MAEDHROS: Jak říkám, moc jasný mi ty souvislosti nejsou mezi tím trailerem a seriálem, možná je to jen trailer fakt na nějakou hru, i když že by Hu Ge hrál v RPG, bych se dost divila. Takže pokud náhodou narazíš na nějaký další informace, budu ráda. Já teda na Gea zrovna moc neulítávám, hezkej ksichtík, celkem se umí hýbat, ale uvidíme, co z něj bude tak za pět let. Ale obecně mě zajímají ty fantasy věci (včetně lítacích wuxia).
No vlastně máš pravdu, State of Divinity bylo taky víckrát, od Flying Fox a Bi xue jian teda znám jen jednu verzi. Myslela jsem ty Kondory + Meč a šavli a Knihu a meč. Royal Tramp byl pokud vím jen 2x a původní je hooodně stařičkej. A teda mluvím o seriálech, filmy inspirovaný aspoň částí knížky jsou zas něco jinýho.
Jinak ano, pokud by vymysleli něco smysluplného nového, jsem pro. Akorát mám dojem, že snad všechno natáčejí na motivy něčeho, tak nevím, jestli docházejí nápady, nebo už se nedá nic vymyslet? Všechny seriály samozřejmě neznám, neb stále ještě potřebuju aspoň přibližné titulky. A začala jsem na to koukat poměrně nedávno teda, takže mám ještě mezery :)