• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _M1KUS_Praha - Zajímavá místa k objevování
    LALINA
    LALINA --- ---
    _M1KUS_: nyx není velkej ani pro jeden klub.... zase tolik lidí, co by se chtělo scházet společně dělat procházky, tu není... a tedko jeste jsou rozstrkaní všude možne...
    No nic... kašlu na to. Měj se.
    LALINA
    LALINA --- ---
    _M1KUS_: taže když je tu a tam mrtvo v jednom, je lepší udělat další, aby ožil, jo? Co ti na něm nevonělo, že jsi nepsal tam, aby se tam začalo něco dít a místo toho jsi založil další?

me je jen divný, že mě vždycky tak obstruujou při zakládání klubu, nedávnomi jeden zamítli jen proto, že se trochu podobal jinému a tuhle klidně nechají kluby dva úplně stejný ... Jakože admini, víš? Nechápu.
    _M1KUS_
    _M1KUS_ --- ---
    LALINA: Nyx pro nás dva není dost velkej?;-) Věděl sem o tvym klubu, ale už si nepamatuju proč sem založil tenhle, možná tam v tu dobu dobu bylo mrtvo...
    LALINA
    LALINA --- ---
    87HIGHFLYER: já když žádám o klub, tak každej lustruje nyx křížem krážem a nepovolej, když je jen trošičku podobnej nějakýmu jinýmu a tedko koukám jak z nudlí, jak jinejm to jde, i když téma je nemlich to samý ....:-/
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    SAYUZ: pokud se nepletu, tak u nuseláku na straně Ipák u policejního muzea.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    zakladatel asi nevěděl že takovej klub existuje...stejně jako já:)
    LALINA
    LALINA --- ---
    a co takhle podívat se sem,
    [ Praha magická mystická - procházky a srazy ]
    do klubu, kterej má už svojí dlouhou historii?
    zakladateli se nelíbil, že si udělal svůj? ;-))
    MILLY
    MILLY --- ---
    HYPNOOU: Díky. Nenapadlo mě, že cena bude uvedená jinde, než na nějakejch jeho stránkách.
    HYPNOOU
    HYPNOOU --- ---
    Magická jeskyně na Petříně, Praha - zábavné akce, kulturní
    http://www.akcevcesku.cz/praha/magicka-jeskyne-na-petrine-20071210g04314.php4
    HYPNOOU
    HYPNOOU --- ---
    Vstupný je tušim pro študáky pade pro neštudáky 70, nebo tomu alespoň před rokem tak bylo .)
    MILLY
    MILLY --- ---
    VEEHELL: :-)) Zrovna v neděli jsem si říkala, že už je tomu pár let, co jsem tam nakoukla.. Jak se to má se vstupným? (nemůžu o tom nikde najít žádný informace)
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    Lehce kycovite, sem tam az opakujici se, uzasne barvy, prostredi velmi vsugestivni ..., pan domu v domacim celkem roztomily ... v uboru je asi jinej ;DDD, obcerstveni fajn, okoli a tak vubec k nezaplaceni ;D

vstup
    http://www.reon.cz/vstup.htm
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    JUSTIF: dost věcí z mé rodné vsi Malvazinek, paráda:)
    JUSTIF
    JUSTIF --- ---
    tady me kamaradka navnadila blogem Pavla Krejcire na to objevovat prazsky smichovsky usedlosti:

Po pražských usedlostech I. Blog - Pavel Krejčíř (blog.iDNES.cz)
    http://krejcir.blog.idnes.cz/c/87568/Po-prazskych-usedlostech-I.html
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

dovolte, abych Vás pozvala na akci Dušičky na Malostranském hřbitově, která se uskuteční v sobotu 6. 11 . od 15:00 hod. Tento romantický hřbitov v srdci Smíchova, na němž spočívá mnoho nejen Mozartových současníků, nebývá běžně přístupný. Připraveni jsou 3 kvalifikovaní průvodci, kteří se ve svém výkladu zaměří zejména na ty zde ležící osobnosti, jejichž výročí si v letošním roce připomínáme. Představeni například budou malíř Adolf Kosárek, skladatelé Jan Tomášek a Jan Nepomuk Vitásek či hudební pedagog Josef Hrabě. Vycházka začíná u branky vedle kostela. Návštěvníci si mohou přinést vlastní svíčky a květiny. Vstup je zdarma.

Více informací naleznete na webových stránkách www.starysmichov.cz

LOONA
    LOONA --- ---
    MADELEINE: Záleží, co čekáš od reality ;o)
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    LOONA: To je divné, ty fotky nejsou nijak extra kvalitní, i když domkumentačně ok, takže by realita měla vypadat lépěji ..
    LOONA
    LOONA --- ---
    MADELEINE: Taky doufám, že ještě stojí. Jenže já třeba hledala polorozpadlé budovy nebo aspoň ne úplně opravené a z tohohle seznamu jsem hýkala blahem, než jsem si našla, že ne všechno je tak krásné jako na těch fotkách :o) A bylo po romantice ;o)
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    LOONA: No právě že moc aktuální to není. Tedy; například naprosto dokonalé místo lihovar v Kralupech n./ Vlt., ten byl zdemolován v srpnu 2008. Tohle bude hodně dřívější. Ale pro inspiraci je to fajn, na netu se dají najít aktuální informace. Většina těch staveb ještě stojí. Musí. :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam