• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARDAKŽonglérská galerie (foto/video) - nothing is impossible
    žonglérská galerie
    rozbalit záhlaví
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    SLAUGHTER: ja tvy argumenty beru, nicmene bych nesrovnaval praci s mecem a flowarts,,, zrovna u japonskyho mece je to tak jak rikas, protoze to ma byt naprosto efektivni a pro to, co potrebujes, ti staci drilovat defakto jen par veci,,, pokud mam byt OT, idealni flow je pro me jistej balanc, prirozenej pohyb a jista technicka vyspelost, tahle kombinace pak vytvari unikatni styl,,, pokud nekdo prkenne stoji a jen trikuje, tecu z toho uplne stejne, jako kdyz se nekdo snazi svoje dva triky okorenit tancnima pohybama a ve finale to spis pusobi smesne, protoze se krouti jako baletka a dela u toho dva triky,,, jako s vlnou a motylkem muzes tancovat jak chces, pokud nejsi pekne kozata buchta, u ktery je to jedno, tak na tebe fakt cumet nebudu;) jinak je fajn vedet, ze jeste zijes, trenujes?:)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    R0C3S3K: Chápu že to byl žert, ale pro ty, co jim to nedochází je to právě naopak. Technická vyspělost nepovstává na tricích. Mám tu zkušenost, že žongující se schovávají za hračkami, by nebylo vidět jak se hýbou. Přesto mají pohyb rádi, ale místo sebe ukazují hračku. Má-li to být o hračce, doporučuji loutkové divadlo, či černé divadlo, kde není manipulátor vidět a neruší neohrabaným pohybem celkový dojem z představení.

    Když se omezíš čistě na pohyb těla, pochopiš i pohyb hračky - ta se sama o sobě nehýbe,(a když ji rozhýbeš, její možnosti mají výrazný limit). Uvedeš-li ji v pohyb, pak jde jen o to, nakolik znáš možnosti svého těla a hračky. Pak už neexistují triky, jen možnosti pohybu.

    Flow začíná od nejjednodušších pohybů. Viz japonská práce s mečem. Do zblbnutí dělají jeden sek dokud není jak má být. Čím je komplikovanější pohyb hračky, tím méně možností máš manévrovat s tělem a naopak.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    i kdyz netancuje, rekl bych, ze to ma dobrou flow;)
    Visual Juggling 1.0 - Cyrille Humen - 2-3 Balls Part 6-19
    https://vimeo.com/58663857
    R1CH4RD
    R1CH4RD --- ---
    R0C3S3K: Ale no tak ;) ..
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    R1CH4RD: ciste toceni, to znamena, ze ten clovek nema dostatecnou technickou vyspelost, tak se to snazi dohnat "tancovanim"?:)
    R1CH4RD
    R1CH4RD --- ---
    R0C3S3K: To je ta komplikovanejsi cesta, kdyz se snazis dostat k "flow" z te druhe technicke strany, je to tech-tech spinning, cisty tech. Protikladem je ciste toceni, kde se naopak snazis dostak k "flow" odbouranim tech veci ie. tancovani.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    JIRI_CZEK: to je presny, tak tomu sam nerozumim, je marnej;) to pp vystoupko jsem videl, to je fakt asi jedina vec, ktera se mi od nej libi
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    R0C3S3K: hehe drex je vtipnej, prej delal dlouhy roky taichi, klasickej tanec a snad i dalsi veci a je zvlastni ze z jeho pohybu na place mame fakt stejnej pocit :) prijde mi ze fakt hroti fuzi veci, ktery dohromady moc nejdou. ale kdysi mel docela hezky tanecni partnerpoi vystoupeni s nakou holcinou.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    ,,,"a nejedna se ani o cisty tech",,, to by me zajimalo, co je to cisty tech?:) jako typek se nehejbe, na druhou stranu, co je to u flow arts ta flow? mozna je to lepsi, nez aby tam zbesile poletoval a freneticky se o neco snazil, takovej drex se hejbe porad a i kdyz je to asi cistej tech, tak u toho vypada, ze predtim dostal nejakej shock, protoze je zatatej jak spalek
    _T_
    _T_ --- ---
    no musim s Richardem souhlasit...je to spousta super napadu ale flow tomu chybi
    R1CH4RD
    R1CH4RD --- ---
    KLIP: Vzhedem k tomu, ze se nehne z mista se neda o zadnem flow ani hovorit. Nejedna se ani o cisty tech..
    R1CH4RD
    R1CH4RD --- ---
    R1CH4RD
    R1CH4RD --- ---
    Aftermovie Phoenix Fire Convention 2017
    http://www.youtube.com/watch?v=_8el8juA3K8
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    NIS: konecne nejaky cesky video, co ma uroven ve svem celku, fakt super
    KLIP
    KLIP --- ---
    Halo Toy - Jewelry with a Playful Purpose - KickStarter Commercial
    https://www.youtube.com/watch?v=5pTlFrGJoNI

    Halo Toy by Free Flo Toys —Kickstarter
    https://www.kickstarter.com/projects/210650839/halo-toy
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    NIS: ten závěrečnej pohled.... holka, pojď na to :D
    R1CH4RD
    R1CH4RD --- ---
    Tim Goddard
    대한민국 | South Korea | Timmehtek
    http://www.youtube.com/watch?v=O9UxJPzsFRo
    R1CH4RD
    R1CH4RD --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam