• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EGOfoursquare - check-in, badges, friends etc.
    Venované užívateľom využívajúcich čím ďalej sa rozvijajúcej služby foursquare. Pre viac info www.foursquare.com
    rozbalit záhlaví
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    CODEAS: Tak se pochlub :-)
    CODEAS
    CODEAS --- ---
    RUTHLESS: já novější číslo mám :) , měřím to znova svoji metodikou a občas Elišce číslo dodám...
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    EDASX: otázka je, jestli se 4sq stihne rozšířit dřív než tu budou fungovat places na facebooku
    EDASX
    EDASX --- ---
    RUTHLESS: no to ne... ale pokud vim cislo za zari a udelal bych to ted... tak mam nejakou predstavu o tom, jak se tomu dari =)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    EDASX: pocet venue rozhodne neni pocet uzivatelu. To ani omylem... Ikdyz, asi i pocet venue je zajimava statistika. A mas pravdu, zakaldat mista se fakt skoro nemusi. V tomto ohledu je to rozsireny dost. Az me to prekvapuje... na to, kolik lidi to pouziva, ze je toho tolik zalozeno.
    EDASX
    EDASX --- ---
    RUTHLESS: zmerit se da pocet venue, ale musim rict, ze v posledni dobe se mi jen tak nestane, ze bych musel v Praze neco zakladat. (ted jsem vyjimecne po dlouhy dobe zakladal fakt schovanej bar nekde mezi vilkama =)

    jinak mam napad i na efektivni mereni userbase, ale to bych to musel naprgat a na to sem linej =)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    V cervu bylo v Cechach nejakejch 1500 uzivatelu. Od te doby se to cislo neda merit. Respektive, to, jak to Eliska Hutnikova zmerila uz neni funkcni a ja jsem zatim nenasel zadnej novejsi cislo. (ali minimalne o mne je tech uzivatelu vic :-))

    Takze je to fakt desne malej trh, ale zase, kdyz vezmes jak malo lidi to vubec ma, tak je uzasny, ze aspon neco funguje. A myslim, ze je to fakt jen otazka casu, kdy se to rozjede vic. Rozhodne se na to tesim.
    EDASX
    EDASX --- ---
    LITTLELI: hele kdo znal facebook rok a pul po uvedeni? =) kavarenstvi a restauraterstvi je strasne malej biz, kterej ma regulerni stropy... jeden trendsettujici alkoholik, kterej 4sq pouziva, muze tvy hospode prinyst par desitek tacu rocne uplne s prehledem =)
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    tak on 4sqr má různý věci, ale prostě v ČR... proč? kdo to tu vůbec zná, kromě osazenstva této diskuze? :/
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    no v uk je treba na gowalle, obdoba 4sq, bonus v apple store
    kdyz se tam checknete a necood aplikace dostanete (obcas padaji nahodne veci jako kytka, medvidek apod) a je to applacka vec, tak ji udajne dostanete v realu :) rikal kamarad z uk, nemam potvrzeno z vlasni zkusensoti
    ve starbucks pak pokud vypadne kafe, tak dostanete kafe - jednou se mi to stalo na ruzyni, ale v ceskym SB nevedeli o co jde (jen jsem se zeptala, ale koukali na me jak na et)

    to by taky 4sq mohl mit :D
    EDASX
    EDASX --- ---
    RUTHLESS: fixlovat samozrejme jde... jestli se ptas jestli to funguje... musis vzit v potaz, ze clovek co se u tebe checkne to

    1) vetsinou sharne svejm znamejm na foursquare...
    a) jeho nahodnej kolemjdouci kamos zavita do tvyho baru/hospody taky > PROFIT
    b) vedi kde byl a zeptaj se ho pripadne na to... mluvi se o tvym podniku > PROFIT (pokud zrovna servirka vcera nebyla uplne marna =)

    2) sharne na facebook/twitter... jeden share vidi prumerne 200 jeho pratel... to mas reklamu zadaco ze jo.

    a co se tyce specialu

    kdyz jsem posledne delal vypocet poctu specialu bylo jich v cely cesky republice 18. nektery zacinajici hraci to chtej zkusit a kdyz by si meli vybrat, vyberou si podnik se special (jestli je rozumnej) - naopak sem videl neco jako male pivo za 37 checkinu a to je teda fakt tak kokotsky, ze tam bych se nevydal nikdy...

    dalsi problem je, ze musis proskolit obsluhu, aby netapala... a doporucil bych mensi odmenu za mensi pocet checkinu, treba maly pivko za kazdej... to uz si musis ozkouset sam... hlavne je dulezity tu venue claimnout... me to tehdy trvalo docela par mailu a mesic, ale ted uz by to melo bejt snazsi
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Jo a teda, jeste jsme s kamaradem vcera v noci, kdy jsme jeli tour de badget (poctive samozrejme. jen podniky, kde jsme pivko fakt dali), resili problem, jestli se clovek muze checknout na nejaky misto, ikdyby byl treba kilak vzdalenej. Jestli je to fakt jenom na poctivosti nebo jestli to opravdu nejde.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    EDASX: a funguje to? jestli je to pouzitelny. Ikdyz, rikam si, ze mozna v praze zatim to asi bude mnohde fungovat i tak, ze vidim, ze tam frskvr pouzivaj, tak tam parkrat zajdu... A dostanu ten bonus.
    EDASX
    EDASX --- ---
    RUTHLESS: ja to pouzivam, ale spis tak trosku z legrace =) mame ciste privatni klub, ale chtel jsem si tim taky projit a prozkouset to
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Zdravim, taky jsem do toho uz pred casem zaplul a todle audotko nasel vicemene nahodou. Ale musim rict, zabavna diskuze, zajimavy podmety z zamysleni :-)

    Chci se zeptat, pouzivate nekdo foursquare for business? Jestli nekdo mate nejakou kavarnu, hospodu kde se to vyuziva. Ja se do toho chci pustit a tak me zajimaji nazory uzivatelu. Na netu neco ctu, ale prece jenom, nyx je nyx... :-)
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    EDASX: vubec ne.
    EDASX
    EDASX --- ---
    BLACK_ONYX: me to nejak nefunguje... uz si to zprovoznil? mam posledni verzi z 23.12. nebo z kolikatyho
    EDASX
    EDASX --- ---
    CASTER: tady je ovsem pruser.. protoze proc bys mel propagovat jinou firmu za svoje prachy... protoze jses trendsettova spolecnost? to t-m rozhodne neni... casto o tom premejslim a nevim jestli by kluci zalozeny ve svejch manhattanskejch kanclech pustili neco zadaco... jen za to, ze jim tady udelame mensi trzicek. je to zajimavy a zvlastni... dokazu si predstavit par spolecnosti, pro ktery by to rozhodne bylo zajimavy, ale nevim jestli nemecky zandouri jsou presne ti pravi... =)
    CASTER
    CASTER --- ---
    Skoda ze treba t-mobile nezahrnul chuck-iny do svoji reklamni kampane, treba by se pak chytlo vic lidi :)
    EDASX
    EDASX --- ---
    tak proc to tem lidem nenacpete. =) ja o tom tusil, ale prislo mi to jako kretenina nez jsem diky tomu zazil par vypecenejch akci =) pak jsme do toho uvrtali par dalsich lidi a ted to pouziva fakt asi 15 lidi co znam moc dobre a dlouho a dostava to novej rozmer. =)

    samozrejme jsme vsichni alkoholici =)
    EGO
    EGO --- ---
    S7ANLEY: HONZIK96: Myslím, že nás bude viac. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam