• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARDAKŽonglérská galerie (foto/video) - nothing is impossible
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    JARDAK: No, Jardo, sme ti to tu trochu zaprasili, tu galerii:( Radši se s tím pujdem dohadovat do jinýho auditka STOP OT.
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    JARDAK: muzem to propriste navrhnout i s patricnym piktogramem, aby to pobrali i ti co na zonglersky akce chodej chlastat a vencit parchanty....nevim, proste si myslim ze ohlidat si sve okoli takovej problem neni a ze se s tim rizikem muzes setkat temer kdekoli, at uz pri trenu, tribosraze ci vystoupku.... a k vaze veci se nema smysl vyjadrovat, snad jen ze to vzdy zalezi na tom kdo to ma v tlapkach a co s tim zrovna provozuje.....
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    DIGITALIS: kdyz je nebezpeci tak se samozrejme klidim, ale kdyz to dvourocni dite bezi dopredu a pritom cumi dozadu a ja jsem otocenej, tak opravdu nic nezmuzu. a vsechen ten stres okolo deti neprispiva pohodove nalade pri treninku. jako ty deti tam stejne nezonglujou. tak at udela nekdo workshop deti na piskovisti a mi si budem trenovat pri tech trenincich. nejmenuje se to prece zonglerske setkani a odpoledni skolka.
    a s cim si trenuju je snad moje vec, o tolik nebezpecnejsi nez devitihlava tyc nebo tezky poiky to zase neni. a vubec trenovat s pulkilovou kouli neni zas takova blbost. praveze rozdil mezi pulkilovou kouli a treninkovym contactballem je skoro pul kila :) a ten vahovej rozdil nenatrenujes jentak..
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    JARDAK: Za tohle bych ti dal palce hore i od nohou! :)

    Ale jako ty musíš mít ale koule :D
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    JARDAK: ne to netvrdim....jen ze v momente nebezpeci pro okoli mi neprijde rozumne zkouset neco o cem vim ze mi pada....plus dyz to pada tak je imo blbost zkouset to s pulkilovym crystalem, kdekoli...a jedno jestli je to pes nebo decko imho...
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    DIGITALIS: takze vsichni zongleri zustanou doma protoze jim to pada? vzdyt zonglovani je nejvic o padani. s tim se pocita ze pri treninku to spadne, zvlast kdyz jsem na treninku. rozdil je v tom, ze kdyz ke me zezadu prijde Petik a spadne mu moje koule na nohu, tak mu reknu sorry nemel si sem lezt a jemu to bude jasny ze si za to muze sam. ale kdyz zezadu prijde metrovy decko a spadne mu koule na hlavu, tak ho to zabije a me pak zabije jeho rodic. a koho je to vina? moje, kdyz nevim co se deje zamnou a trenuju si kouli a delam jenom to kvuli cemu tam vsichni jsme. a nebo rodic kterej si chlasta pivko a necha tam svoje metrovy dite behat mezi padajicima koulema, vsude vlajicima poime a tycema a vsudeletacima kuzelkama? ja bych si na svoje dite daval velkyho bacha a rozhodne bych se nespolehal na opile a zhulene zonglery.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    DIGITALIS: Tak jako jasný že pokud zmerčím nevyhovující bytost v mém okolí, změním původní záměr z třetího rozměru do pátého prostoru v dimenzi Aštar, aby nevznikla mezigalaktická dimenzí válka. Děcek tam fakt nebylo tolik a v sedm letěli všichni na večerníček, takže pak pohodička, ale jak sem již psal, lepší nežli si dávat větší pozor na možnost úrazu někoho jinýho by nebylo na škodu, kdyby si rodič své dítě více hlídal. Nejde to vždy, ale je to pak lepší pro všechny strany. To je prostě jen kvůli bezpečnosti, fakt nemám nic proti dětěm.
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    PEETIK: neprehanej....co sem te videla naposled....tak vse bylo na svym miste a v cajku....a jak pises...i decka tohle bavi a chtej si s tim hrat i dyz trochu po svym vetsinou....
    tech decek tam tolik zase nebylo (matne si vybavuju tri, na pzm i vsezonglerskem sletu to bylo horsi)....a uprimne....ruku na srdce....jestli vam nekomu pada krystal nebo trolka....lezete s tim ven mezi lid? ja nevim, okoli si proste vsimat musis chte nechte (v narvany cvicne stejne jako v liduprazdnym parku), lze to povazovat za dalsi rozmer toho co provozujem....pac....vezmu li to obecneji....veci by nam z rukou proste padat nemely (jasny, trenujou se veci co nejdou, ale vsichni z vas co tu piskorite obcas vystupujete, tze proste nemely),proste v moment kdy pobliz zmercim decko/psa/nahodneho kolemjsouciho tak ho nespustim z oci plus zacnu provozovat neco u ceho jsem si jista ze mu nehodim na lebezen....jakoze jasne omezeni, ale furt to eliminuje jak moznost zraneni tak to bystri mysl panove.....
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    JARDAK: Moje slova, takhle sem posledně pěnil po žongl marathonu přece. Teď sem se taky párkrát lekl, že nějakýmu děcku rozbiju při nejlepším jen hlavu, když sem tam kroutil s Trollkou. Jakože, kdyby dostalo nějaký dítě tím mojim Trollem, tak si jdu asi na pár let sednout za katr... Protože by se hlava rozbila o protšjší zeď a tělo by zůstalo na místě. Vím, o čem mluvim, sám se si takhle párkrát namlel.

    Nevim, jak by se to na takovýchto akcích mělo řešit, přeci jen žonglujeme nejen pro sebe ale i pro ostatní a chceme to naučit i nové (děti). Ale přesně, rodiče by se měli zamyslet a brát děti na takovéto akce asi v pozdějším věku. Chápu rodiče žongléry, že chtěj jít žonglovat a nechtěj nechat svý ratolesti doma, ale na druhou stranu existuje hlídání dětí :) A tím pádem by se vyhnulo případným modřinám.
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    me jako deti nevadi, vadi mi spis ze se musim koukat neustale pod nohy, protoze ty deti si neuvedomujou ze muzou dostat tafku smrti. a co me teda sere jsou jejich rodice, ktery si to zjevne taky neuvedomujou. fakt nechapu ze za ty leta nebyl treba nejakej uraz. treba dite s rozseklou hlavou kdyz mu na ni z metru spadne krystalkoule..
    NIS
    NIS --- ---
    _T_: tentokrat mi nevadily, jelikoz jsem se hodne flakal. ale jinak mi vzdycky narusujou moji spining auru, nevim cim to je..
    _T_
    _T_ --- ---
    NIS ma deti rad...hlavne kdyz mu skacou pod nohama:)
    NIS
    NIS --- ---
    to sice jo, ale za to tam bylo 9,8 deti

    TULEN
    TULEN --- ---
    PEETIK: tyo vypada ze tam bylo 5,5 cloveka....
    KUTIL_TIM
    KUTIL_TIM --- ---
    tak mne pride tocenie Thomasa a tiez G ako snad uplne najcistejsie. Pri ich toceni sa neda najst ani sekunda kde by bolo vidno, ze by nieco nedotahovali. Vsetko pekne plne pod kontrolou a ziadne sidenie pohybov za cenu tech trikov (ktore aj tak vedia, to ne ze ne :) ). Vobec mi nevadi, ze som uz vsetky tie veci videl, ved malo kto ich vie takto plynule supat za sebou. Mne sa na nich pozera pomaly lepsie nez na kohokolvek ineho. A nech len nekecam:
    G fire poi @ SF Decompression 2009 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ZG2CISgwnsw&feature=related
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Jedna nekvalitní gelérka cvaků z Blinku....



    peetik | Juggling session - klub Blink - hala č.8 - 4.3.2012 – rajce.net
    http://peetik.rajce.idnes.cz/Juggling_session_-_klub_Blink_-_hala_c.8_-_4.3.2012
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    Norbi - Ring Balance Tricks - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=c4M392bVd78
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    MASOO: hele za me je to v pohode, ale znas to, jsme na nyxu a chodi sem ledajaci mástři, takze radsi s rezervou, abych neurazil jejich sofistikovany technickej veletoč:)
    MASOO
    MASOO --- ---
    R0C3S3K: a tys napsal, ze obtiznost nikoho neohromi, takze mi to prisli, ze to tak trosku predem shazujes a omlouvas
    MASOO
    MASOO --- ---
    R0C3S3K: tak ta byla z te zaverecne sady nejslabsi, ale mas recht, v ty energii to je!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam