• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAAYURIFood styling/food photography - profesionální obrázky krásných a chutných jídel
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    povedlo se mi to takřka na chloupek...zdenda by měl radost :-D

    POLAR_BLAZE
    POLAR_BLAZE --- ---
    POLAR_BLAZE
    POLAR_BLAZE --- ---
    POLAR_BLAZE
    POLAR_BLAZE --- ---
    POLAR_BLAZE
    POLAR_BLAZE --- ---
    POLAR_BLAZE
    POLAR_BLAZE --- ---
    PETRUNA
    PETRUNA --- ---
    PETRUNA
    PETRUNA --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Souvlaki For The Soul — A Food and Travel Blog
    http://souvlakiforthesoul.com
    _LUCI
    _LUCI --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Plate Of Oriental Sweets | English Russia
    http://englishrussia.com/2011/10/13/plate-of-oriental-sweets/
    _LUCI
    _LUCI --- ---
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---


    Roasted Cucumber Sandwiches: Recipe : bonappetit.com
    http://www.bonappetit.com/recipes/2011/08/roasted-cucumber-sandwiches
    _LUCI
    _LUCI --- ---
    A už bychom se mohli vrátit k fotkám. :)
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    Caute...

    mam jen takovy predbezny dotaz, kolik lidi odsud - auditka, tak foti food styling? a kolik lidi je ochotnych neco nafotit v Hradci Kralove?

    jak rikam, je to jen vyzkum... casem bych mozna mel zakazku.
    AYUNTAMIENTO
    AYUNTAMIENTO --- ---
    GEKONZPRAHY: to je výběr předkrmů šéfkuchaře na kopci, že? miluju tu jalapeňo papriku! nafotil si ještě něco co si tam měl?
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    GEKONZPRAHY: strasnej chaos... pokud to ma vypadat jako luxusni jidlo, mel by to byt vetsi detail, aby vynikl tvar nadobi, jidlo a jeho aranz, chut... u tohodle se chut uplne ztraci a clovek marne premysli, co z toho se mu nabizi jako jidlo a co jako ozdoba... pomohl by pohled z mensi vysky a nulova deformace prostredi. jinak to pivo je k tomu trochu mimo a dominantni napoj by mel byt vpravo. k takovemu luxusnimu stylingu se hodi spise vino, u predkrmu, coz to asi ma byt, nejlepe aperitiv:)
    _LUCI
    _LUCI --- ---
    Vážení :)
    jsou tu fotky profesionálních jídel :) To znamená, nafoceny pořádně. Pro fotky vlastních jídel, focených mobilem, sice foťákem, ale ne moc košér, je toto audítko: [ JIDLOOO, ZRADYLKOOO...fotky drazdici chutovy poharky aneb slintaci klub :) ] , popř. toto : [ CUKRÁRNA aneb DORTY..peču..pečeš..pečeme..oni pečou.. ] .
    Co se kvality fotek týče, a co kdo dělá špatně, na to jsou také audítka o focení.

    GEKONZPRAHY: Když vím, že podmíny pro focení nejsou ok, aby splnily mé představy, tak nefotím. Pokud fotíš někde, kde je málo světla, vyřeší to externí blesk. Tím pádem odpadne i následný šum, způsobený velkou hodnotou ISO.
    Hloubka ostrosti je jasná, hlavně u jídel, kde je víc talířků. Máš křivý horizont, atd. :)

    Jinak obecně co se focení jídel týče, (kromě těch,které fotí Andraste), jak na to není dost času, nejste estét a nemáte dost okolních dekorací, fotka bude stát za prd. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam