• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _M1KUS_Praha - Zajímavá místa k objevování
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ABAYO: Klanovicky les...nez tam udelaj golfovy hriste,tak je to zatim nejvetsi zalesnena plocha na uzemi Prahy (a ja tam dycky zabloudim. A nejsem sama, mama taky, nasi bydlej kousek odtama a tata ji musel dat na bundu minikompas:-)))))) )

A hodne se mi libilo, kdyz sem na jare sla do Bohnic - Bohnicky&Cimicky udoli, Drahan.... takovy zmeny - vyhled na reku, les, splhani do kopce,resp.skoro na skalu, prohazka mezi skalama v udoli... apod.
    Na to, ze to je v Praze,to by clovek tam moh, teda mel, mit trekovky na nohou:-)))
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    ABAYO: Malá Chuchle (Chuchelský háj).
    KATIA
    KATIA --- ---
    ABAYO: okoli hostivarske prehrady, sarka...
    HANELA
    HANELA --- ---
    Ďáblický a Čimický, ten první je myslím hezčí!
    ABAYO
    ABAYO --- ---
    máte někdo nějakej tip na les v praze (a jejím blízkém okolí?). vim, že je tady kunratický les, ale dál moc ne... nebo ještě nějakej pěknej parčík, kde třeba nebude moc lidu a je to oáza klidu?
    ANEZJE
    ANEZJE --- ---
    aaaa...jinonice, moje dětství...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    A nedaleko odtud se da vlizt do kanalu - Radlickyho potoka.
    A pak se jit opit k Miroslavovi:-)))))
    (viz [ MOUNTBATTEN @ Praha - Zajímavá místa k objevování ] )
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    OSIP: jj,kotlasky sem si vsimla,jen sem to blbe napsala.

Pod Kesnerkou je v Radlicich,kouda od stanice LAUROVA. Ta ulice je velka,ale k ni se v nezmapovanych smerrech napojuji uzke,strme jdou ci ulicky....a jit smerem az k staremu zid.hrbitovu.
    OSIP
    OSIP --- ---
    MOUNTBATTEN: kotlasku tam mam taky. kde presne myslis "v okoli POD KESNERKOU"? Nevim, ze by tam bylo neco takoveho.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    OSIP: jo, to sou supermista! Dochazi mi,ze Labutku si chystam projit uz dlouho - v okoli doporucuju nad Palmovkou kolem NA KOTLASCE.

A ty Jinonice, to mi zas pripopmnelo, nedavno v Radlicich v okoli POD KESNERKOU apod. jsme se prochazeli a taky - uzky ulicky, maly domečci...
    KATIA
    KATIA --- ---
    87HIGHFLYER: no, prtavy to docela vypada i v tom serialu, ale taky myslim, ze to tam spis nebude. skoda, domky se mi fakt max. libej.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    KATIA: těžko, vevnitř je to hrozně prťavý...bydlim kousek a dřív jsem tam nosil jedný pani nákup
    HANELA
    HANELA --- ---
    KATIA: jj :-))) já si vůbec nemohla vzpomenout....
    KATIA
    KATIA --- ---
    HANELA: preslapy ;-) zajimalo by me, jestli tam fakt toci i ten interier...
    HANELA
    HANELA --- ---
    OSIP: ááá, ty domečky jsou v jednom seriálu, myslím? Nevěděla jsem, kde to je :-)
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    tohle tu ještě nebylo, že?
    http://www.rsd.cz/doc/Stavime-pro-vas/Rychlostni-silnice-aktualne/jihozapadni-cast-prazskeho-okruhu-se-otevre-20-zari

shrnutí - 18.9. bude pro pěší veřejnost otevřena nová část pražského okruhu
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    VERU_: dřív to šlo ale je to pár let zpátky no jak tu psalo pár lidí pákovky to jistěj ale od tý doby co je tam to treninkovy centrum je to docela mrtka páč je to hlídaný...;)
    VERU_
    VERU_ --- ---
    _DUX_X_: ha a da se nejak dostat dovnitr?
    RUZZA
    RUZZA --- ---
    HUSOKACHNA: ten je kratky ke dverim, pak tak 2,5m musis nahoru vylezt...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam