• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CY_TR0NFREELANCERS - on nyx
  • prostor pro diskuzi nejen o freelanceru on-line
  • screeshoty
  • obchody, lode, systemy etc...
  • WIKI
  • rozbalit záhlaví
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    DILDOO007: nojo, jenže udělal jsem jich x, těch misí a pořád tam bylo "mission". jestli to fakt nebylo tim modem, protože chvíli jsem to hrál bez modu (mod discovery 4.85 myslim)

btw kterej mod by jste doporučili? je jich strašná hromada
    DILDOO007
    DILDOO007 --- ---
    Jo tak,no jasně,dojedeš story,a pak se ti bude střídat mission(mise z baru z libovolný planety) a peníze.Dokud nedosáhneš až na tu poslední úroven (38.?).
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    na dosáhnutí dalšího levelu mi psalo "mission" - přitom story hotová...tak nevim, možná jsem něco přehlídl...takže to dávám znova, bez modu :)
    DILDOO007
    DILDOO007 --- ---
    U mě to normálně šlo,ale mam toho tam pozapínanýho tolik,že se v tom těžko vyznat
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    čau, sem to teď začal hrát....ehm....když dohraju story a dám tam mod....tak už pak nemůžu dosáhnout dalšího levelu????
    EZEE
    EZEE --- ---
    Multi-Player :)
    CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---
    EZEE: MP? sry

Poslední dobou nemam na FL cas takze jen ostatnim pripominam ze po 60 dnech necinosti se maze account takze je lepsi se obcas proletet...
    EZEE
    EZEE --- ---
    hele co se v tom MP dela vsechno? musim plnit questy ? nebo si vydelavam mezi hraci nejak?
    CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---
    OZMAR: uz sem takle prisel o spoustu milionu je lepsi neodchazet vubec od pocitace nebo dock-nout :D
    CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---
    jde o veskerou komunikaci mezi hraci. to znamena ze by clovek mel svuj nick volit spise jako nazev lodi a pri mluveni se predstavit co by capitan lodi etc to vsichni zname...
    EBARTT
    EBARTT --- ---
    Helec, ten server je prý RP. Jak si to RP představujou? To asi není jak v nwn :)
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    EBARTT: ja som pocas prveho letu skusil preletiet zakladnou. Tiez neuspesne. :) ale dost ma prekvapuje, ako casto musis kontrolovat kurz, aby si pocas automatickeho letu a GO TO nevrazil do planety, alebo slnka..
    EBARTT
    EBARTT --- ---
    Nějak jsem to zvládl, jsem tam. Jen mám některé planety průhledné, docela mě to překvapilo. Jednou jsem zkusil i přeletět. Neúspěšně :D
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    EBARTT: hlasi ti chybu? alebo tam discovery vobec nemas v ponuke?
    EBARTT
    EBARTT --- ---
    Tak jo, mám ty dvě věci stáhnutý, ale nemůžu přesvědčit Mod Mngr aby mi zprovoznil discovery... jak na to?
    Ten anglickej návod moc nedávám.
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    EBARTT: jo, potrebujes mod manager a discovery mod 4.85 tusim
    obe veci najdes www.discoveryfl.com
    EBARTT
    EBARTT --- ---
    ok, ale potřebuješ stáhnout nějaký soubory aby ses moh připojit, je tak?
    CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---
    EBARTT: je to free
    EBARTT
    EBARTT --- ---
    dneska večer případně v pátek nahodím freelancera, odkud tahat haky, či něco takovýho? :)
    CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---
    CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---
    tak je to vesmir... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam