LITTLEPUNKK: To tvrdim o článcích, který podporuj muj názor, taky, teda když se zapomenu :-) Ono jako každá věc, na kterou lze mít víc názorů, bude to mít haldu odpůrců, podporovatelů, články pro a proti, kampaně, názory odborníků skutečných i domnělých (skutečný tvrdí věci, co se tomu, kdo ho za pravého odborníka považuje, líbí, domnělý neboli falešný věci jenž se nelíbí).
Ale opravdu musim uznat, beze srandy, že ten článek kterej jsi dával má přednost, napsal ho někdo, kdo se tam pohybuje, což ale neznamená, že x dalších lidí který tak taky činí nemá opačnej názor. Zvláště když je tam ten fakt, že jinak vidí místní a jinak zbytek.
Blbý je, že diskuse se dneska nevedou, dycky jsou dva tábory, většinou vyhraje ten, kdo víc ješí, brečí, vydírá, vyhrožuje, hrozí, kydá hnus a produkuje světce a hrdiny, případně zaplatí, což je aspoň v mejch očích dost škoda, protože to nakonec odtáhne pozornost od problému.
VODOMERKA: Tak ono nikdy to nebylo o přírodě a ekologii, to jen v myslích naivků*, ale o děsnejch balících prachů, ta ekologie se tam jen připletla a byla využita i s vyznavači, což se názorovým hnutím a náboženství dost často stává (proto konečně existujou).
*Taky se jim řiká užitečný idioti, kdysi jsem se v tý funkci činil, ještě před rozvojem velkolánismu, po 89, jsem přednášel místním, v souladu s porevolučním pohádkařením, kterym se zdatně likvidovala JZD a Státní statky (který se dnes Jurečka snaží znovu zavádět), o tom, jak se krajina vrátí zpět, budou malá pole s mezema, no pole s nebudou stříkat hromady průmyslových hnojiv, pesticidů a podporovat se bude pěstování qualitních potravin, které zákazníci budou radostně nakupovat :-), což s dnešní situací, kdy se spojila v lány tehdejší velkopole, pěstuje se řepka která se musí hnojit a stříkat protože je to agrotechnicky náročná plodina se spotřebou živin v násobcích oproti obilí etc., v okolí je spouta luk který se sekaj jen na dotace takže po nich pobíháme zachraňujíce srnčata (letos se mi s myslivcema mimořádně dařilo), a lidi chtěj levný sračky z hypermarketu, se nějak minulo. Naštěstí doba plyne, tak už tam mužu na těch vsích jít cestou z lesa na pivo, aniž by mi někdo chtěl dát do držky :-)