• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEdropbox.com

    na čem používáte Dropbox?

    84 hlasy od 84 respondentů

      rozbalit záhlaví
      SYKES
      SYKES --- ---
      Zdravím! Žije to tu ještě? :)

      Mám dotaz na Dropbox Paper, patrně tu novou verzi (Paper 2020).

      Když tvořím dokument, vypadá skvěle [vlevo na obrázku]. Když pošlu link (view only), tak to kolegové vidí hnusné [vpravo na obrázku] - rozsekané na stránky, nefunguje zobrazení a listování vloženými PDFky a tak. Dělám něco špatně, nebo je to prostě tak?

      ZONICEK
      ZONICEK --- ---
      Netušít pls. co s tím, když dám vyresetovat heslo na centrum.cz email a nepřijde? Zkoušeno asi 5x :(
      VOLLYS
      VOLLYS --- ---
      Ahoj,

      Pracuji v Palo Altu pro startup Upthere https://www.upthere.com, delame cloud storage a dropbox je jeden z nasich primych konkurentu.

      Prave jsme spustili verejnou Beta verzi, je to zdarma a unlimited storage pro Beta uzivatele. Kdyby mel nekdo zajem, tady je registracni link : https://www.upthere.com/signup/?inviter=6503411334330319390

      Beta je pristupna USA, Canada, UK, Indie, Australie. Pokud jste v CZ, prosim, napiste mi svuj email primo do posty a poslu Vam invite - budete moct pouzit nas cloud z MacOS klientu.
      Krome MacOS, mame appky pro iOS a Android. Na Win a Web rozhrani se pracuje.

      Par dalsich detailu:
      - free and ulimited
      - mame vlastni datacentrum, takze data nejdou nikam do Amazonu, Google, Apple ci tak neco. Uzivatelska data nejsou nijak scanovana ci modifikovana za ucelem generovani zisku
      - vse od software/hardwaru je custom build, takze mame velice rychly backend
      - bez reklam
      - soubory nejsou nijak zredukovany - foto/video ukladame v plnem rozliseni. Narozdil od e.g. Google Photos
      - nepouzivame sync model (viz dropbox), takze do sveho cloudu mate pristup z jakehokoliv zarizeni a nezabira to local storage.
      - sharing - uzivatele mohou snadno vytvaret privatni kolekce souboru ktere se daji sdilet s dalsimi uzivateli.

      Jestli Vas to zaujalo, napiste ci si rovnou reknete o pozvanku.

      Diky!
      RUM
      RUM --- ---
      MIKROM: jj no já jsem začal spokojeně uploadovat na mega a pak čtu recenze a četl jsem že se lidem stává, že jim to přepíše novější verzi souboru (rozpracovaná diplomka? brrr) na starší nebo jim to z ničeho nic vymazalo polovinu úložiště... no takovej horor nechci zažít. Taky zůstanu na dropboxu, protože tam jsem za celý 3 roky používání nic takového nezažil, ale mám tam asi 9,5 GB a nestačí mi to a předplatný maj zase hrozně drahý. Kdybych měli nějakej paušál třeba za kilo měsíčně, tak bych do toho ještě šel.

      ten onedrive může bejt fajn díky té integraci do office a dalších záležitostí od MS
      MIKROM
      MIKROM --- ---
      RUM: já jel na 50gb copy.com, ale pak se nějak rozes*ala synchronizace, tak jsem skončil zpátky u dropboxu. s win10 dám šanci onedrive.
      RUM
      RUM --- ---
      zkusil jsem někdo cloud od MEGA.nz? pokud se mi osvědčí, přejdu k nim z dropboxu :-)
      MIKROM
      MIKROM --- ---
      Hi Roman,

      As part of your school’s participation in Space Race, you received 25 GB of additional Dropbox space. The Space Race promotional period expires on March 4, 2015, at which point your Dropbox limit will automatically return to 15 GB.

      As a friendly reminder, you’re currently using 9.7 GB of Dropbox space. If you’re over your 15 GB limit after March 4, you’ll no longer be able to save new photos, videos, and docs to Dropbox.


      Aj ta krajta
      PALO_FABUS
      PALO_FABUS --- ---
      OMIKRONN: já to právěže zkusil na svém kompu, takže tímhle to není
      OMIKRONN
      OMIKRONN --- ---
      PALO_FABUS: Nepředvyplnil ten mail na přihlašovací stránce spíš prohlížeč?
      PALO_FABUS
      PALO_FABUS --- ---
      věděli by ste vysvětlit, jak je možné, že jsem někomu, kdo již má DB účet, nasharoval složku, pozvánku ale bezděčně poslal na mail, který s jeho účtem nikdy svázán nebyl, nicméně v mailu, který tato osoba dostala byl link na přihlašovací stránku, kde byl předvyplněn jiný mail - ten, se kterým má tat osoba DB opravdu svázán, a s kterým se loguje (v settings žádné alternativní maily nemá) - odkud může DB vědět, že ty dva maily jsou spojeny s tou jednou osobou?
      MIKROM
      MIKROM --- ---
      Dropbox uzavřel partnerství s Microsoftem. Úložiště se propojí s Office | Cnews.cz
      http://www.cnews.cz/dropbox-uzavrel-partnerstvi-s-microsoftem-office-se-propoji-s-ulozistem
      ERED_MITHRIN
      ERED_MITHRIN --- ---
      uzival jste nekdo sluzby ifttt, abyste dostavali upozorneni, ze se ve sdilene slozce neco zmenilo? mam nastaveno par takovych pravidel a chtel jsem ted nastavit novy, ale uz jsem nenasel rss feed ke konkretni slozce, takze nejsem schopen nastavit nove pravidlo :( hledanim na webu dropboxu ani googlenim jsem se nikam nedostal a podpora zatim neodpovedela. nevite nekdo, kde najit rss feed ke konkretni slozce, pripadne jestli to uz nezrusili?
      KLAIR
      KLAIR --- ---
      Nezměnila se pravidla pro aktualizace sdílených složek? Mám teď nějak pocit, že už se zdaleka tolik nevytváří conflicted copy :( A obávám se, že ztrácíme data...
      ZRIZENEC
      ZRIZENEC --- ---
      pouzivate nekdo dropbox pro sync s NASkou synology?
      MIKROM
      MIKROM --- ---
      PILA_V_TOBOGANU: A běží db? Kdyžtak reinstall
      PILA_V_TOBOGANU
      PILA_V_TOBOGANU --- ---
      Ahoj, mohl bych poprosit o radu s mensim problemem? Z niceho nic se mi prestala objevovat moznost copy public link ve slozce public, kdyz si soubor rozkliknu pravim talcitkem. Zkousel jsem to hledat nekde v nastaveni, jeslti se ta moznost nevypnula, restart, odhlasit se a prihlasit, ale nic nepomohlo. Po kliknuti pravym tlacitkem na soubor vypada nabidka ted takhle, copy pulilc link chybi. Diky moc za pripadny rady



      ERED_MITHRIN
      ERED_MITHRIN --- ---
      BOBBYLON: nevsimnul jsem si nejake degradace, ale faktem je, ze nesdilim nic, co vyzaduje maximalni kvalitu. muzes pro srovnani nasdilet, jak moc se lisi original od nahledu z dropboxu?
      BOBBYLON
      BOBBYLON --- ---
      Hola, omlouvam se pokud to tady padlo, ale nejak mozny ovlivnit kvalitu zobrazeni nahranych img souboru? Jpg vypadaji cim dal hur, kdyz musim klientum sdilet neco jako link, ktery se otevre na webu tak je mi obcas i stydno
      ERED_MITHRIN
      ERED_MITHRIN --- ---
      HERKULES: sice zacinas na 2,5 gb, kdyz si zalozis dropbox ucet diky nekomu, ovsem neni problem rict par lidem ve tvem okoli, at si to stahnou a nainstalujou. zjistil jsem, ze dropbox prijemne resi vymenu souboru mezi lidma, kteri o pocitacich nic moc nevi a ani nechteji. nevim, jestli to funguje i doted, ale dropbox daval 5gb vsem, kdo do slozky camera uploads nahrali 5gb multimedii z fotaku/telefonu/flash karty. no a i kdyby ti objem nadale nestacil, tak se muzes uchylit k tomu, ze vyuzijes par emailovych adres a zaregistrujes nekolik dalsich uctu. instalaci dropboxu potom muzes provest v nejake vmware/virtualbox masine. v nepolsedni rade muzes vyzkouset napsat dropbox podpore, jak jsi strasne spokojenej. ja to udelal, aniz bych cokoliv ocekaval, a oni mi dali 1gb prostoru.
      HERKULES
      HERKULES --- ---
      no tak to je super.

      Gůgl takhle nefunguje, nebo jsem prostě nepřišel na to jak to udělat aby takhle fungoval. Což mě sere, protože i když nic jinýho tak u gůglu je zdarma 15GB, u dropboxu 2 :-)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam