• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAAYURIFood styling/food photography - profesionální obrázky krásných a chutných jídel
    _LUCI
    _LUCI --- ---
    _LUCI
    _LUCI --- ---
    _LUCI
    _LUCI --- ---
    KLA
    KLA --- ---
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    ještě poslední..)

    a dovolím si i recept tentokrát..
    * 200 g bioquinoy (koupíte v bioprodejnách nebo dm drogerii)
    * sůl
    * 100 g černých oliv, nejlépe bio
    * 250 g zeleniny (paprika, cuketa, šalotka), nakrájené nadrobno
    Na zálivku
    * 5 lžic panenského olivového nebo avokádového biooleje
    * 2 lžíce citronové šťávy
    * 1 lžíce umeocta
    * 4 lžíce čerstvých bylinek (máta a petrželka, zkombinovat můžete také jarní cibulku a bazalku)
    * sůl a čerstvě mletý pepř
    * kozí sýr při podávání
    Quinou několikrát důkladně properte, v cedníku přelijte horkou vodou a nechte okapat. Pak ji vsypte do 750 ml osolené vroucí vody a vařte 15–20 minut doměkka. Uvařenou quinou stáhněte z ohně, přiklopte pokličkou a nechte chvíli stát. Přísady na zálivku prošlehejte, promíchejte s pokrájenou zeleninou, olivami a vařenou quinoou. Podávejte s kozím sýrem.

    Něco navíc: Příště můžete čerstvou zeleninu nahradit grilovanými cuketami či paprikami spolu s pečenými rajčaty.
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    už končím!! .)
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    říkala jsem, že jsem 'polívková' ;)

    SLASTE
    SLASTE --- ---
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam