• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYVERRNPražské Tématické Párty (PTP)
    Spriznena (vlastne stejna) stranka na fb:
    http://www.facebook.com/group.php?gid=106853396032726

Proběhlé párty včetně fotek jsou na nástěnce
    rozbalit záhlaví
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    PERTAKOIN: na nastenku jsem hodil odkaz na udalost... ale jinak tady

[ Děvky a faráři / partyparty / 7.5.2010 / CR - Praha - http://www.greenz.cz ]

diky moc, chceme alespon tusit kolik nas tam bude... vcera jsem byl mirne nervozni, kdyz se prihlasili 4 lidi, precijen, clovek pak ma strach, jestli vubec ma zamluvit a zavrit hospu... :-D
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    PYVERRN: Nevšimla jsem si že se máme někde hlásit... Kde? Jenže já to stejně pořád nevím jistě, snad jo...
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    ale no tak, lidi, nahlaste se na akci... :-) chtel bych takove nejake potvrzeni, kolik nas bude, at to nahlasim obsluze... diky..

a ano, vim ze se vas hodne vyjadrilo v ankete, ale toto je takova finalka... :-D
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    To se zase prohnu. Pitelný pivo je tam jen ten Hoegaarden:-/ Ale jinak místo vypadá simpaticky:-)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Navíc je to ve sklepě, takže můžeme dělat kravál....
    Obsluha se jmenuje Lukáš, je to majitel, je pro každou hloupost, bude mít kostým a byl nadšený, když jsem se ho ptala, jestli by mu nevadila zvrhlá akcička...
    Nejdýl, co jsem tam kdy byla, bylo do šesti do rána, takže Fio, neboj se :-)
    Navíc budeme mít zamluvenou celou hospodu, vůbec s tím nebyl problém. Další věc je, že zadní část hospody bude nekuřácká, bar bude kuřácký.

Ještě nějaké požadavky? pokud ano, sem s nimi, dojednám to :)
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    SHAMPOO: taky mi prisli rozumni... ceny slusne, slusna nabidka, neni to nikde daleko a alespon zase zkusime neco noveho... dokud nebude otevreno L8 :-)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    Super, nemají předražený víno, paráda, těším se :)
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    Děkujeme Klair za zamluvení restaurace, jelikož bylo dost námitek na téma Dobrého Dnu, Klair nám dohodila Greenz... restaurant bude jen pro nás, obsluha prý také v kostýmech....

Čili se na všechny těšíme.

PS: Greenz je jen kousicek od namesti Jiriho z Podebrad, cili dostupnost nebude o nic horsi.... :-)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Budete muset pařit dlouho do noci... v pátek jsem v práci a dorazím, až mě pustí
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    PYVERRN: narychlo ne.... už se to může řešit měsíc, že jo :)
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    KLAIR: mas narychlo nejaky napad, kde jinde by se nas ujali? :-)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Prosím vás, kde bude v pátek ta party?
    Zas v dobrém dnu?

Já jen, že posledně jsem tam za hloupé čínské jídlo platila 150 a už se mi to moc nelíbí....
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    HAC: úmyslné epileptické záchvaty?
    HAC
    HAC --- ---
    MYS_USATA: Co to je?
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    PYVERRN: Správně!!
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    PERTAKOIN: klid, on to myslel jenom jako volne prirovnani... nebo recnicky... Gobers tak velky chyby aby me povazoval za cloveka nedela... :-D
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    PERTAKOIN: Jsi zlý, mlékaři Dane. :D :D :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GOBERS: glosolálii v téhle délce a intenzitě? :)
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    GOBERS: Po tomto výroku se cítím býti o něco málo klidnější... Existuje něco, o čem si Gobers myslí, že to možná nedá... Sice přitom zdůrazňuje, že Pyverrn je narozdíl od něj člověk, ale to jsme všichni tak nějak tušili...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam