úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
IRONIC
reference:
+1
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
mistr : 1 inzerát
nabízím
stavbyvedoucí/mistr
stavbyvedoucí / mistr, Praha Florenc, 04/2014 - 12/2014, rekonstrukce bytového domu
Sháním na ihned někoho, kdo pod vedením zkušeného hlavního stavbyvedoucího dokáže samostatně dohlížet na provádění stavebních prací rekonstrukce bytového domu, Praha, Florenc; vzájemně zkoordinovat jednotlivé pracovní party na stavbě, kontrolovat soulad s projektovou dokumentací, atd.
MILAS
---
---
11:00:29 25.3.2014
Ahoj, mám stavební vzdělání obor pozemní stavby, rád bych se dozvěděl o této pozici více, spíše o podmínkách. Děkuji Milan Šrámek
MILTIKI
---
---
17:31:34 23.3.2014
taky kamarád, taky offnyx Petr Čížek 606128645. zkušenosti velké, fajn vedoucí a dobrý pracant.
SHAPER
---
---
14:39:00 21.3.2014
Ahoj,
taky nechám kontakt na kamaráda (taky offnix) velice schopný, pracoval jako stavbyvedoucí, takže se řízením lidí má zkušenosti, dnes se živý kompletními rekonstrukcemi bytů a domů.
Kontakt: Jíří Vlk , tel. 777 648 881, www.vlkinteriery.cz
LOKVA
---
---
10:26:39 21.3.2014
Ahoj, přeji hezký den. Měl bych pro tebe kontakt na jednoho kamaráda, který by měl zájem o nabízenou pozici. Je teda offnyx, ale to snad nevadí. Jmenuje se Honza Hladký a číslo na něj je 773 495 099. Zkus mu prosím zavolat, nebo poslat na tebe číslo a já mu ho předám, aby se ti ozval. Děkuji a přeji hezký víkend
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam