• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARDAKŽonglérská galerie (foto/video) - nothing is impossible
    _MIKI_
    _MIKI_ --- ---
    Malabarismo Inacreditável Com Bolas - Stefan Sing - 99% Green Rabbits
    https://www.youtube.com/...u.be&fbclid=IwAR0DNJVA98zpymTJQ2YvH7ErsHPenxMCKOvkAQ7vygAqFPar8MmFQE3nnyE
    KILLIAN
    KILLIAN --- ---
    Circusman Alexis performs amazing tricks on a "Cyr Wheel" - Featuring the song "Turn My Ship Around" by Jeremy Buck.

    https://www.facebook.com/jeremybuckmusic/videos/10153019718428253/
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    JARDAK: Nahoď video máš-li. jsem zvědav...

    Tím, že si Juraj si zvolil roli kejklíaře-baviče mu umožňuje přiznat chyby. To je chytrý a funguje to. Ale on by to prevít uměl udělat i precizně kdyby chtěl :-)...
    _T_
    _T_ --- ---
    R1CH4RD: no moh si aspon sundat ponozky
    R1CH4RD
    R1CH4RD --- ---
    Jamming with Visual Poi at Leviathan
    https://www.youtube.com/watch?v=ontqP9mG854
    ATRON
    ATRON --- ---
    BBAN4N: máš to pěkně udělaný, seš dobrej ;-)
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Střihnul jsem míčkový video z mojí dobrodružný cesty po Zélandu :-)
    Kdyby tu byli i nějací náruživí čtenáři, tak background story kdyžtak zde:
    Zéland – psychedelický roadtrip po jižním ostrově – část první | Mantis el Triptofun
    http://mantis-triptofun.eu/2018/07/09/zeland-psychedelicky-roadtrip-po-jiznim-ostrove-cast-prvni/
    +
    ZÉLAND – PSYCHEDELICKÝ ROADTRIP PO JIŽNÍM OSTROVĚ – ČÁST DRUHÁ + VIDEO | Mantis el Triptofun
    http://mantis-triptofun.eu/...9/18/zeland-psychedelicky-roadtrip-po-jiznim-ostrove-cast-druha-video/
    Floating with Cetaceans (New Zealand balls juggling)
    https://www.youtube.com/watch?v=ruzxfzr1sbg

    JARDAK
    JARDAK --- ---
    s ohnivyma kuzema jde imho udelat hezky vystoupeni. snazim se na to ted jit kontaktnima trikama. to je docela vdecny, protoze to casto vypada jako fakyrina :) a snazim se inspirovat od staff a poi a prokladat to swingovyma pohybama :) siteswapy a zonglovani na jednom miste s ohnem prave nevynikne, tak je potreba se prizpusobit. je to ale beh na dlouhou trat a mezi tim je to dyl na zemi nez ve vzduchu :)

    juraj samozrejme nechce aby mu to padalo, ale v jeho pripade mi to nevadi a zda se ze lidem taky ne. sebere kuze ze zeme a startuje rovnou do nejakyho komba, to mi prijde jako dostatecny zakomponovani spadeny kuzelky. jasne, muze ji vyhodit nohou, vykopnout, seslapnout do ruky... ale to je zase zdlouhavy a on na to nema cas :) a kdyz ti to spadne klidne dvacetkrat, tak se s tim nemuzes tak moc srat. to je jeho styl.
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    JARDAK: kolik lidí, tolik chutí...
    SLAUGHTER: ...je škoda, že nezakomponoval ty spadený kuželky...
    To, že to Jurajovi padá není zcela jistě záměr, takže bych to sotva nazval stylem. Z mého pohledu naopak jeho snaha o specifický pohybový projev je příčinou oněch pádů). Tím však nijak neznevažuji jeho dovednosti.

    BBAN4N: SLAUGHTER: ...kužely jsou na fire nevděčné. Spousta triků s ohněm zaniká, některé navíc ani nejdou udělat a přitom jsou podstatně těžší (mění se jejich dynamika), než bez ohně...
    Základní problém většiny žonglérů je, že jsou přespříliš fixováni ve svém činění na zrakovou exterorecepci na úkor propriorecepce... To odlišuje ty ehm "talentované" (což je jiný výraz pro ty co na tom co umí dřou jak mezci) od těch ostatních...
    TSKA_RESETKA
    TSKA_RESETKA --- ---
    JARDAK: Juraj je nejlepsi zongler z nas vsech, IMHO. A kazdej jeho vystup, byt jen trenink, je famozni. Jiz poslednich 10 let, tomu tak je. Takze asi tak.
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Souhlas s Jardákem. Bach je pro mě Bůh, v životě jsem neviděl nikoho dávat takový vraždy s ohněm jako jeho, nemluvě o tom co dělá bez ohně, světová špička. A nikdo to s ohněm nedává protože to je kurevsky těžký a není to jak poiky nebo tyč se kterýma jde udělat snáze performance na jistotu, tuny lidí zatočí brutální věci na jistotu s poikama a tyčema, ale kuželky prostě přes ten oheň ani pořádně nevidíš, špatně se v tom orientuje, padá to.. Dělám víc věcí a kužely s ohněm mi přijdou nejtěžší a mám v nich nejmenší jistotu.
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    SLAUGHTER: s tim uplne nesouhlasim. show se da udelat ruznyma zpusobama. i tak, ze ti to bude padat. ja s tim mam teda hodne zkusenosti :) a treba juraj ma primo takovej styl. jurajovi se gala na letni letny opravdu povedla a napocital jsem mu asi 12 padu. me prijde treba neprofesionalni vylezt na podium s kaskadou, sekanim a sloupama i kdyz je to teda je na sto procent. to je mi milejsi peklo za peklem s tim, ze se neco nepovede. tezko rict jestli jsem s ohnivyma kuzema videl nekdy neco lepsiho..
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    _T_: kužely jsou na fire nevděčné. Spousta triků s ohněm zaniká, některé navíc ani nejdou udělat a přitom jsou podstatně těžší (mění se jejich dynamika), než bez ohně.
    Imho je škoda, že nezakomponoval ty spadený kuželky. To není tak těžké. A je dost neprofesionální dělat show a exhibovat s věcma, které nemám na stoprocent, byť jsou ultra těžký. Ten člověk je velmi šikovný, ale ta show... Cca první 2/3 výborný, poslední 1/3 exhibicionismus na úkor kvality vystoupení. Méně je někdy více.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    NIS: imho v nakym futralu jako sports equipment uplne v pohode. Ne jako celej obchod ale jednotlivec s par sragorama..
    Ja vozim dva devilsticky a ty se vejdou jakoze vycuhujou z baglu. Do japonska tycari z nemecka a kanady meli extra futral zdarma
    NIS
    NIS --- ---
    Tak ono dopravit letecky nejake ohnive zonglovatka na poradnou show, typu pyro, dragona, ohniva krychle, vejire - je docela logisticky orisek. Je to tezke jak krava, smrdi to lampakem, to se nikomu nechce moc tahat a priplacet za kila. Proto to nemohla byt takova bomba jako na EJC v Polsku. Tusim ze ucast byla kolem 1600lidi na Azorech.
    Obchody (ktere tam byly asi 3-4), musely veci dopravit v kontejneru prez pacifik.
    _T_
    _T_ --- ---
    BBAN4N: mas pocit ze ty fire kuzelky na ten ..nevim jestli se tomu rika contemprary juggling..jak predvadel Bach ma cenu? Me prijde ze polovina tech veci zanikla tim ze neni videt cela kuzelka....
    a nevis proc vsem trvalo na EJC tak dlouho napalit? nejaky jiny palivo?
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    jo Gala na EJC fakt nic moc. Bach - tesil jsem se hodne a to bylo parádní, fire gala s kuželama je dost challenge :-) taky bych ho rad videl na gala bez ohně, je to pro mě jeden z top žonglérů.. ale fire gala na Phoenixu byla skvělá :-) jak performance, tak vtipní moderátoři..
    R1CH4RD
    R1CH4RD --- ---
    _T_: muze byt, nevim, nebyl jsem.. gala nevypada uplne zle.
    _T_
    _T_ --- ---
    R1CH4RD: no lidi si stezovali ze to bylo spatny..gala se ze sestrihu poznat neda ale ten fire byl fakt dost spatnej..Bacha bych radsi videl bez ohne na gala
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam