DEVIL: popořadě, není to stejné, alespoň já to tak nevnímám...jistě, podobnost by to byla, holt jsme všichny výsledkem téhož pokusu že ano, ale myslím že forma presentace dělá divy a totéž asi dělají oči diváka,....dále pak: ANO, tak jest, vůbec v tom videu není ani jedinej trik, samo krom toho trapnýho chození s obručí na kolenou....prostě to není (především ani nemělo to být) klasický žonglerský video v duchu hele jak sem hustý/hustá.... z toho je mi totiž už po těch letech sledovaní týhle scény dost nevolno.... sama tak totiž vnímám právě takové bezobsažné a prvoplánovité sebepresentace jako mrzký materiál nemající pražádných hodnot, krom snahy o oslnění.......osobně totiž vnímám klasická žonglovací promíčka v duchu trik/strih/trik/strih/trik/strih (vše doplněno o správně sebevědomý (ba co hůř, často lze vysledovat i planou snahu i o svůdnou sexy verzi) výraz a hustou muzikou) jako nepříliš kvalitní by-produkt selfpromoting vlny na těch internetech, holt taková je doba no.......dost možná že tě taky asi překvapí i skutečnost, že to nemělo dokonce být ani prvoplánovité chlubení v duchu čumte, kde sem všude já byla ...mno...počítám, že skutečnou motivaci (snahu o zdokumentovaní toho neskutečného kraje kde jsem měla to štěstí i s tou hoopou prožít rok svého nanicovatého života, tedy že ty krajinky jsou pro mě hodnotnější, než skutečnost že jsem jimi prošla) mi beztak asi neuvěříš, nebudu se tedy zbytečně bránit v předem prohraném boji....každopádně mnohé díky za feedback, dosud první svého druhu...je hodně poučné mít možnost náhledu, jak to působí na druhé....(vzhledem k tomu, že vím jak je těžké chodit s hoopou na nohach (např po schodech, nebo v žabkách v oranici, nebo z kopce atp.) a že to opravdu pokorně vnímám primárně jako byprodukt mého studia....tak to prostě vidím jináč a nikdy bych se podobného náhledu nebyla sto dopátrat)
a jinak...hodně těší tvrzení, že se necítíš pohoršen explicitní nahotou jako formou projevu doplňujícího umění žonglování pomocí dokonalosti lidského těla jako uměleckého objektu....