• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    WANTON
    WANTON --- ---
    JUNIPETRUS: Sorry za skočení do vlákna, ono vůbec bude otázkou, kdo vyjde na "pravici" vítězně, jsou tam 4 subjekty - ANO, TOP09, ODS a Svobodní, s trochou přivření očí i KDU-ČSL, neboť střed je u nás hodně posunut doleva. Prostor je tu tak pro dva. :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    PUPU: Velmi dobré. Nemusím souhlasit se vším, ale pokus o objektivitu dobrý. ::ANO
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    GLADILAF: ze by se mi libilo, kdyby si top09 a svobodni prohodili pozice
    WANTON
    WANTON --- ---
    COOLER: jj, souhlas, jen s malou poznámkou, že trend nebo směr by se sledovat měl. ;)
    WANTON
    WANTON --- ---
    GLADILAF: Tak jako základ se vždy musí říci, že Svobodní musí více makat a měně remcat na levicového mediánového voliče a média. ;) A hledat nosné téma, jako má UKIP imigraci, a pokud existuje, tak ho brutálně uvést do české politiky.

Pak se začít připravovat/lépe se připravit na mediální útoky, jako byly ty s těmi asistenty, mep od Korvina, postoj k Ukrajině (z klubu zde je hezky vidět, jaký v tom mají i inteligentní lidé bordel) apod. - je vidět, že pouze na fb se Svobodným podařilo veřejné mínění nějakým způsobem informovat o stanovisku Svobodných a dát tomu nějaké ratio. Ty izolované bitvy s veřejným míněním se sice daří vést, ale nikoliv tak, aby se dostali více na veřejnost ::D (např. na hofylandu nebo neviditelném psu funguje velmi dobrá politická diskuse, kdy se i s NEsvobodnými dá diskutovat velmi korektně a slušně a posouvá to názory jak Svobodným, tak NEsvobodným.) V tomhle to momentum Svobodní prostě nemají. Je otázkou, jestli ho mohou získat, když korupce jako potenciální nosné téma bylo pryč ještě než Svobodní vznikli.

U Macha nevím, jestli z něj jde udělat druhého Farage, je ale vidět, že na sobě maká (každý by sice rád viděl, aby ty změny k lepšímu byly rychlejší, ale jestli je to v jeho možnostech, minimálně se snaží co nejvíce vystupovat na plénu EUparlamantu a v českých médiích). Jestli se tedy zlepšuje dost, kdo ví, ono těch videí na youtube s mladým Faragem, když měl první funkční období v EU parlamentu moc není, ty jeho legendární výstupy na plénu jsou až z pozdějších funkčních období.
    COOLER
    COOLER --- ---
    GLADILAF: že je zbytečné ty průzkumy sledovat mimo volby
    PUPU
    PUPU --- ---
    SPOLEČNOST: Jak se přednáší o Ukrajině - Neviditelný pes
    http://neviditelnypes.lidovky.cz/...krajine-d8j-/p_spolecnost.aspx?c=A141202_224818_p_spolecnost_wag

to jen tak na okraj k vcerejsi debate...
    BONGI
    BONGI --- ---
    GOONER: Presto jsem zvedav, jestli Svobodni oficielne zaujmou nejake stanovisko, nebo se radeji nevyjadri, aby si nerozhazeli kurackou/nekurackou cats clenstva/volicu. :)
    GOONER
    GOONER --- ---
    BONGI: ještě bych dodal, že to je bohužel důsledek přijímání informací z médií. Skutečnost je vždycky jiná, než se jeví, jelikož média tu skutečnost vždycky nějakým způsobem filtrují a není v jejich možnostech obsáhnout realitu jako celek. Logicky jsou pak slyšet nejvíc nejhlasitější křiklouni, jelikož jejich kontroverzní názory jsou pro média zajímavé a zajistí jim vyšší čtenost nebo sledovanost.
    WANTON
    WANTON --- ---
    BONGI: Tohle téma je bohužel výhradně o soukromém vlastnictví, takže se bez ideologie opět nelze obejít. ;)
    BONGI
    BONGI --- ---
    Hm, tak jak jsem tise predpokladal, pokud jde o koureni prestanou existovat libertariani, konzervativci, atd a razem se spolecnost deli na militantni kuraky, tolerantni kuraku, militantni nekuraky a tolerantni nekuraky bez ohledu na politicky program. :D Zajimave, ze nejvic jsou videt a slyset militantni nekuraci. :D Udelali Svobodni nejake oficialni prohlaseni k tomu novemu zakonu, co pujde do snemovny?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GOONER: blby je, ze az jednou demokraticky zasednes ke stolu s pravejma a levejma, budou se vzdycky babrat v detailech. a cim vic nalevo pujdes, tim vic to budou kokotiny. hlavne socialni. napriklad mhd zdarma, plinkovny, atak....
    WANTON
    WANTON --- ---
    Starosta Žatce A. Jelínek byl vyloučen za Strany svobodných občanů | Svobodní
    http://web.svobodni.cz/clanky/starosta-zatce-a-jelinek-byl-vyloucen-ze-strany-svobodnych-obcanu

Rozhodčí komise Strany svobodných občanů dnes rozhodla o vyloučení Aleše Jelínka (Žatec) na základě stanov článku 3, odstavec 5, písmeno c) pro opakované poškozování dobrého jména strany.
    WANTON
    WANTON --- ---
    GOONER: Ještě můžeme založit klub Stop kouření. :) Nevill tu je, Llanowaři taky...;)
    WANTON
    WANTON --- ---
    GOONER: Hlavně nezačni používat argumenty ve stylu: "Když jste pro zákazy kouření v hospodách, jste i pro zákazy aut ve městech?", jinak se z toho tady zcvokneš. ;)
    GOONER
    GOONER --- ---
    Koukám, že stejně plodnou debatu bych mohl vést se zdí. Jasně, nimrejte se v různých detailech, hlavně se nezaměřit na podstatu, jinak by to mohlo nabourat váš vesmír, ve kterém se o vás stát stará pro vaše vlastní dobro. Byla s vámi zábava, ale já jsem z vás dostal žízeň a jdu na škopek (osmnáct mi bylo).
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: navic v americe nikdo vylitej po ulicich nechodi, protoze by ho hnedka sebrali. rikal mi kamos, ze v americe v universitnim kampusu se pohybovali mezi bloky taxikem, pokud zrovna chlastali na privatech. takovy trosku paradoxni.

chlastat mladejm se nezabrani, ale spis jde o to najit nejakou rovnovahu mezi jistou regulaci (proste nekoupit chlast na kazdym rohu) a svobodou lidi.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GOONER: akorat si zjisti, kolik stoji v americe blby pivo.

navic pokud chces srovnavat, tak by asi spis bylo dobry vzit procentne, protoze i u nas casto umiraji mladi cestou z diskoteky, kdyz frajerej ve svejch autech. akorat my sme mala zeme a amerika velka.

GOONER
    GOONER --- ---
    OMNIHASH: podstata ti stále uniká. Psal jsi tu, že vámi navrhovaná opatření dokázali prosadit v USA, Francii nebo Austrálii. Já jsem tu postnul statistiku, že v USA, tedy v jednom z tebou uvedených států, ročně zemře průměrně 5 tisíc lidí pod 21 let v souvislosti s pitím alkoholu. Kolik pak asi lidí musí ten alkohol ročně pít, když jich tolik zemře s alkoholem v krvi? Jak tedy ta vámi navrhovaná opatření brání mladým lidem požívat alkohol?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Srry za překlepy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam