• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: volím TOP09
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    VYHULENY_UFO: oligarchističtí tahači nitek si dávaj sedánek, samozřejmě opět tajně a bez novinářů
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: já myslim, že tady nejde o neomarxismus, ale o čistou tupost :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    VYHULENY_UFO: fasisti + sunmeni EU ... dobra kontradikce. Koukam, ze fantazie pri hledani nalepek nema hranice. :D
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Co dělají nižší formy života ve svém volnu mne opravdu nezajímá. ;)
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Svobodní nemohou za tvé problémy. :-)))
    BONGI
    BONGI --- ---
    COOLER: Ceske noviny - vydava CTK. Minimalne je delaji profesionalove a ostatni noviny jejich zpravy prejimaji, akorat, ze polejou kecupem nebo horcici, dodaji komentare od "znalcu" anebo si nejake dalsi primo vymysli na tema..
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Takže ten kreten jsi byl ty. Dalo se to čekat.
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: kámo, já vůbec nevím, o koho jde. jen jsem si jak říká ufo jako absolvent vysokoškolského studia přečetl pár článků, které kritizují vyváženost primy a parlamentních listů a došel jsem k názoru, že ty články nejsou vyvážené a rozhodně neodpovídají novinářské etice. krom toho, že si pisálek připadá jako že je něco víc, než kolegové, kteří od britských listů odešli do výše uvedených médií.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER: co čekáš od ubrečeného komunisty Čulíka
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: to jako že Blisty hlásají pravdu, popř. podávají relevantní informace?
    Mno, asi mám o tobě jasno :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: no nevím, přečetl jsem si pár článků a nevypadá to jako snaha o objektivitu. spíš to vypadá jako frustrace z parlamentních listů a primy. nad chováním české televize, která je druhý extrém, se vůbec nepozastavují. nehrajou si tak trochu na "něco víc" než ostatní? :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: dej prosím zdroj o tom, kde hlásají pravdu, popř. podávají relevantní informace. díky :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    Tady je zajímavé, jak mnozí levičáci, ať již marxisté všeho druhu nebo levicoví libertariáni, osočují zejména pravicové libertariány, že podporují "big business". Neznám pravicového libertariána, který by byl pro Remain. A přitom "big business" je skoro bezvýjimečně pro Remain. :-)

Endorsements in the United Kingdom European Union membership referendum, 2016 - Wikipedia, the free encyclopedia
    https://en.wikipedia.org/...s_in_the_United_Kingdom_European_Union_membership_referendum,_2016#Leave
    WANTON
    WANTON --- ---
    Pro toho kretena, kterého si nepamatuji, jak mi tu tvrdil, že superhrubá mzda není reálnou mzdou zaměstnance:

Nebe, peklo, ráj – jakou platím daň? - Ludwig von Mises Institut Česko & Slovensko
    http://www.mises.cz/clanky/nebe-peklo-raj-jakou-platim-dan--2037.aspx
    COOLER
    COOLER --- ---
    BONGI: tak to každopádně. zvláště když máme všichni stejná práva. :)
    THETAN
    THETAN --- ---
    OTAVA: Myslim, že se moc ptáš. Pro tebe by bylo vhodnější seznámit se s nějakým majetným pánem nebo paní, kteří by tě "nasměrovali" vhodnějším směrem. Třeba na ochranu zvířát nebo lesa.
    THETAN
    THETAN --- ---
    COOLER: :-)) no jen tak mimochodem, poslední dobou se soudruzi v mém okruhu začínají více radikalizovat, nadavno jsem ač nerad zabrousil na pivu na zahrádce na téma NATO, EU a potřebná dávka kritiky a jeden se tam zacal prsit, že ON je NATO, ON je EU a Evropan a ať už držim hubu a pak něco o náccích. Ta agresivita byla vůči předcházející vcelku poklidné a konstruktivní debatě zarážející - a to nebyla moje první zkušenost. To je potom celkem bez údivu, že v německu na srazech AFD řádí rudo-zelená komanda za přispění státem placených ideologických neziskovek za účelem zmařit setkání lidí jiného názoru. Proč se ta historie musí pořád opakovat.
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: na tom něco bude. díky za tip. a až se zase budeš někdy nudit, zavítej sem k nám. vždy tu oceníme nový kvalitní názor.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam