BBAN4N: no já zase slyšela od něj že má monogamní vztah se svou úžasnou a krásnou 35 ti letou manželkou a nevěru odsuzuje :) ale asi se rád kouká a slovně se ukájí.)
Když se na to dívám zpětně tak "normální" mi fakt nepřišel...
řešila jsem ho dnes po příspěvku MISSTY znovu s tou svou kamarádkou která má psychologické vzdělání, znovu jsme se shodly na tom, že uplně v pořádku jeho přístup není, jeho úspěch s terapií u sexuálně zneužívaných žen mi byl vysvětlen tím že člověk který je sexuálně zneužíván má ty mantinely "sexuálního obtěžování" dost výrazně posunuté, takže nějaké prokopcovo narážky takové osobě můžou přijít naproto v rámci mezí, příjde mi to docela logické... V ten moment se asi ženy rozdělí na ty které jsou ochotny v té terapii pokračovat a na ty kteří to ukončí.
Já teda nejsem žádnej puritán, o sexu jsem schopná hovořit celkem bez ostychu, ale tohle se mi zdálo moc a hraničící s jakousi formou ukájení se nad tím že svými "košilatými" výroky uvádí ženy do rozpaků.
Zároveň mi příjde podezřelé že jinak zachází s muži, tam sexualitu rozhodně takhle aktivně neřeší...