No osobně mě nejvíc dojalo, jak si XLN psala po včelách a YG trvalo nějaký to desetiletí, než si začal ve včelách číst :)))
Páteř sice narovnal, ale fakt mi k srdci nepřirostl. Asi jde o to, že těch malichernejch parchantů člověk pár potká i normálně v životě, ale takovýho toho vybroušenýho sexy magora zatím žádnýho neznám. No, a upřímně doufám, že osobně ani nepoznám!!! :)
Ty Four Detective Guards mám taky v merku, kdepak jsi to sehnala? Jestli můžu loudit zdroj? To jsem zatím taky nenašla a Wallace Chunga můžu - jedinej důvod proč koukat na Royal Tramp (ač to jsem zatím nedokoukala, jak je ho tam časem míň a míň).
Momentálně hodlám koukat na Guts of Man, páč Rona Ng můžu právě od The Four, tak jsem zvědavá, jaký to bude.
Jinak ale ad záporáci - docela zvláštní je Huan Ying Shen Zhen, kde vlastně kromě zase úředníka jsou všichni docela kladní, akorát holt "spoiler" XY a XZ tak strašně oba milujou XX, že ona sice miluje XY, ale nakonec si vezme XZ, protože je jí ho tak strašně líto a XY je přece takový mužný, že to nějak zvládne i bez ní. To jsem fakt koukala, člověk málem nevěděl, komu fandit. Pravda, XY dobře udělal, že se vrátil ke svým šelmičkám, ale stejně...
Totéž v Bichunmoo - XZ by byl v podstatě kladný hrdina a kamarád, kdyby se do toho nezapletla ta zatracená ženská :)))