
    Pokud víš, dost peřsně, co děláš dá se dostat rovnou ho hrudní dutiny a když jsi fakt machr, což Šlégr samozřejmě je, dostaneš se bez poškození pohrudnice plic a podobně až k srdci.

Pokud ti to přijde obtížné, nebo nemožné, neupadej do deprese, Šlégr je jen jeden.
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    a Šlégr usedá na střechu naší školy, Běhounek to vzdal...

Ing. Šlégr byl profesorem na MSŠCH.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    GORGLIN: To se mu jako prořezal i skrz bránici, nebo to provedl nějak zprostředkovaně přes břišní aortu???

Kdo je vlastně ing. Šlégr?
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    GORGLIN: Jo, to je přesný: "Pochystat" si něco xnědku! ;)
    Být pochystán ohromnou kuchařkou.

Než přišel Ramiréz se svými "pochystávkami", tedy koženými chrániči předloktí... :)
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    No ale nějak to tu umírá a tak já přidám jednu storku Ing. Šlégra.
    Byl jsem tak ohromen že si nepamatuji podrobnosti, takže budu stručný.

Ing. Šlégr musel zachránit život, snad svěřeného studenta. Byl zcela bez vybavení. Nenechal se tím vyvést z rovnováhy, pomohl si nalezeným víčkem od konzervy, prořízl mu břišní stěnu těsně pod hrudním košem a provedl přímou masáž srdce.
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    LO_:
    No nevím, pochystat jsem také své doby říkal a Vítek vždycky reagoval že si mě předsatvuje a pánvi jak si mě tam kuchařka obracečkou pochystává.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam