• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _M1KUS_Praha - Zajímavá místa k objevování
    CHUCKEBONO
    CHUCKEBONO --- ---
    MAGI: zkusil bych okoli metra hurka, luziny, pak treba prosek, strizkov, letnany, mozna taky vysocany ...
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    MAGI: škoda, hrnek bych si přinesl vlastní:-)
    MAGI
    MAGI --- ---
    BENJAMIN: kluka s hrnkem horkého čaje (bohužel ne HORKY_KAFE :)) ) takže nic až tak složitéhoi na terén, ale mám vizi, ale nemám místo pro její uskutečnění. Parkoviště mě taky napadla, ale nevím, asi to není uplně ono :)
    BENJAMIN
    BENJAMIN --- ---
    MAGI: taky dost zalezi na tom co chces konkretne fotit...ci co bude objektem foceni
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    MAGI: parkoviště před ikea nebo intersparem na zličíně (nebo jinde), letná u kyvadla...
    MAGI
    MAGI --- ---
    Zdravím dotaz možná trošku mimo, ale potřebuju na zítra na focení nějaký místo - hodně světlé, "ploché" a "prázdné"(třeba nějaký betonový plac), po ránu pokud možno s málo lidmi.. nějaký nápad? Praha :)) děkuju moc! mě napadlo pouze okolí strahovského stadionu ale to neni nic moc.. děkujuu :)
    BENJAMIN
    BENJAMIN --- ---
    jj rozhodne nebude dobry, kdyz by se nas tam priritilo ranec ackoliv v davu je sila a tedy by si na ns teoreticky nikdo netroufl :DDD jinak bych to videl co nejvic k veceru , tma nas schova :DDD
    JOHANNSTEIN
    JOHANNSTEIN --- ---
    HELA: no mnoho zájemců se určitě nedostaví ale taky by se přinejhorším mohli udělat dva termíny..
    HELA
    HELA --- ---
    _DUX_X_: :))
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    HELA: hele neber nám iluz jo :D
    HELA
    HELA --- ---
    jé, to zní jako zajímavá akce, kdybych to stíhala, tak bych se s dovolením taky připojila:)
    jen mě napadá, když se tam oficiálně nesmí a nahrne se tam takový dav, nebude to někomu divný?:)
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    BENJAMIN: souhlas ;)
    BENJAMIN
    BENJAMIN --- ---
    _DUX_X_: jj je to smutne :-((( lec myslim si, ze v podvecernich az vecernich hodinach to bude mnohem zajimavejsi :D
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    BENJAMIN: njn holt pracující lid národa českého nemá na bádání v pražských tunelech přez den čas :D
    BENJAMIN
    BENJAMIN --- ---
    o termin se nehadam, jen jsem sdelil to, ze vtermin, ktery byl zvolen muzu nejdriv az po 18 + cesta na misto srazu, pokud se bude vyrazet driv tak mam smulu a budu doufat v dalsi akci a nebo to muzeme rozdelit na 2 skupiny, jak vidim tak sme 3 kteri muzem az po 18, coz je dobrej zaklad :-)
    CHUCKEBONO
    CHUCKEBONO --- ---
    MOUNTBATTEN: Tak ja teda taky nemuzu driv nez v 6 vecer, kudy se tam dostat nevim, ale muzu vzit ty pakovky pokud bude treba. Obleceni doporucuju nejaky, co se muze pripadne hrube znecistit :)
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    MOUNTBATTEN: klidně ale určitě nemůžu dřív než v 6 večer stejně jako Benjamin ;)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BENJAMIN: no to neni tento,koukni co vychazi v ankete. Patek 28.5.
    A tim bysem tu anketu uzavrela a zacla ten termin brat za zavazny, oukej?
    JACQUES157
    JACQUES157 --- ---
    MOUNTBATTEN: a o kterym podzemi ze se to tu vlastne bavite?:) pod petrinem? to bych se taky podival:)
    BENJAMIN
    BENJAMIN --- ---
    MOUNTBATTEN: nooo dorazil bych, ale zrovna tenhle patek hakuju az do 18 takze leda pak...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam