• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EGOfoursquare - check-in, badges, friends etc.
    MARTY_CTM
    MARTY_CTM --- ---
    TOMBRIDER: Aha, tak už to asi nejde :) Swarm je právě jednoduchej. Máš obrazovku Nearby (vidíš kde jsou kámoši aniž by se čekli), pak klasickou timeline a pak plans, což je taky super (a ve 4sq to neni). Je to jasný jako facka - na checknutí přeskočíš do Swarmu a na info o venue přeskočíš do 4sq. Trvá to asi půl sekundy, takže mě to nijak nezdržuje :) Ale jestli někdo skáče sem a tam, tak chápu, že ho to sere. Oni to rozdělili právě proto, že 95% uživatelů používalo 4sq buď jen na čekování nebo jen na "explore" a jen 5% na oboje stejně. Ale jak ukazuje, tak to se spokojeností po splitu přesně na opak, 95% lídí řve a jen minimum je spokojených jako já :D
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    MARTY_CTM: Mně se právě na fsq nešlo už checkknou bez instalace swarmu.. Ten swarm mi příjde nějak zbytečně komplikovanej a je hodně divný jak přeskakujou ty dvě aplikace mezi sebou.. jako byto nešlo nějak řádně graficky sloučit.. Holomci :)
    MARTY_CTM
    MARTY_CTM --- ---
    TOMBRIDER: Zatim by to jít mělo, ale co nevidět přijde update, kterej to rozdělí definitivně. Mě se Swarm líbí a ten split mi nevadí, nijak mě to neobtěžuje, 4sq používám hlavně na checkování a kontakt s lidmi, na to je Swarm ideální. A když chceš najít něco v okolí nebo si o nějakém venue něco zjistit, tak mrkneš do Foursquare app. Ale jsem asi jeden z mála, soudě podle reakcí na internetech.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Poptam se, 4sq uz nelze používat bez toho swarmu? Zrovna nedavno jsem 4sq začal používat a ten zatracenej swarm se do toho začal plést..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pokud jste na colours of ostrava, checkujte se ve 20h. pokus o ziskani super swarmu.
    KERB
    KERB --- ---
    MARTY_CTM: jo aha uz to vidim, ty nemas zaply v nastaveni "new foursquare sneakpeak"
    KERB
    KERB --- ---
    MARTY_CTM: ja mam ios a zadny worldwide prepinani tam nemam.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    MARTY_CTM: A ten screen je problém?
    MARTY_CTM
    MARTY_CTM --- ---
    KERB: Na Swarmu to není. Hele nevim, nemám možnost se podívat na Droida, ale na iPhonu to mam na 4sq normálně vedle toho přepínače nearby/worldwide, jak už jsem napsal.
    KERB
    KERB --- ---
    MARTY_CTM: na swarmu nebo na 4sq? nikde to tam nevidim
    MARTY_CTM
    MARTY_CTM --- ---
    EXAGE: Na Droidu do bude jinak než na iOS. Hledej :D
    foursquare android friend map - Hledat Googlem
    https://www.google.cz/...ms&tbm=isch&sa=X&ei=OEzGU8z8BKaj4gSxjIG4Dw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1366&bih=705
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    MARTY_CTM: Muzes mi udelat screen, nevim kde to hledat.. :-/ tech obrazovek je tam si 10..
    MARTY_CTM
    MARTY_CTM --- ---
    EXAGE: KERB: Na iOS to jde, nahoře jak je přepínač nearby/worldwide, tak vedle je mapa.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    KERB: Já měl právě pocit, že jsem to tam po instalaci viděl.. tak asi neviděl protože teď ať dělám co dělám, nic nevidím.
    KERB
    KERB --- ---
    EXAGE: nevim jak na androidu ale na iosu to nejde
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    Ahoj, včera jsem začal foursquare používat a rád bych věděl, zda je možné v app pro Android nějak vidět mapu a na ní kde se nachází všichni moji přátelé... Díky.
    KERB
    KERB --- ---
    MUI: presne nechapu proc to delej
    KERB
    KERB --- ---
    RUTHLESS: presne, vse se zjednodusuje v dnesni dobe a oni z toho udelaj 2 aplikace, skoro mam chut prejit na yelp
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Nepoužívám a věřím, ze ještě nějakou dobu nebudu muset. Dle mého VELKÝ krok vedle
    KERB
    KERB --- ---
    pouzivate nekdo ten Swarm? nechapu proc mi porad sviti nahore ikona location services i kdyz jsem na homescreenu telefonu. mam vyplou tu novou funkci ukazovani kde jsem, mam jen ukazani checkinu pratelum, tak nechapu proc porad pouziva ten location service
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam