• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARDAKŽonglérská galerie (foto/video) - nothing is impossible
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    JARDAK: je to opravdu zvlastni,,,,

    me hodne sedi styl cirque du soleil, kde je prave mix takovyho toho klasickyho cirkusactvi, kusu dekadence a ty tajuplnosti,,, kdyz pak vidis cesky pozlatko a hadry jak z tuzexu, podle me to musi castecne zabit i choreograficky a technicky zvladnutou show
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    styl 'to cumis co' ale v naproste vetsine komercnich vystupovani fakt zabira. samozrejme k nemu budou tihnout i wannabe profi.
    v naprosty vetsine ty plebs vubec netusi, ze trik, ac vypada jednoduse, tak tys stravil mesic jeho pilovanim doblba. ja ty lidi chapu.
    i kdyz je divny, ze to ctete zrovna ode mne, ja bych ty 'to cumis co' show nechal a neodsuzoval je. vzdyt ty lidi by radi vydreli nakej sestak.. snad to takhle vzdy fungovalo. myslim si, ze by se meli spis naucit mit cit a smysl pro delku celyho vystoupeni nebo tech efektnich casti ci nejak to vyhodne zkombinovat..
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    JARDAK: "alepson u nas tedy" - na ejc jsme se teda taky bavili tim, ze spousta performeru jede klasiku - cerveny plaminky na obleccich" , ale "to cumis co" bylo casto opravneny :). Fa fakt, ze pózerství za každou cenu mě osobně nebaví..

    jinak se flitrum a gelu muze rikat retro .. :) se podivej obcas v cem chodi lidi na ulici .. treba letos je sezona flitru a UV :D
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    jsem si ted uvedomil jak to vlastne je :) ackoli se klasicky cirkus uz tezko uzivi a transformuje se do noveho cirkusu, tak fireshow performance se zda jit opacnou cestou (alepson u nas tedy). jakousi tajuplnost a exotiku ohnaru pomalu stridaji upnute oblecky s flitry, nagelovane vlasy a presne pozy s wow efektem "to cumis co" :) jestli to tomu nakonec nejak neubira..
    ZADUSKA
    ZADUSKA --- ---
    .....STIGMASHOW: Fantastic people..._ - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=VWHjkqTX-Hc

    J3ST3RK4
    J3ST3RK4 --- ---
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    za sebe muzu rict ze na FN se vsechny skupiny dost zlepsili oproti minulymu roku. synchra na hudbu a tak.. jediny co me trosku prekvapilo, byl hudebni doprovod tusimze palitchu, kteri si vybrali klasickou hudbu. je hodne ruznych hudebnich zanru a snad nejmin se na fireshow hodi prave nejaka stara klasicka symfonie. a bylo to i videt protoze ta hudba nemela ani chvilku nic spolecnyho s vystoupenim. v te dlouhe chvili (protoze to bylo opravdu dlouhy, celou jednu skladbu) se zacalo ozyvat z publika ze je to nuda a ze je asi zonglerska tematika nebavi. na me osobne to cely vyvolavalo dojem "sledujte jaky jsme husty, muzeme vystupovat i na tu nejdebilnejsi hudbu a zaroven jsme nejvic buržo"

    naopak velmi pozitivne me prekvapilo mistni lajcke publikum ktere dovedlo ocenit predevsim techniku a tak vubec nezapadla solova vystoupeni na ukor rachejtli a ohnostroju.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    CHOTOUCHOVAK: pekny fotky,,,

    musim si trochu rejpnout, proc 90% ceskych ohnoperformeru ma kostym pripominajici necoz 80. let z poradu televariete? je par vyjimek jako treba amanitas, nebo treba inspyraci, pyroterra ma aspon ty drsnodiodovy oblecky,,, kazdopadne flitrovany vesticky a zvonace fakt bavej
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    R0C3S3K: ten capek na EJC předváděl celkově slušný magořiny.. mam pár minividei s dragonou co nám ukazoval a vždycky když slyšim ten komentář "this is the basic, absolut basic", tak se musim smát .. :)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    tady je maly sestrih z Phoenix fire conu, ktery byl v Berline tento vikend soubezne s Flaming nights,,, docela zajimavy jsou od druhe pulky ty sparklery na kontaktni tyci, v cechach jsem to jeste nevidel a ty ohnivy erupce jsou mega

    https://www.facebook.com/photo.php?v=655628344448880
    J3ST3RK4
    J3ST3RK4 --- ---
    :)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    PEETIK: díky moc! Tady jsou ještě fotky nežonglérský z koncertů, kdyby náhodou :-)

    Flaming nights - fesťák | Zonerama.com
    http://chotouchovak.zonerama.com/Album/152257

    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Fotky jak z tělecvičny, tak z gala, vypadaj suprověj. Vystoupka musle bejt parádní. Mrzí mě, že sem tam nebyl. Ale stejnak bych tam byl plat prtnej a ani trochu bych si to neužil. :(
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    gala gala a zase gala :-)

    Flaming nights - Galashow | Zonerama.com
    http://chotouchovak.zonerama.com/Album/152096
    MAJKY_MAGNIS
    MAJKY_MAGNIS --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Chotouchováku díky moc!! Krásný fotky. Pošleš mi je pls ke stažení? Nahážu to na fuckbook. Dííííky :)
    MAJKY_MAGNIS
    MAJKY_MAGNIS --- ---
    PEETIK: my nejsme z vesnice voe :D jsme velkoměsto! :D :)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    JARDAK: to sem rád, dík :-)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    CHOTOUCHOVAK: me se libi jak jsou ty fotky takovy svetly barevny a celkove vesely :)
    DREDDREW
    DREDDREW --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Nejlepší je Jardák balancující míč na prstě!!!
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    ahoj, tady můžete juknout na fotky z tělocvičny flaming nights:

    https://chotouchovak.zonerama.com/Album/151717
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam