úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Food styling/food photography - profesionální obrázky krásných a chutných jídel
STILL_PRIMITIVE
---
---
21:49:01 24.6.2013
MAR_TINA
: oliváč tuhne i v lednici ne?
MAR_TINA
---
---
15:08:31 24.6.2013
+1
SLASTE
: myslím, že na fotce to sice vypadá hezky, ale dělat to nebudu. To spíš zamrazit bylinkové máslo - na bylinách nebude ledová krusta a máslo snáší mražení dobře.
SLASTE
---
---
15:07:39 24.6.2013
1 odpověď
MAR_TINA
: osobně si myslím, že by mohl mít jiné vlastnosti, po rozmražení.. ale netuším. asi záleží na kvalitě, zpracování a obsahu tuku
zkus se zeptat spíš tady:
[ VARIS-VARIM-VARIME - dost bylo hladovky ! ]
MAR_TINA
---
---
15:02:55 24.6.2013
2 odpovědi
Neublíží olejů přemražení?
SLASTE
---
---
15:01:49 24.6.2013
+2
PINK_CICINKA
: nechat rozpustit na kvalitní steak ochucený jen hrubou solí a čerstvým čtyřbarevným pepřem....
?)
LUSKA
---
---
14:51:15 24.6.2013
PINK_CICINKA
: do studených polévek
K_BOT
---
---
0:26:46 24.6.2013
+15
K_BOT
---
---
0:24:38 24.6.2013
+14
K_BOT
---
---
0:23:23 24.6.2013
+7
K_BOT
---
---
0:21:00 24.6.2013
+7
K_BOT
---
---
0:19:45 24.6.2013
+3
K_BOT
---
---
0:16:14 24.6.2013
+11
ACIDQA
---
---
21:09:18 23.6.2013
+6
PINK_CICINKA
: Bude-li to kvalitní olivový olej, tak by to moc prskat nemělo... napadá mě ale spíš přimíchání do horkých těstovin, rizota apod.
PINK_CICINKA
---
---
19:19:48 23.6.2013
1 odpověď
BIGGIE
: To bych se bála, že bude prskat hrozně.
BIGGIE
---
---
19:15:59 23.6.2013
1 odpověď
+1
PINK_CICINKA
: na panev treba?
PINK_CICINKA
---
---
18:18:52 23.6.2013
4 odpovědi
±0
BLEVAJZZ
: Napadá vás nějaké využití pak? Do salátu?
CZTWEETY
---
---
16:24:43 21.6.2013
+1
BLEVAJZZ
---
---
10:23:01 21.6.2013
1 odpověď
+22
K_BOT
---
---
21:25:26 18.6.2013
+8
ZUZKAOU
---
---
20:48:05 6.6.2013
+28
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam