• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CY_TR0NFREELANCERS - on nyx
    KU_RE
    KU_RE --- ---
    to je hrozne malo, na to jak je to velky...
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    KU_RE: 197 z 200 je maximum. Tri sloty su pre VIP. A hlavne v podvecer sa casto stava, ze sa do hry nedostanes..
    KU_RE
    KU_RE --- ---
    kolik lidi tak na tom serveru hraje v jednu chvili? nejvic myslim, kdyz je spicka..
    CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---
    jj ID je vlstne traktor ne?
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    Niekto tu spominal ze po kupe novej lodi mu nefunguje tractor beam..neviem ci sa to uz spominalo, ale aby ti tractor beam fungoval, potrebujes licenciu - ID. S novou lodou treba aj nove ID.
    CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---
    tak uz ji mam, s ni sem dal freelanceru novy rozmer mam nazor! tak bacha

at zijou gaiani!
    CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---
    CUCHULAIN: no vidis na to sem neprisel :D priste si dam vetsi praci s tema moznostma...
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CY_TR0N: chybí možnost "nehrál a chci zkusit" :-)
    CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---
    EZEE: dneska budu kupovat nejspis dalsi bourak
    CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---
    Hlasujte v anketě týkající se FREELACERA!!! posledních několik dní... (dock to nástěnka)
    EZEE
    EZEE --- ---
    CY_TR0N: poradnej klacek !:)
    CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---
    moje nove hovado
    technicke parametry: http://www.discoveryfl.com/wiki/index.php?title=Mastodon

CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---
    KOKES: to musis vedet sam tak ja treba vezu naklad za 7mil + baterky a nanoboti + cotra messure dropry a wasp misilky o to vsecko pri sestrelu prijdes ale jini treba tolik nevezou... jinak transakce probiha tak ze si lod hodis do targetu (oznacis) prilitnes na kratsi vzdalenost a dole na obrazovce vlevo od stitu a hullu si ti objevi ikonka pro trade...dal uz na to kazdy prijde...
    COMODORRE
    COMODORRE --- ---
    Zdravim vsechny,

vsichni, kteri fandite scifi hram a zejmena MMO zanru, mrknete na nove ceske(mezinarodni tym) vyvojove studio Keen Software House a pripravovanou hru Miner Wars www.minerwars.com. Je to velmi ambiciozni projekt a urcite by si alespon zaslouzil malou "pozornost" vsech ceskych MMO hracu.

Diky!
    KOKES
    KOKES --- ---
    a jak probíhá pirátění? včera jsem slyšel hlášky typu: I.Miner, zaplať 6mil, nebo exekuce..někdo odmítl, tak ho sestřelili. To je mi jasný. Jak ale probíhá "platba"?
    Není lepší se nechat zabít, když se ressneš za 2 hodiny?
    CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---
    ja hraju na 24/7 discovery (ten s nejvic lidma) chce to trosku vydelat a pak se rozhodnout ke komu se pridat... u me to zatim vypada na LSF a jit do valky proti reihlandu i kdyz bych byl radsi za neco jinyho...
    KOKES
    KOKES --- ---
    CY_TR0N: aha, s místem si stopro jistej nejsem, ale nano a batt jsem měl po 10, hawk má myslím 26/26, hlavně to byla mise na sebrání escape podu, takže asi místo. Ale normálně se před misí vysypávám, kouknu ještě večer na saves.

K anketě: moje varianta tam myslím není: hrál, nedohrál, single fantastickej, online jsem zkoušel včera na RP UK24/7 tak na lvl 10 a kromě single misí housecleaning a pár pirátů se nic neděje? nebo to přijde až pozdějc?
    CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---
    Hlasujte v anketě týkající se FREELACERA!!! posledních několik dní... (dock to nástěnka)
    CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---
    KOKES: ses si jistej ze mas prazdny cargo space a volne misto pro nano boty a batterky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam