_T_: Děkuji Tome. Souhlasím se vším!!!! Puvodně jsem chtěla flow contact jenom a víc technický (víc triků a ideálně minimum střihů, ale když to bylo koukatelný (nepadalo to tolik), tak to bylo dost neostrý z těch ostrých jsem si nejdřív vystřihla jen pár screenshotů s tím, že to používat vůbec jako videa nebudu, páč se mi to právě vůbec nelíbilo...Pak jsem si ale řekla, že to je škoda , že už tady asi nic jinýho teď nenatočím (počasí, zrušení letů a dřívější odlet) Tak jsem v tom našla pár záběrů, který když se vystřihly tak se nějak daly použít, ale taky s tím spokojená nejsem, beru to jako zkušenost. Na hudbu jsem v reálu netočila tentokrát vůbec. Ten levi je tam jako doplnění. Mě osobně tam v kombinaci s tyčí asi nevadí, na samostatný video by to asi chtělo víc ktreativního točení s ním. Tady je jen split long string a long string normální, což nevím jestli je vůbec patrný rozdíl na tom videu. Fotky (screenshoty) mě tam ale taky úplně nesedí. Některý ty záběry s kontaktkou by to určitě chtělo delší a plynule navazující a to právě ještě neumím tak stříhat tak jsem tam lupla ty screenshoty, takovej pokus ;) Díííky ještě jendou!