• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _M1KUS_Praha - Zajímavá místa k objevování
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    MOUNTBATTEN: to mě by zajímaly třeba chodby pod Petřínem(prej se dá od Strahovskýho kláštera pod zemí dojít až na Újezd :) )
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    _DUX_X_: to verim!
    Popravde ac jsem si X let rikala,ze se tamvypravim sama,resp.este s nekym,nekdy,nikdy jsem to neudelala.
    Stacilo mi s Cilkem,bylo nas tam tak sest,deset a stejne jsem se malem ztratila, kdyz jsem se oddelila od skupinky a po chvili mela pocit,ze jsem buhvikde. Vedle slysim Cilkuv hlas,ale kudyma k nim? Hah?
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    MOUNTBATTEN: hh ono není moc divu že je zazděněj dost lidí si tam rozbilo hubu :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Jinak ja si nedavno udelala radost a utratila peniz za http://www.kosmas.cz/knihy/144653/podzemni-praha
    Coz jsou fakt pekny fotky, strucny, ale zajimavy historie a to DVDcko!
    No,teda sem trosku cekala vic Cilek-nasty style:-))) - ano,prosecke podzemi tam je, zadny kanal:-((, hodne kolektory.

Fakt bych rada vyrazila nekam do podzemi - nemyslim ted (jen) kolektory- nemate nekdo podobnou ideu?
    (Jen,pokud mne oci neklamou, tenm vstup do podezemi proseckych skal,kterym sme tam pred Xlety s Cilkem lezli,uz je zazdenej)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SHEILA_B: pockat,dyk tam pisou, ze kazdy ctvrtek,od 13hod. pro jednotlivce,objednavat na webu www.prahatechnicka.cz, hm?
    SHEILA_B
    SHEILA_B --- ---
    MOUNTBATTEN:
    SHEILA_B:
    me k tomu zajimaji nejake informace o navsteve te vodarny, nejak se nemuzu k tomu dopatrat jak se tam clovek muze dostat.....
    CHUCKEBONO
    CHUCKEBONO --- ---
    Ekotechnické muzeum, Praha 6, Papírenská 6
    http://www.ekotechnickemuseum.cz/index.php/cs/zakladni-informace
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SHEILA_B: jo,to mne laka,je to teda dost drahy....ale mne laka i min...technicky podzemi.
    Kdysi jsem byla s Cilkem v podzemi Proseckych skal,to bylo supr!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ALLLCARE: Cibulku miluju a ne jen tuusedlost,ale cele okoli tohoto kosirskeho kopce!
    (Nekde mam nake bubufotky,co jsme tam pred X lety fotily s kamoskou:-)) )
    BENJAMIN
    BENJAMIN --- ---
    ALLLCARE: nadhera, myslim ze kdyz pocasi dovoli, tak hned zitra vyrazim s pritelkou...tohle si fakt nenecham ujit :-) DIKY
    _M1KUS_
    _M1KUS_ --- ---
    ALLCARE: Super, dik za tip.
    ALLLCARE
    ALLLCARE --- ---
    K tej Cibulce....objevil jsem jí úplně náhodou cca v r. 97, kdy jsme se s kámošem vydali na zdejší statek na mejdan- snad Mayapurů, nebo Cirkusáků? no kdo si to má po takový době pamatovat,že jo:) nezapomenu na výšlap zasněženým parkem, naváděni beatama kdesi v lesíku nad náma... No každopádně úžasný, klidný místo s minimem lidí, člověk po pár minutách zapomene, že je jen kousek od mega rušný Plzeňský:) imho parkem prochází málo frekventovaná trať tzv. pražskýho semmeringu...
    ALLLCARE
    ALLLCARE --- ---
    DHA
    DHA --- ---
    _M1KUS_: to by se mi také líbilo, akorát se obávám, že nejsem schopna takového sportovního výkonu :).
    CODE
    CODE --- ---
    HORKY_KAFE: Ja myslim, ze tam neco rod/dva zpet fotil dokonce STQ, pokud si dobre pamatuyji ty fotky.
    _M1KUS_
    _M1KUS_ --- ---
    Na Malostranském hřbitově jsem byl, pozdě v noci jsem prostě přelezl plot a prošel se tam a i bez osvětlení to stálo za to!Vím že se to nemá, ale nemohl jsem si pomoct.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    IGRACEK: jj ten je super.... bydlel jsem tam kousek... ale je uzavrenej
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    OLIII: zkus to;-) ale dobrý je chodit tam pozdě, abyste se mohli v tý úzký uličce "zaseknout"

tak je asi fakt zavřený, ale našel jsem ještě
    "Aby se zabránilo dalšímu vandalskému ničení, je hřbitov nyní uzavřen a vstup je pouze na požádání." jen se mi nechce hledat, kde žádat
    http://www.praha-smichov.cz/view.php?cisloclanku=2007100047
    OLIII
    OLIII --- ---
    HORKY_KAFE: Tak jsem chvíli hledala na netu a o malostranským hřbitově našla tohle:
    Prohlídku s výkladem na Malostranském hřbitově pořádá u příležitosti Dnů evropského kulturního dědictví nebo Dne otevřených dveří památek Pražská informační služba. Volně zpřístupnit hřbitov v této dosti drsné části Košíř, to ale jaksi nejde. Kdyby se brána Malostranského hřbitova veřejnosti otevřela, nemířili by sem převážně obdivovatelé pamětihodností, nýbrž dozajista občané vybavení krabicovým vínem či jinými omamnými látkami. Jistě by se jim tu líbilo.
    http://www.pragueout.cz/mesto/articles/malostransky-hrbitov-smichov-3958

HORKY_KAFE: Že bych zkusila, jestli to platí i na kluky?:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam